- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е' Т'ВА Е ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ОБЯСНЯВАТ В ЛЮБОВ ПО СКАЙП.
Да. Точно така. Тази тема е по-скоро призив...
Специално към всички онея страхливци, които нямат смелостта да погледнат някого в очите и да му кажат "Обичам те" или "Искам да ходим". Към всички онези, които считат, че написаното в Скайп, докато си бъркате в носа, зяпайки "Двама мъже и половина", има значимостта на онова, казано лице в лице, очи в очи, с разтуптяно сърце.
Към всички онези, които се свалят с яката мацка от импулс или фейсбук по Скайп, същевременно се намират в пъкъл от любовни терзания по друга, а на следващия ден ходят с трета![]()
Към всички онези, които си накачулват на "сКайпчИтУуУ" "Бебе ОбичЪм Тъ" ( самУ дЙЕт нИ сте ги виждЪли изоПШТУ)
И към всички нас заблудените... които вярваме и споделяме с такива ... 'виртуални събеседници'...
WE SUCK![]()
Аре. Enjoy. И Честита Коледа .
Добре.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ЕВАЛА ПИЧ!!! ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ!!! Тъкмо щях да излизам от тоя форум че за 2 часа изчетах толкова помия и простотии че и аборигени могат да мислят по добре от тукашните 12 -13 годишни хора който имат любовта все едно е топъл хляб!!!
Една свясна тема ще се офлууди и тя но тебе ща запомня!!!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Е, не съм ПИЧ, женско съм, при това на 16, ама карай.Първоначално написано от FantaMen
Споделям същото мнение![]()
![]()
![]()
Просто защото и на мен ми дойде много...
лол дайте и орден Стара планина за тия слова
абе кви са тия запетаи?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ок...МОМИЧЕ ???? Ако има някои който харесваш му кажи да внимава да не те изпусне че Нормалните (ти поне ще разбереш какво имам предвид нормално момче) ще се избият за теб![]()
п.П Сега мога да легна спокоен че има останали свястни момичета по тоя свят...
П.П.2 Нобелов лауреат давам за тва аз!!!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
пф един осъзнал се...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
скоро сигорно ще се прави секс по skype![]()
Първоначално написано от iveetyy
It's too late...
Абе, глупак, като са на разстояние и са се видяли 1-2 пъти, как да се свързват...адския тапак си, говориш наизустПървоначално написано от incarnati0n
Първоначално написано от incarnati0n
![]()
дано наистина пове4ето се осъзнаятПървоначално написано от iveetyy
евала на темата ... може и модераторите да я направят ВАЖНА ТЕМА !!!!
Абсолютно! НЕ на изливането на чувства по скайп..Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
![]()
ебаси пича ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ся брой колко хора ще те налазят/изядат напсуват. Всичките до един такива субекта ще спадат към описаната от теб категория.
А иначе - хубава темичка с много заложени идеи. Помислете над нея.
Аз поздравявам авторката![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Евалатрябваше все някой да го каже..
![]()
![]()
![]()
Момче ти си некъв трагично прост.....Първоначално написано от blqblqblqblq
P.S Браво за темата !![]()
Ммм... Наистина, първата хубава тема от много време. И въпреки факта, че понякога обстоятелствата не позволяват лични контакти, авторката е права. По-големите крачки би трябвало да се правят лице в лице.
П.П. Има много, които ще плюят, ама свиквай, тук е така. Малко са хората, зачитащи чуждото мнение. Всеки псува, плюе и залива с помия къде за рейтинг, къде за да бъде от "готините".
зако не ве келешии,аз секс праих по скайп...![]()
Епа,браво.:>
=D>Първоначално написано от iveetyy
Двама мъже и половина рулз![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
много вярно.. =D>