.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Той не е такъв..

Здравейте, значи
    имах тежка любовна раздяла / много рев и сълзи/.
    Тъкмо се съвзех, като в живота ми влезе нов човек и това е момче 4 години по-голям от мен, защото аз съм на 13, той на 17.
    Значи с негова помощ преживях всичко.Може да ви се стори, че на 13 години не можеш да си влюбен, но тогава любовта е най-истинска.
    И говорихме си с въпросното момче по телефона, скайпа.
    И когато казах на нашите за него в първия момент не го приеха и ми забраниха да се чуваме, защото бил много голям имали сме различни гледни точки за живота.Напълно разбирам, че нашите искат да ме предпазят, то той не е такъв.Той ми говори за училище, баскетбол, игри, компютри.Никога не е казал някаква обидна дума или мръсотия.Държи се толкова добре с мен.Не прилича на типично 17-годишно момче.
    Страшно възпитан е и има чудесно семейство.
    Та въпросът е там, че той е единствения човек, които успя да отвлече вниманието ми от бившото ми гадже.След два дни, нашите ми съобщиха, че мога да излизам с него в мола, по центъра. Да бъдем приятели, но нищо повече.Мога да му бъда приятелка всъщност аз това искам, но той ми каза, че е влюбен в мен.
    П.С - по развита съм от типично 13 годишно момиче. Смисъл, че не съм 1.20 играеща с барбита. Но винаги съм държала на себе си. Просто уважавам себе си. С големи принципи съм. Но ако се влюбя и аз в него..? Нашите няма да ми дадат да го виждам и ще е гадно..
    От това се страхувам. А колкото до секса, той е казвал, че не ме харесва заради секс или други истории.А просто, защото държа на себе си и не пия или пуша.. Харесвал ме, защото съм различна.
    Той казва, че не е правил секс и не иска. Аз също не искам, тъй, че това не ме притеснява. Как да ви го кажа, чувствам го толкова близък, но знам, че ще се влюбя в него и тогава няма да е хубаво.
    Ще ме разберат ли нашите и изобщо права ли съм ?
    Мола ви дайте ми съвет ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Re: Той не е такъв..

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Може да ви се стори, че на 13 години не можеш да си влюбен, но тогава любовта е най-истинска.
    Потрес...
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Здравейте, значи
    Тъкмо се съвзех, като в живота ми влезе нов човек и това е момче 4 години по-голям от мен, защото аз съм на 13, той на 17.
    Значи с негова помощ преживях всичко.Може да ви се стори, че на 13 години не можеш да си влюбен, но тогава любовта е най-истинска.
    Ей тука смятам да приключа.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна

Ах, извинявам се, тази част е по-интересна

П.С - по развита съм от типично 13 годишно момиче. Смисъл, че не съм 1.20 играеща с барбита. Но винаги съм държала на себе си. Просто уважавам себе си. С големи принципи съм. Но ако се влюбя и аз в него..? Нашите няма да ми дадат да го виждам и ще е гадно..
    От това се страхувам. А колкото до секса, той е казвал, че не ме харесва заради секс или други истории.А просто, защото държа на себе си и не пия или пуша.. Харесвал ме, защото съм различна.
    Той казва, че не е правил секс и не иска. Аз също не искам, тъй, че това не ме притеснява. Как да ви го кажа, чувствам го толкова близък, но знам, че ще се влюбя в него и тогава няма да е хубаво.
    Мм... мама и тати са мъдри хора. Слушай ги. И спри да се влюбваш истински на 13. Току виж истинската любов вземе, че реши, че й се подиграваш. Тогава изведнъж ще се осъзнаеш на 73 и с 3-4 котки.

Not nice...

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    От собствен опит ти казвам,че не е нормално.И да се "обичате",не може просто да тръгнеш с един загорял пубер,който,макар и да казва друго,си се нуждае от секс.Просто такива са.Няма средна работа.Рано или късно ще си поиска.Ще мине месец,два,три..година.А после?Пак ще си малка,а той няма да търпи вечно.Смотана е работата.Ще си имате сууууууупер неприятна връзка.Родителите ти са прави.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ама що мъниците сте се взели толкоз на сериозно с тая любов? Няква нова мода ли е или какво? Аз до 17 години не съм си и помислял за момичета, вие къде на 13 вече и раздели имате

Я си карайте детството като хората, пък ще дойде времето да си късате нервите

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

bog4eto - Благодаря!
    Един човек във форума да помогне, а не да се заяжда.
    Шапка ти свалям !

Защо не си направите едно дете? Тъй ще си засилите любовта...

Шапка ти свалям !
    А на мен?!?!
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Град
    В мислите на хората
    Лейдито за пореден път вади Асо Пика от ръкава си. Ама нали знаеш, Марина - акъл море, глава шамандура

Авторке - зад тези привидни "заяждания" се крие огромна истина. Лошото е че се ежиш на всичко което НЕ ти харесва. Пък така не става

Хев фън

Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Един човек във форума да помогне, а не да се заяжда.
    Много странно. Идваш тук и заявяваш на всички, че на 13 години си ИСТИНСКИ ВЛЮБЕНА.
    Това не само, че не е нормално, ами е и адски наивно, и не е далеч от категорията "тъпо".

Извинявай, че ще разбия детските ти представи, но любовта не е това, което дават в "Перла". Нито в "Сълзи над Босфора", нито в "Тетрадката".

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    От собствен опит ти казвам,че не е нормално.И да се "обичате",не може просто да тръгнеш с един загорял пубер,който,макар и да казва друго,си се нуждае от секс.Просто такива са.Няма средна работа.Рано или късно ще си поиска.Ще мине месец,два,три..година.А после?Пак ще си малка,а той няма да търпи вечно.Смотана е работата.Ще си имате сууууууупер неприятна връзка.Родителите ти са прави.
    +
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Благодаря на всички за написаното.
    Не съм искала с никой да се заяждам.

Град
    Варна
    Ние не се заяждаме

Град
    В мислите на хората
    Интересно е какво прави 13 годишно момиче в 1 часа сутринта в интернет. Това е доста интересен казус.

Dr. Gregory House

Град
    Hueco Mundo

Здравейте, значи

Не е било истинско.

Престани да гледаш любовни сериали (особено турски).

Както казах, така си мислиш ти!

И говорихме си с въпросното момче по телефона, скайпа.

Ама как, разбира се!

И когато казах на нашите за него в първия момент не го приеха и ми забраниха да се чуваме, защото бил много голям имали сме различни гледни точки за живота.Напълно разбирам, че нашите искат да ме предпазят, то той не е такъв.Той ми говори за училище, баскетбол, игри, компютри.Никога не е казал някаква обидна дума или мръсотия.Държи се толкова добре с мен.Не прилича на типично 17-годишно момче.

Ако е много търпелив ше се прави, че те "лоффка" и след 1 година като станеш по-пищна... ще му изтекат лигите и ше си поиска свойто. Ше почнете да се карате защото ти няма да искаш и накрая ше се развали вашата любоФ.

Страшно възпитан е и има чудесно семейство.
    Та въпросът е там, че той е единствения човек, които успя да отвлече вниманието ми от бившото ми гадже.След два дни, нашите ми съобщиха, че мога да излизам с него в мола, по центъра. Да бъдем приятели, но нищо повече.Мога да му бъда приятелка всъщност аз това искам, но той ми каза, че е влюбен в мен.
    П.С - по развита съм от типично 13 годишно момиче. Смисъл, че не съм 1.20 играеща с барбита.

По-развита? И защо реши така? Ако имаш в предвид че не си някаква тъпа кифла която пуши и пие за да се прави на голяма, да, това го разбрах още като погледнах текста.

Но винаги съм държала на себе си. Просто уважавам себе си. С големи принципи съм. Но ако се влюбя и аз в него..? Нашите няма да ми дадат да го виждам и ще е гадно..
    Той казва, че не е правил секс и не иска.

Лъже, разбира се. Как да не иска да прави секс (рофл), тоя трябва да е някъв... Да не би да иска ИСТИНСКА ЛЮБОВ? То връзка без никакъв секс... голяма любов. Ше се разпадне.

Аз също не искам, тъй, че това не ме притеснява. Как да ви го кажа, чувствам го толкова близък, но знам, че ще се влюбя в него и тогава няма да е хубаво.

Нямаш приятелка на която да се довериш и затова пишеш във този форум? Виждам че си малко по-зряла от останалите кифли... ама не знам какво ше правиш като си поиска човека секса. Рано или късно ще види някаква пищна абитуриентка и ще му литне самолета... Айде, оправяй са...

Град
    Варна
    Ваканция е.

Град
    В мислите на хората
    Е и?

Друга беше историята по мое време. Явно времената се променят.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Здравейте, значи
    аз съм на 13
    Но винаги съм държала на себе си. Просто уважавам себе си. С големи принципи съм.
    Харесвал ме, защото съм различна.
    Той казва, че не е правил секс и не иска.
    Гей е тоя да се занимава с 13 годишни. Сигурно има малка чурка. 17 годишен да не иска да прави секс - гей, малка пишка, обратен, хомосексуалист, педерас ИЛИ лъжец.
    Със сигурност принципите са ти много големи и безкомпромисни. На 13 години човек е вече голям, поел е своя път в живота и е изградил принципите, според които ще живее цял живот - безкомпромисно!

Моят съвет е да си гледаш ученето, сериалчетата и да се развиваш. Недей се занимава още. Ако си мислиш, че на 13 си изживяла най-голяма любов и раздяла в живота си си в голяма заблуда.

Поздравления правилното за писане. Малко са правилно пишещите, особено пък 13 годишни.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на FantaMen
    След около 10 теми в рамките на около 20 минути вече реших че след като навърша 18 ще направя магазин в който да се продава любовта... мисля че ще е доста изгодно много хора се обичат от тоя форум поне да се искара някой лев с тая помощ... Щом на 13 можеш да обичаш и да си изградиш принципи... мисля че трябва да се гласува закон за сваляне на прага на пълнолетие 14 години... И без това всички на тая възраст се изпоеб^ха напиха напушиха качиха се в коли надрусани.,...защо не се Узакони и проблема да се реши
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Благодаря на всички.Други мнения по въпроса ?

Той е на 17, ебати. След година-две отива в университет, а ти кой клас ще си тогава? 8-ми, 9-ти? На него сега му е времето да ходи по момичета(а не да е нечия бавачка), да ходи да пие с приятели и т.н.
    "Не е правил секс, но и не иска". И от къде знаеш пък дали иска секс или не? Да не си му в главата?

Изобщо, цялата ситуация е повече от комична. Ако не е някой аутсайдер(което ме съмнява от прочетеното в първия пост), ще си хване момиче на неговата възраст, по-голямо или с година по-малко и няма да се занимава с деца. Колкото и зряло да ти се струва, че мислиш, каквито и принципи да имаш, никога няма да си на едно чисто интелектуално ниво с нормално развиващ се мъж.

За 13-годишна няма как да си преживяла "много тежко любовна раздяла", по простата причина, че си малка и на тази възраст едва ли ще се получи нещо сериозно някъде другаде, освен в детската ти филмирана главица. И сега са същите драми - "ами, ако се влюбя ще...". Ти няма да се влюбиш, ти ще си мислиш, че си влюбена, за да се намираш на работа. Бъдете си приятели с момъка, но недей да се товариш излишно, както и него, с щуротии.

БОЖЕ!! Побъркани хора от всякъде мале малеее думи ня`ам

Ааааах, какво надушвам тука ?

Любовните копенжи на малко заблудено момиченце, любовта на 13 е толкова сантиментална . Жалко, че когато разберат колко всъщност е перфектен отсрещния човек, вече са наранени и излъгани ...
    Винаги очаквай неочакваното!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Учи си уроците и не се занимавай с простотии!
    Напушва ме на смях като ви чета излиянията за супер сериозните връзки, любови и раздели.
    Бе, к'во слагат в тоя нескуик?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

съгласна с bog4eto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си