така. Ще започна с това, че наскоро (преди 2 месеца някъде) се запознах с едно момиче, 2 години по - голяма от мен (на 19 е). Нали, така, за тия около 2 месеца се виждахме най - вече в интернет, макар че се виждахме и ей така, като приятели и нямаше никаъв проблем. В един момент решихме, че си пасваме и решихме да излезнем на среща. И сега какво стана на първата среща - отидохме на кафе, всичко както си трябва, обаче тя беше хипер притеснена. Обикновено е по - нормално аз да бих се притеснил, все пак, така да се каже, ми е кака, обаче - не. Аз си бях много добре, а тя беше много притеснена. Непрекъснато гледаше през прозореца, поглеждаше ме само като й казвах нещо, в един момент сякаш само аз й говорех нещо, а тя ми отговаряше с по две думи на всичко. И разговорът заби в нещо като лафене. Тя направо мълчеше като пън, сякаш седя пред нея с цел да я изям. В един момент, понеже ми се изчерпаха темите на разговор (обикновено това не става), и за да не почнем да говорим някакви глупости, се направих, че са ми пратили смс и трябва да се прибирам, та прекратих срещата. Въпросът е защо може да е толкова притеснена (обикновено не е) и какво да правя сега - как да разбия стената, така да се каже, и да се пробвам ли изобщо и в крайна сметка какво да правя на втора (ако има) среща, която едва ли ще е по - различна от тази? Досега не ми се беше случвало да излезна на среща и нещата да се получат така. Айде, дайте мнения.