- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е' Т'ВА Е ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ОБЯСНЯВАТ В ЛЮБОВ ПО СКАЙП.
ДОКАЖИ ГО !Първоначално написано от wilks
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
как?Първоначално написано от EnterYourNameHere
I'll take your brain to another dimension
Евала на момичето създало тази тема. Ама такава е днешната младеж те по на 13-14 се чудат пикае ли им се или им се еб?
(bow)(bow)(bow)
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Знаех си, скайп е твоя живот!Първоначално написано от wilks
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
по себе си ли преценяваш другитеПървоначално написано от EnterYourNameHere
![]()
I'll take your brain to another dimension
Първоначално написано от incarnati0n
Страхливка съм и кво???/
Казах му Обичам те по скайп и кво стана?
кво стана?
ми каза че той си обича друга .че изобщо не се интересува от мен.
А кво щеше да стане ако му бях казала лице в лице.?
Щях да си остана пред него като една глупачкаа.Нали?
На теб ти е лесно да го кажеш ама иди го направи ти и да те видим.
Бях си сама и пак съм сама.
Нещастна съм.Вярно е че ми олекна кат го каззах,обаче кво да прая отсега нататък?а?
Ае ЧаО.Че всеки момент ще избухна.......![]()
Not Perfect....Just BETTER than HER....
Съсвем, ама съвсем различно е да говориш лице в лице, и да пишеш по скайп..![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Браво за темата , браво. Аз съм също на това мнение![]()
![]()
Йес, как се кефите само.На 100 % съм сигурна,че повечето го правите по някакъв начин.Пък и хайде замислете се,че скайпа наистина е нужен.Има хора,които са далеч и т'ва е връзката.Мразен,или обичан скайпа го има.
Пък и всеки ден висите с часове всички...На к'ви се правите,не мога да разбера?!...
Наистина не съм съгласна с любовни обяснения,защото има момчета,които въртят няколко глупачки по скайп,а те не схващат.И скайпа не е начина да се обясниш на някого,колкото и да си падаш по него.Дори да си най-срамежливи/я/та,срещата на живо е за предпочитане.Наблягайт повече на това,за да не сте разочаровани.
престрашиш ли се веднъж да го кажеш в лицето после няма да имаш желание да го правиш по скайп!![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Обичам те мило![]()
Евала! Колко сте прави...Жалко, че повечето не могат да предолеят бариерата на срамежливостта и т.н.!
Аз сега се мъча да преодолея тази бариера, но никога няма да го направя по скайп просто знам че е тъпо така (а и искам да изпитам тръпкатаПървоначално написано от penata134
![]()
![]()
)
Ха , и с това мнение съм съгласен (на @slun4ice_90). Оообачее ! Тук става въпрос за любовните истории по скайп , а не изобщо за програмата (когато чатим с роднини , приятели и т.н.). За това да се обясняваме в любов не по скайп а очи в очи съм 100 процента съгласен (веднъж си изпатих , втори път няма да допусна тази тъпа грешка) , но за това че използвам/е много често (почти винаги) е така , поне при мен (за чат с роднини , близки , приятели и др.)Хайде човеци лека и мека , аз ще лягам че утре пак ще се става рано
(и ще се радвам на една девойка
![]()
![]()
)
Подкрепям!Първоначално написано от incarnati0n
![]()
Скайп РЛЗ - ОБИЧАМ ВААААААААААААААА![]()
Пръви пост тука от около година![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Яко ги нареждаш само така !!![]()
![]()
![]()
It's Me Bitchezz
Автореее.....кво да ти кажа..присъединявам се.Живота,реалността е навън,хубавото е да видиш емоцията в думите на другия,лицето му,изражението му,мимиките...скайп-майп и подобни ,,изложби'',където си слагаш снимки и чакаш да бъдеш одобрен и от някого...са самоунизителни за мен..Добре е че хвана темата ;]
Аз не ва обичам. Имам газове.
I am not an artist I am a fucking work of art!
Удри тая мачка не е наща !![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Оф,заради тези компютри забравяме реалния живот.Всичко е виртуално на компютъра.Зарибяваме се,учим се да говорим по друг начин, да изказваме чувствата си в скайп,в други сайтове.Това е много тъпо.Ако свикнеш един път да казваш чувствата си чрез скайп и т.н. , едвам ще свикнеш на живо да казваш!Според мен всичко трябва да се казва на живо! :P