.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли си стаята такава каквато е?

Гласували
10. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

8 80,00%
  • не

2 20,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Град
    София

Вашата стая-начин да изразите себе си

Айде тук покажете вашите стаи,споделете яки идеи и неща които сте направили или бихте във вашата стая :P
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

снимки в момента не мога да покажа. но иначе стаята ми е обзаведена изцяло по мой вкус. използвани са лимонено жълто , синйо и зелено. целта беше да е възможно най-близко до природните цветове. на едната стена има закачена картина с една река и една мака къщичка от лявата и страна . леглото ми и това на сестра ми са зелени. а по секцията е наредена колекцията ми от стъклени фигурки между които е и една голяма пума . имам две три пълзящи растения, рибки и рафт за книги който се оказа прекалено малък и скоро ще бъде сменен
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Мега фен Аватара на xoxi
    Моята стая е изцяло по мой вкус. Когато се "нанесох" в нея беше съвсем обикновена стая с две легла.
    Много държа всичко в тази стая да е направено или измислено от мен. Имам голям рафт за книги, който аз измислих, нарисувах и след това сама го боядисах (след като баща ми го изработи). Имам и един рафт само за списания, който също е по мой модел.. и половин изработка
    Общо взето всичко в тази стая е мое дело. Няма нищо чак толкова отличаващо се, но пък аз много си я обичам. Пресъздала съм идеите си в нея и съм вложила страшно много труд в това.

Снимки може да поставя по-късно.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си