- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е' Т'ВА Е ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ОБЯСНЯВАТ В ЛЮБОВ ПО СКАЙП.
Напълно съм съгласна с тебПървоначално написано от guinessgirl
![]()
![]()
Толкова ме вдъхнови и съм с толкова голям + , че ми иде да направя група във Фейсбук-а, сериозно! Само ми дай права!![]()
съгласнаа !!!Първоначално написано от lilincituuuu
![]()
![]()
точно!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Горките те, дано се осъзнаят....Първоначално написано от iveetyy
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Евала на темата обаче на повечето хора им става неодобно да живо да си раскрият чуствата страх ги е че може да се разревът или резултата
ако е отрицателен ... просто ги е страх някои хора и затова исползват
скупе или мобилните телефони най вече чрез СМС ...
Лично ас съм пробвал и 3-те начина но наживо ми беше най притеснено![]()
Oх има да чакате да се осъзнаят . . . аз за какво не я ползвам тая програма ...?![]()
Винаги очи в очи е по-добре.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ти па..много си назад с материала..ти за какво мислиш,че камерите за компа се изкупуват като топъл хляб по магазините,а?Гледат се двамцата и все едно си е на живо..Първоначално написано от kolio94
Мразя го тоя шибан скайп откакто едно гадже ме заряза по него.Колко зле трябва да си,за да си зарежеш гаджето по скайп...това показва,че нямаш никаква смелост да погледнеш този човек и да му кажеш какво чувстваш и какво искаш..
пълна тъпотия е тоя скайп,измислен свят.абсолютно съм сагласна с теб.скарах се с приятелките ми заради скайп,знаеха ми паролата.заради пълни глупости,но не си говорим вече 2 години.мм а за любовта,ами бившият ми приятел ми заряза по скайп,неможа да ми го каже в очитесамо затъпяват младите с тия компютри и най-вече скайп,трябва да го забранят със закон според мен
![]()
Абе, давай кефа да става..![]()
Иначе евала за темата, ако говорим сериозно.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Първоначално написано от kamucheto0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Браво Дръжте каузата с вас съмПървоначално написано от incarnati0n
![]()
![]()
:P :P
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Сега пий една студена вода и се успокой![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от danyrenesmee
Съвсем различно е наживо. В скайп тръпката я няма![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Даа сполучливите връзки с помощта на скайп са голяма рядкост не си е работа тва...и аз съм потърпевша и просто не си заслужава голяма тъпотия е нищо не може да замени контакта очи в очи![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
Пък скайп ми го имат само приятни хора и никой не ми пише обичКЪМ тЪ![]()
и всеки следващ казва нещо мъдро и гледа умно като коч нова врата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз ще оправя малко грешкиПървоначално написано от tryYy
![]()
GTA Stunting
Т.н. skype е жалко подобие на нормално човешко общуване! Жалко, че все повече млади хора се вкопчват в него и когато един ден им се наложи да говорят очи в очи с някой си нямат идея какво да говорят, защото ги няма емотиконките и съкращенията.Има го реалния живот и реалния човек срещу теб...
![]()
Защо да не можеПървоначално написано от NeverTheSame
може би някой като прочете темата ще му включи централния бушон
![]()
аз моя скайп го включвам 3 пъти в месеца да говоря с един фр. в Лондон
ако не беше той, нямаше да ми трябва
кю нямам отдавна
I'll take your brain to another dimension