- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е' Т'ВА Е ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ОБЯСНЯВАТ В ЛЮБОВ ПО СКАЙП.
и аз само против изливането на чувства по скаип СТАЧКАПървоначално написано от danyrenesmee
Абеее вие луди ли стеСАМО скайп
Няма друго чувство като това да ти се обяснят в любов по скайп, да го погледнеш в красивия аватар, да усетиш приятния допир на клавишите..
![]()
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Като ви е вече тъпо по Скайп, преминете на ICQ![]()
Ауее яко ме кефиш :Д:Д:ДПървоначално написано от incarnati0n
Идеално подчертаване на очевидното.
*Claps excitedly*
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Напълно ВЯРНО скайп не предава емоцийте![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*
Supportnice topic ;]
браво, браво. да ти кажа и аз щях да се набутам да кажа нещо такова по скупе ама се отказах щот ми беше малко тъпичко. преди 2-3 дни зех съвет от момиче и за сега работя по въпроса. пожелайте ми късмет. а към автора браво пич. един истински човек. много здраве, късмет и успех в живота.![]()
![]()
![]()
КЪСМЕТ в живота !Първоначално написано от maistorluk
Браво..Много добре е написано![]()
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Чак сега ли го разбрахте.
Мирката беше по-яко
Въпреки всичко пак си има мноого хора,които предпочитат да се скатаят зад клавиатурата,да си чаткат в скайп с некви "мацки" и да им бръщолевят колко мноооого ги обичатШибана работа е тва...Кофтито е,че и тва "Обичам те" е толкова лишено от всякакъв смисъл и каквато и да била стойност,щом го напишат по скайп,че просто нямам думи...Бе да се оправят.Мен не ми дреме! :P Не знам за къв к** така се извъртяха нещата и вече по-голямата част от "младото поколение-бъдещето" е тотално пропаднало по всякаквите критерии...Никви ценности,никъв стремеж към самоосъвършенстване...
Извинявам се,че се отплеснах,но просто не се сдържах да не кажа някои неща...Въпреки всичко спирам,че кой знае колко индивиди ще си кажат "пффф.аз не съм такъв/такава." ...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от sanyflower7
успех в живота, късмет в живота се едно и също.
Скайп, импулс и тем подобни не струват, то е ясно, ама надали някой ще се отдели от компа, заради това. Вече си е рутина на всеки, ежедневие, дори и на мен. Е спрях да ползвам такива простотии като импулс, но скайпа там за връзка си го ползвам. И все пак ще е много по-добре ако се излизаше повече и се правеха други неща, а не само виртуалното пространство и дет викаш любоФ пУ скаЙпЪ. Аре здраве и весели празници!![]()
![]()
А така, кво се прават на много отворени по скайп, а иначе на живо седят като пъновеееее, пхахахахаКато няколко познати, ревяха за всяко едно нещо, пръст да им покажеш, ревът, а ся ги гледам, албуми, импулси и кво ли още не, коментарите са смешни, ограничени и глупави. В любими имат голи мацки, пффф... Големи пичовееее, пхахаха
Аз се отклоних, де... Според мен е глупаво, дори и да обичаш някой, там 100 години ако ще да сте заедно... пак е тъпо да го напишеш в скайп или където и да било. Ако наистина цениш някого, цени си го, защо всички трябва да разбират???
еlsy![]()
ЕВАЛАААААААНЯКОИ ДА ГО КАЖЕ
ЕВАЛААА
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Първоначално написано от nicolepcd
И какво...много си хитър/хитра като си направил/а тема за това...Няма смисъл,нищо не може да се промени.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
ЕВАЛАПървоначално написано от newii
![]()
Първоначално написано от incarnati0n
Добре казано....![]()
I'm inlove with a criminal...
Казаното от авторката че си е вярно вярно си е.Ама ти за коя точно се имаш че да лепваш такива етикети suck muck и такива тъпотии ? Гледай си в паницата и не съди другите и преди да бъда нападнат не съм от индивидите които е изброила авторката ама винаги ми е било адски странно как някой го раздава съдник.Гледай си в твоята паница и остави останалите да си живеят в заблудата или простотията си![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от incarnati0n
Извинявай ма като с приятеля ми сме от различни градове къде са си го казваме? По въздуха?!Я вземи и са осъзнай
![]()
ЕВАЛА ЗА ТЕМАТА (bow)