Да попитам кой е по-добър - http://www.dooyoo.de/makeup/manhatta...shine-make-up/ или http://beautycosmetic.biz/maybelline...en-p-1487.html или може да ми препоръчате някой друг който сте ползвали и сте доволнии или някой който е подходящ за мазна кожа![]()
За първия не мога да кажа нищо, но вторият е наистина хубав.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Втория :P
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не съм ползвала нито един от двата, но съм чувала много добри мнения за втория. / и ще ходя да си го взимам утре най-вероятно/
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
От тези,които си показала по-добре втория,но аз бих ти препоръчала ето този: beautycosmetic.biz/max-factor-second-skin-foundation-p-3783.html?language=bg![]()
![]()
![]()
По-добре е 2.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Определено на MAYBELLINE , т.е 2рия!
и двата съм ползвала в момента съм с втория и ми харесва повече
ама щом ти е мазна кожата е по добре първия за теб... той е с матиращ ефект и е с пудра, което го прави малко по труден за нанасяне , ама се свиква
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Щом си с мазна кожа е подходящ първия, но лично аз харесвам повече maybelline-affinitone :P
Просто аз
Първоначално написано от iiordanova
Първия не съм го ползвала, но от втория съм доволна![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
И аз предпочитам вторият, но както казаха за твоето лице по-подходящият е първия. ;}
Може ли да попитам дали втория остава по дрехите, размазва ли се и личи ли си когато си с него ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ползвала съм и двата 2 е хубав,но за мазна кожа наистина по-подходящ е 1![]()
аз съм с мазна кожа и съм го ползвала и бях доволна.Първоначално написано от xqxq_bs
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз имам 1ят и съм доволна много от него и има доста цвята и ако си улу4иш цвета няма да имаш никакви проблеми :P виждам 4е вси4ки по4ти във темата пове4е харесват вторият и аз него ти препоръ4вам :P но щом си с мазна кожа по-добре си вземи за мазна кожа има такива ФДТ
освен този първият :P