.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 155
    Цитирай Първоначално написано от danyrenesmee
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Евалатаа !!!
    дано наистина пове4ето се осъзнаят
    Абсолютно! НЕ на изливането на чувства по скайп..
    и аз само против изливането на чувства по скаип СТАЧКА

Град
    Париж
    Абеее вие луди ли сте САМО скайп Няма друго чувство като това да ти се обяснят в любов по скайп, да го погледнеш в красивия аватар, да усетиш приятния допир на клавишите..
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен
    Като ви е вече тъпо по Скайп, преминете на ICQ

Re: Е' Т'ВА Е ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ОБЯСНЯВАТ В ЛЮБОВ ПО СКАЙП

Цитирай Първоначално написано от incarnati0n
    Да. Точно така. Тази тема е по-скоро призив...

Специално към всички онея страхливци, които нямат смелостта да погледнат някого в очите и да му кажат "Обичам те" или "Искам да ходим". Към всички онези, които считат, че написаното в Скайп, докато си бъркате в носа, зяпайки "Двама мъже и половина", има значимостта на онова, казано лице в лице, очи в очи, с разтуптяно сърце.
    Към всички онези, които се свалят с яката мацка от импулс или фейсбук по Скайп, същевременно се намират в пъкъл от любовни терзания по друга, а на следващия ден ходят с трета
    Към всички онези, които си накачулват на "сКайпчИтУуУ" "Бебе ОбичЪм Тъ" ( самУ дЙЕт нИ сте ги виждЪли изоПШТУ )
    И към всички нас заблудените... които вярваме и споделяме с такива ... 'виртуални събеседници'...

WE SUCK

Аре. Enjoy. И Честита Коледа .
    Ауее яко ме кефиш :Д:Д:Д

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Идеално подчертаване на очевидното.
    *Claps excitedly*
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Повече от фен
    Напълно ВЯРНО скайп не предава емоцийте
    (sun)~{}*

дрисльо, няя обиждаш сериала, щото щи чупим кухата глава.

ок?

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Support nice topic ;]

Голям фен Аватара на maistorluk
    браво, браво. да ти кажа и аз щях да се набутам да кажа нещо такова по скупе ама се отказах щот ми беше малко тъпичко. преди 2-3 дни зех съвет от момиче и за сега работя по въпроса. пожелайте ми късмет. а към автора браво пич. един истински човек. много здраве, късмет и успех в живота.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от maistorluk
    браво, браво. да ти кажа и аз щях да се набутам да кажа нещо такова по скупе ама се отказах щот ми беше малко тъпичко. преди 2-3 дни зех съвет от момиче и за сега работя по въпроса. пожелайте ми късмет. а към автора браво пич. един истински човек. много здраве, късмет и успех в живота.
    КЪСМЕТ в живота !

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Браво..Много добре е написано
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Чак сега ли го разбрахте.

Мирката беше по-яко
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Въпреки всичко пак си има мноого хора,които предпочитат да се скатаят зад клавиатурата,да си чаткат в скайп с некви "мацки" и да им бръщолевят колко мноооого ги обичат Шибана работа е тва...Кофтито е,че и тва "Обичам те" е толкова лишено от всякакъв смисъл и каквато и да била стойност,щом го напишат по скайп,че просто нямам думи...Бе да се оправят.Мен не ми дреме! :P Не знам за къв к** така се извъртяха нещата и вече по-голямата част от "младото поколение-бъдещето" е тотално пропаднало по всякаквите критерии...Никви ценности,никъв стремеж към самоосъвършенстване...
    Извинявам се,че се отплеснах,но просто не се сдържах да не кажа някои неща...Въпреки всичко спирам,че кой знае колко индивиди ще си кажат "пффф.аз не съм такъв/такава." ...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Голям фен Аватара на maistorluk
    Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    Цитирай Първоначално написано от maistorluk
    КЪСМЕТ в живота !

успех в живота, късмет в живота се едно и също.

Скайп, импулс и тем подобни не струват, то е ясно, ама надали някой ще се отдели от компа, заради това. Вече си е рутина на всеки, ежедневие, дори и на мен. Е спрях да ползвам такива простотии като импулс, но скайпа там за връзка си го ползвам. И все пак ще е много по-добре ако се излизаше повече и се правеха други неща, а не само виртуалното пространство и дет викаш любоФ пУ скаЙпЪ. Аре здраве и весели празници!

Цитирай Първоначално написано от danyrenesmee
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Евалатаа !!!
    дано наистина пове4ето се осъзнаят
    Абсолютно! НЕ на изливането на чувства по скайп..
    +

Град
    Враца
    А така, кво се прават на много отворени по скайп, а иначе на живо седят като пъновеееее, пхахахаха Като няколко познати, ревяха за всяко едно нещо, пръст да им покажеш, ревът, а ся ги гледам, албуми, импулси и кво ли още не, коментарите са смешни, ограничени и глупави. В любими имат голи мацки, пффф... Големи пичовееее, пхахаха Аз се отклоних, де... Според мен е глупаво, дори и да обичаш някой, там 100 години ако ще да сте заедно... пак е тъпо да го напишеш в скайп или където и да било. Ако наистина цениш някого, цени си го, защо всички трябва да разбират???
    еlsy

ЕВАЛААААААА НЯКОИ ДА ГО КАЖЕ ЕВАЛААА
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    А така, кво се прават на много отворени по скайп, а иначе на живо седят като пъновеееее, пхахахаха Като няколко познати, ревяха за всяко едно нещо, пръст да им покажеш, ревът, а ся ги гледам, албуми, импулси и кво ли още не, коментарите са смешни, ограничени и глупави. В любими имат голи мацки, пффф... Големи пичовееее, пхахаха Аз се отклоних, де... Според мен е глупаво, дори и да обичаш някой, там 100 години ако ще да сте заедно... пак е тъпо да го напишеш в скайп или където и да било. Ако наистина цениш някого, цени си го, защо всички трябва да разбират???

И какво...много си хитър/хитра като си направил/а тема за това...Няма смисъл,нищо не може да се промени.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от newii
    ЕВАЛААААААА НЯКОИ ДА ГО КАЖЕ ЕВАЛААА
    ЕВАЛА

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Специално към всички онея страхливци, които нямат смелостта да погледнат някого в очите и да му кажат "Обичам те" или "Искам да ходим". Към всички онези, които считат, че написаното в Скайп, докато си бъркате в носа, зяпайки "Двама мъже и половина", има значимостта на онова, казано лице в лице, очи в очи, с разтуптяно сърце.
    Към всички онези, които се свалят с яката мацка от импулс или фейсбук по Скайп, същевременно се намират в пъкъл от любовни терзания по друга, а на следващия ден ходят с трета
    Към всички онези, които си накачулват на "сКайпчИтУуУ" "Бебе ОбичЪм Тъ" ( самУ дЙЕт нИ сте ги виждЪли изоПШТУ )
    И към всички нас заблудените... които вярваме и споделяме с такива ... 'виртуални събеседници'...

WE SUCK

Добре казано....

I'm inlove with a criminal...

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Казаното от авторката че си е вярно вярно си е.Ама ти за коя точно се имаш че да лепваш такива етикети suck muck и такива тъпотии ? Гледай си в паницата и не съди другите и преди да бъда нападнат не съм от индивидите които е изброила авторката ама винаги ми е било адски странно как някой го раздава съдник.Гледай си в твоята паница и остави останалите да си живеят в заблудата или простотията си
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

WE SUCK

Извинявай ма като с приятеля ми сме от различни градове къде са си го казваме? По въздуха?! Я вземи и са осъзнай

Супер фен
    ЕВАЛА ЗА ТЕМАТА (bow)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си