.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: sportsdirect.com

Повече от фен Аватара на momon
    Град
    dreamland

sportsdirect.com

здравейте
    харесах си едни обувки от www.sportsdirect.com иии да питам някой поръчвал ли си е и колко ще ми излезе доставката долу-горе? мерси предварително

Мисля че беше към 27-28 паунда

До България доставката е BULGARIA

Здравейте. Организирам поръчки от сайта. От Габрово съм. Но ако има някой от друг град, който иска да си поръча, ще се уточним. Доставката ще е 1 паунд на всеки 10 поръчани. Който иска, нека ми пише! Може и на email : grethen80@mail.bg

Иначе нещата от там са много хубави. Особено маратонките! Има интересни якенца, блузките на Everlast са страхотни.

Grethen, би ли разяснила малко схемата с 10те поръчани и доставката 1 паунд?

И още 1 въпрос,че се заинтересувах: трябва да си избера номер според британската номерация,нали?
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Схемата е следната: 1 паунд на всеки 10 поръчани, т.е. ако си поръчаш нещо за 15 паунда - доставката ще ти е 1.5 паунда.
    Трябва да избираш според UK номерацията, но има таблица с размери. До size има линк help.
    Ако някой иска да поръчва, нека ми пише! email-a ми е: grethen80@mail.bg
    Ако има нещо неясно, питайте!

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Ехх, избрали сте си хубав сайт. Това ми е любимия магазин за спортни стоки. Почти всички спортни неща са ми от там.
    Няма да съжалявате ако си поръчате нещо \/

+ това са качествени
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Ехх, избрали сте си хубав сайт. Това ми е любимия магазин за спортни стоки. Почти всички спортни неща са ми от там.
    Няма да съжалявате ако си поръчате нещо \/

+ това са качествени
    Така е!

Има ли желаещи за поръчка другата седмица?

Мисля да пусна поръчка седмицата 7-11 декември, че да може да пристигне преди празниците. Тя ще е последната за тази година. Ако има желаещи, да пишат!

Аз имам желание но не ми е ясно като поръчам на теб ли ще дам парите и ако да аз каква гаранция имам че ще ги получа ?

Паричките ги превеждаш по карта, от която след това си дърпат сумата. До сега съм имала отказани артикули - стоки които са се изчерпали. Ако се получи така- връщам паричките.

Цитирай Първоначално написано от Grethen
    Паричките ги превеждаш по карта, от която след това си дърпат сумата. До сега съм имала отказани артикули - стоки които са се изчерпали. Ако се получи така- връщам паричките.
    Това ми е ясно че превеждат чрез карта,но каква е гаранцията , че например недай боже нещо се случи ще върнеш парите или артикула като престигне ще дойде до мен ?

Доверяваш се. Като не - си плащаш 30 паунда доставка.

Събирам поръчка за другата седмица. Ако някой иска да се включи, може да ме намери и на скайп: grethen_80

Какво стана?Някой поръча ли и доволен ли е?Аз лично си чакам стипендията и ще направя поръчка, но бих искала да разбера дали сте доволни от нещата които сте поръчали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си