- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Весели празници ,съфорумници
Здравейте всички
Реших да пусна тази тема за да има малкоо разнообразие между всички теми, които само скапват настроението на всичкии .В половината от темите сее зараждат еднии спорове едно чудоо ... хораа Коледа е .. празници са , размекнете се малко де. Ии искам да кажа на всички отчаяли се хора във форума , че по Коледа стават чудеса.Вярвайте в това! Усмихнете се малко , не пропилявайте тозии страхотен празник в самосъжаления,спорове ии какви ли не глупости.
Хайдее весели празници ии весело изкарване на Новата година.Нека за всички нас тя бъде по - добра и нека ниее станем по - добри хора.![]()
сега сигурно ще има хора в лошо настроение, които ще реагират негативно на темата . Не си правете труда да пишете мнения.Аз съм над това няма да ви отговоря ! Няма да споря напразно и за глупости както много от вас обичат да правят![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Жива и здраваВесели и на теб!
Мерси
Пожелавам ви на всички:живот и здраве..Успех във всичко..И всичко,което пожелаете да се сбъдне![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
весели празници на вси4киПожелавам ви да сте здрави,6тастливи,много сбъднати ме4ти и много много Любов
![]()
We wish you a Merry Christmas .....and Happy New YearВесели празници ,хора
![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
На мен пак ми се падна любовта от баницата![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Баница нали е за Нова Година,пък на Коледа се прави питаПървоначално написано от LovelyGirl
Иначе да-Весели празници x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
^ Ние от много време сме си свикнали да си правим баницата на Бъдни Вечер, защото на Нова година всички са на някъде.Знам, че не се прави тогава.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
FUUUUUUUUUUUUUU бе![]()
Тея баници гадни само учене и простотии ми са падат... Един път не ми са падна любов,секс или пари![]()
GTA Stunting
а в баницата - яйца, сирене... колко нехристиянско... а после хулите атеиститеПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
мии сдухани празници и садната нова година...
Празници,уж.
Весели...не.
Мерси иначе,да ти се връща.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
+1 ;/Първоначално написано от NamelessRomantic
<N>
на Коледа не стават чудеса..личен опит![]()
Весели празници и на вас![]()
весели празници
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Весели празници и на теб,както и на всички други...
Определено стават чудеса-трябва само да вярваш силно и да го желаеш още повече![]()