- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла продължение..
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...a3a74e2fd5613a
Това е линка към старата тема. Моля ви хора пишете съсипах се заради него. Въпреки ,че ми каза , че вече не ме обича бих го приела обратно бих направила всичко за него, но той не ме иска.![]()
![]()
![]()
Излизай, събирай се с хора. Няма какво да направиш щом той не иска да е с теб. Не си проваляй празниците заради него. Верно, тъпо е, и аз съм била така, но няма смисъл да се обвиняваш. В един момент чувствата охладняват и причиняваме болка на хората, с които сме, c'est la vie.![]()
Намери си компания. Излизай с хора, забавлявай се. Не се захлюпвай в себе си, защото ще бъдеш още по- самотна отколкото си сега![]()
Ми в старата тема са ти дали добри съвети. Намери си хоби, излизай повече с приятели..
В началото ще е много трудно, но..разсейвай се повече. После намери някой, който да те оцени.
Всичко ще си дойде на мястото.
The blood that binds us ..till death unites us
Не издържам без него. На моменти не мога да дишам. В повечето време съм сама ,защото на приятелите ми им писна да им говоря за него. Сега съм съвсем сама. Не искам да повярвам , че него вече го няма. След толкова време заедно той да изстине така.
Случват се такива неща мацка.
Спри да говориш за него и гледай напред.
Не мога. Нямам сила. Не искам да съм без него. Той е всичко за мен.
Спокойно..
Разбирам те, но животът е пред теб. Не си струва да страдаш.
Абсолютно бе.. ако се съсипеш сега,какво ти остава за напред? Ще срещнеш мнооого други ... Не вярвам да си на 40 и да си стара мома..Първоначално написано от Lincheto
![]()
![]()
![]()
![]()
Съсипах се заради него.Нямам желание за нищо. Искам да се свия в някой ъгъл на някоя стая и да остана там. Не искам да живея без него.
Ама той иска да живее без тебе,съжалявам приемаш го и това е,животът продължава,приятелите ти не може цял живот да те успокояват ебаси,била съм така знам какво е,съжалението не помага.Честно да ти кажа даже си леко жалка,стягаш се и тфа е.
Имай малко достойнство и спри да хленчиш. Зарязал те е, край, това е, остави го и продължи живота си ...
Намери си друг и изтрий всичко, свързано с него. Излизай с приятели и се забавлявай, гледай комедии и си изкарай празниците приятно, повече от това не мога да ти кажа.