.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Майка ми

Голям фен Аватара на Seductress

Майка ми

Не мога да повярвам, какво се случи току що.
    Стоя си аз в стаята и си оправям гаредероба и гледам майка ми си взела чантата и отива към коридора. Попитах я дали ще излиза, тя каза да. След което я попитах, къде ще ходи и тя с най-студения тон ми каза: "Махам се от вас (мен и баща ми), само ме дразните и ме ядосвате." Никога не съм я чувала да говори по този начин или да казва такива неща. Може би ви звучи все едно се е пошегувала, но не е така. Днес наистина си беше нервна и ми чете конско, че от както е почнала ваканцията с нищо не съм и помагала, че по цял ден само съм спяла и тн. Наистина си е така, но минали са самооо 2 дниии Признавам си, че не и помагам. Виновна съм, но просто не мога да повярвам как се държи. Нямам представа къде е отишла, кога ще се върне... Не виждам какво да направя, освен да и помагам в къщи повече. Като се върне какво да правя? Ще и се извиня, а после??

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Ами не знам..Опитай се да поговориш с нея..Също така поговори и с баща си..Разбери защо майка ти е била нервна..
    Не знам.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Може да е било силно казано, смисъл наистина може да ти се нерви за това и просто иска да разпусне с приятелки и е излязла с тях, звънни и ако искаш да не се притесняваш допълнително. А като се прибере поговори с нея, по женски там как му викате. И и помагай по-често, сигурно това иска..
    Успех!
    Вафла..

нервна криза е получила явно жената.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си