- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не е такъв..
Първопричината на всеки конфликт идва още от това, че си казваш "той не е такъв"...![]()
А рано или късно, ако не точно 'ТАКЪВ', той се оказва "ОНАКЪВ", но така или иначе - гад..
И си само на 13, сядай си на гъзо.![]()
Ееее ... Убивате ме . Момичето се сблъсква с живота ... Какво толкова и не иска да прави грешки . Вместо да и казвате истини за живота под формата та обиди сменете тона ... нали трябва а се подкрепяме все пак... Та до авторката ... ако имаш симпатии какво му мислиш - не е кой знае какво . Ако се влюбиш - ОК . Ама без да опиташ нява да разбереш . И НЕ е задължително да се влюбваш във всеки с когото си ... Ако е писано - ще се случи . Та ако както другите казват "си поиска неговото" а ти не си готова .. МАЙНАТА МУ! ... Така че не се притеснявай и ... Успех!
LaDy_DaQnA, до някъде си права.Но всеки ,който си е дал мнението дори и под формата на обида се е опитал да помогне.Като се замисля аз на 13 мислех само как да изляза и да си играя с децата от махалата.А тук се говори за 'ИСТИНСКА' любов... на 13 дори не можеш да различиш харесване от влюбване.На всичкото от горе как може да се довериш на едно 17 годишно момче ,че не иска да прави секс (точно в тази възраст ги вълнува мн повече от колкото си мислиш) и за какво сблъскване с живота говорим като на 13 год.би трябвало да мисли за съвсем други неща като училище.Така ,че до авторката : послушай родителите си,колкото и да не ти звучи понякога разумно,те са минали по твоя път и знаят кое е най-доброто за теб.Пък и тези съвети ,които ще получиш тук няма да са обективни ,по-добре поговори с майка си- може да ти даде доста добър съвет![]()
ВЕРНО ЛИ ?? И кфом ваще ще ти забранят да се виждате?![]()
еми тогава сватбата се отменя
![]()
илии има и план Б да избягаш от вкъщи да отидеш при него,да си напраите бебе (ама пък 17 годишния момък не иска (мисля,че наистина тфа момче нещо му има просто звучи гейско)..но все пак ) и такам,мисля,че ваще може и да не ти съобщят да не се виждатее
..
![]()
![]()
![]()
л е л е м а л е
И какво като се влюбиш,кое е те притеснява.?
Ако изпитваш някакви чувства - бъди с него..Но те е страх,че родителите ти ще разберат ? Еми тогава няма да им кажеш,знам не е най-доброто решение,но няма какво да правиш друго.. "Любовта не пита дали е правилно или грешно"
Така че,слушай сърцето си..И реши сама..
Успех ?
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Искрени благодарности на LaDy_DaQnA, че е една от малките които разбират смисъла на думата " форум ".
И на другите 3-4 писали след нея.![]()
А колкото до училището, гледам си то много добре отличничка съм.
Това, че просто искам да имам гадже не значи, че съм куха кифла.![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Да..не е такъв,сигурна съм ;]] А ти май наистина трябва да се обърнеш към барбитата..те също много се уважават и са по развити за възрастта си ;]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Родителите ти са прави..Той може сега наистина да не иска секс..но след известно време ще си поиска, а ти отново ще си малка за това.Бъдете приятели, но трябва да му кажеш, че няма да има нищо повече между вас. Той трябва да знае. Пожелавам ти успех.
![]()
не мога да го прочета![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
vsi4ki se pravite na golemi psiholozi s ist1rkanite frazi na 13 si mal1k za lubov... igrai si s kykli4ki pfff ne e taka.. az s16to s1m na 13 daje ve4e 14 i s1m se vlubvala mnogo silno.. sled tova vsi4ko priklu4ii i kakto i da e tova e dr. tema.. Ta mis1lta mi e 4e ne moje da kaje6 na s1rceto si koga da zapo4ne da se promenq i da zapo4va da obi4a ... lubovta nqma granici be hora ne b1dete 4ernogledi za sveta.. a za tova kak1v s1vet iska6 li4no az ne moga da ti kaja podhodq6t za6toto ako my kaje6 4e moje be 6te zapo4ne6 da go obi4a6 toi 6te se otdr1pne ... radvai se na migovete si s1s nego i tova e ot men.. :)
Любими бисери:
Мисля,че колкото и да коментирам е безсмислено ..Първоначално написано от viqnkababyy
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Не си мисли,че на 13 си истински влюбена- и аз съм си мислила така![]()
![]()
Животът е пред теб, и това момче на 17 твърди,че не иска секс ?
Кой вярва на това в днешно време? Според мен те заблуждава сериозно, за да хлътнеш по него,защото сега си в такъв период (след раздяла),че си наивна и доверчива.Внимавай и не му се доверявай напълно
разни хора, разни идеали...
+++++при да се влюбваш истински на 13. Току виж истинската любов вземе, че реши, че й се подиграваш. Тогава изведнъж ще се осъзнаеш на 73 и с 3-4 котки.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
прочетох само някой мнения и ме мързи повече, макар че са интересни
както и да е
по темата: слушай родителите си, кажи му "оставаме приятели и толкова".Все пак на 17 години, добре да речем, че сега не иска, ами след 1-2 години мислиш че пак ще говори същото? Не, разбира се и ти също го знаеш. И пак ще ти кажа родителите ти са прави И аз така не слушах мама викам й не си права и после кво, права ли беше? ДА! И знаеш ли какво ми каза:"нещата никога не се променят, винаги са същите независимо от времето.Разликата е в тва, че вие (днешната младеж,така да кажем) сте нахални и невъзпитани"![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Здравей.
Първо поздравления,че успехът ти в училище е добър. Хубаво е и,че си намерила такъв човек. Все пак според мен е хубаво да сте си приятели,понеже при евентуална раздяла няма да има кой да те утеши и вероятно успехът ти ще спадне наред с настроението и така нататък, а ако не се лъжа тази година ще кандидатстваш.Бъди дипломатична и останете приятели. И аз мислех,че съм достатъчно голяма като станах на 14 и си имах приятел,но знаеш ли какво - мисля че прибързах.
Има време за всичко. И все пак решението си е твое.
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
аее сърцето е просто мускулПървоначално написано от _SwEeT_
![]()
таа по тематаа.. повечето казват, че не искат секс само, за да те заблудят. Слушай родителите си и няма да съжаляваш. И аз до скоро не слушах родителите си и все грешах.. таа както казаха, родителите ти са минали по тоя път и знаят какво е![]()
btw само не мога да разбера защо се радваш толкова на хората, които ти казват да "следваш сърцето си", а другите които "нареждат", а всъщност изказват мнение.. тях не ги броиш![]()
айде успех ии не се хващай с всеки, който ти е казал, че те "лоФфка"
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Постъпваш тъпо.Ако беше малко поо-голяма разликата в годините нямаше да е толкова фрапираща, но на този етап .. а и ако се обичате и имате хубава връзка естествено, че ще се стигне до секс, а за мен 13 години .. това не е идеалната възраст за първия ти път.Колкото и да говори, каквото и да говори, не забравяй, че жените били змии, били клюкарки, не знам си какви били, ама по-големи манипулатори от мъжете няма.Така ще те омотае, че няма да се усетиш как си си легнала с него.Казвам ти го от личен опит и след това не ми беше много приятно.Просто на 13 не можеш да знаеш дали е такъв за какъвто се представя пред теб и прочие.Колкото и развита да си, повярвай ми не си се сблъскала още с по-сериозни проблеми и си мислиш, че е идеалния след като ти е казал 2 мили приказки на кръс.Не бъди толкова лесна бе момиче, а и едва ли го обичаш .. поне за не мога да го повярвам това ..![]()
Напълно го подкрепямПървоначално написано от bog4eto
Просто FACEPALM !Първоначално написано от MetalZone
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.