- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнение?
Смятате ли че момичета които примерно разчитат на момче НЕ само за една вечер (смисъл целувки и прегръдки и утре не се познават ) са задръстени?
Напоследък съм заобиколена от толкова хора и ми е супер тъпо..
аз ли съм задръстената че не искам да се натягам на ляво и на дясно ил и кво?
ъ?
Да това сега ще предизвика пореднатакултува дискусия и ще видим, еч в тоз фоум няма такива.
не не са задръстени.
не са задръстени..не питай такива тъпи въпроси![]()
Не не са .. аз съм една от тях![]()
Първоначално написано от bananjanet
Big or small, lies are lies!
Уау какъв шок. всички сте едни от тях.
Сега ще си разпращаме лични съобщения с обясненя в лИбов.
майната ви.
мразя такива лайна.
И сега ще почнат върволица коментари как всички не са такива ,а онакива и тн ... Иначе по въпроса - НЕ , не са задръстени .Просто в днешно време ,когато е нормално да имаш повече сексуален опит от родителите си , такива момичета се водят тъпи/задръстени / изостанали .![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
абе не са задръстени, ама има нещо друго което е жив ташak, примерно момичета по на 16-17-18 да ходят с някое момче по 2-3 години майна, те си пропиляват младините, не е работа тва.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
тая голямата дъщеря на сираков как ше я чукам нема и се верва майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ЪъЪъьььь![]()
![]()
НЕ
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
не![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тц =P
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ами не не са задръстени .. просто са различни ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
разбира се, че не.
но тва за едната вечер е страхотна тактика, когато някое момче много ти хареса, а знаеш, че по една или друга причина не искаш/ не можеш да тръгнеш с него...а и няма какво да се лъжем- ако момиче ''пусне'' на момче на 3- ия час от познанството им, има доста минимална възможност след това да излезе нещо.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
определеноПървоначално написано от tuzaro
![]()
но пък и всяка вечер с различен да се ч*каш също не е на хубаво![]()
не знам дали са задръстени,но на мен са ми смешни повечетои толкова.
Cause I am TNT, Im dynamite.TNT, and Ill win the fight. TNT, Im a power load. TNT, watch me explode ..![]()
![]()
такива момичета, според мене, хич даже не са задръстени, ами си отстояват своето ! и напротив, даже в доста случаи се получава обратна реакция (особено ако момичето е някоя "засукана мадама" ) .. смисъл "изпечените свалячи" почват да дават всичко от себе си, за да им обърне внимание въпросната мацка. дерзайте
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Споко - сичко ти е 6 точки.
Не ми се дискутира, щото някой ще излети разплакан от стаята![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не
мне![]()
Това, че не си ценител на безплатната реклама, означава ли, че трвбва да си груб?
Уау какъв шок. всички сте едни от тях.
Сега ще си разпращаме лични съобщения с обясненя в лИбов.
майната ви.
мразя такива лайна.
Много сте сладки всичките... Отчаяни, но сладки.
Ти си една от тях и търсиш нашето мнение дали отстрани не изглеждаш тъпо.... Това че са различни не значи че е тъпо.. За някой може да е пълна тъпотия но според мен е приемливо... не съм за не и против..
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Изобщо не смятам, че подобен род момичета са задръстени. Хубаво е да не се приемаш като нещо, което заслужава няколко часа внимание и дотам. Все пак, ако има за какво да се говори с дадено момиче и то е интересно, никой няма да привършва с едно мимолетно преживяване.
Изобщо не смятам, че подобен род момичета са задръстени. Хубаво е да не се приемаш като нещо, което заслужава няколко часа внимание и дотам. Все пак, ако има за какво да се говори с дадено момиче и то е интересно, никой няма да привършва с едно мимолетно преживяване.