Взех си някаква къна на Арома колор - номер 22 кестен и понеже не разбирам от къни исках да ви попитам, дали някой я е ползвал и след колко време ще се махне ( и изобщо може ли да се махне ) ? Четох разни мнения за тази къна ,че е вредна и т.н.
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Ем точно тая не съм ползвала... аз си бях взела няква и вече 7 месеца не е мръднала.. де да знам.. то от къната зависи. Иначе на мойта коса не е навредила![]()
Ами по принцип трябва да чакаш да ти израсне косата и така се маха, иначе друг начин мисля, че няма. Аз в момента ползвам индийска черна къна (сестра ми я донесе) и още от първото нанасяне ефекта беше поразителен. Тъй като косата ми беше изгоряла много от пресата и реших да пробвам с къна, наистина се подхрани много. Но специално за тази на арома нямам наблюдения...
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Благодаря ви за отговорите... сега почвам да се къносвам и ще видим какво ще стане.![]()
Хайде..Успех !!Първоначално написано от uBeTy
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
kak е![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
Офф...червените ми кичури не се махнаха напълно,но горе долу съм доволна от цвета който се получи![]()
къната,ако е оригинална(индийска,от индийски магазин) подхранва адски много.и не се маха чак,когато израстне косата;каната(зависи от косата,де) се маха след няколко измивания,но не напълно.естествено индийската се маха значително по-трудно,туй като си е чиста,така да се каже![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Kакъв ти е естественият цвят на косата? Забеляза ли подобрение, след като се къноса, или обратното..?
Може ли да те помоля да пуснеш и снимка, ако е удобно, защото аз от доста време се точа на тая кестенява къна и все не се решавам.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Първоначално написано от lDoLLl
Еми естествения ми цвят е тъмно кафяв и да имаше някакво подобрение,но се надявах на по-добри резултати..както и да е получи се някакав "патладжанен" цвят (майка ми го определи като такъв )поне е по-добре от червеното,което ми омръзна
.За снимката.. ще пусна да щом желаеш,но утре.
![]()
Първоначално написано от uBeTy
Ето желаните снимки,извинявам се за закъснението ,но нямах възможност по-рано.![]()
сега по ми хареваПървоначално написано от uBeTy
станало в хубаво
Благодаря тиПървоначално написано от sunshine955
,но искам да е кестенява.Надявам се при следващото каносване(с по-хубава къна естествено) да се получи желания цвят.
Първоначално написано от sunshine955
Първоначално написано от sunshine955
Може да заключите темата.![]()