.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Мега фен

Пълнозърнести спагети

Така, имам няколко въпроса.
    1. Къде мога да намеря такива? Пикадили, БИЛЛА, а у?
    2. Стават ли за ядене веднъж на няколко дена? (Примерно.) Защото съм на здравословен режим и имам ограничения в калориите, а ако си купя такива, не искам да ги ям като изключение, а да ги включа в режима си. Знам добре, че са нискокалорични, ама не само там е въпросът. И хранителните вещества са важни, т.н.
    3. Вкусни ли са като другите? Може би ще си ги правя варени със сирене и мед.
    Мерси предварително.

Зависи на какъв режим си .Съмнявам се да са наистина пълнозърнести тези спагети ,защото това значи да има цели зърна в тях...А иначе по-добър вариант е от обикновените спагети които са си прости въглехидрати, но не бих те посъветвала да ги включиш като постоянен продукт в диетата си.
    Искаш да отслабнеш?
    http://www.wlc-2009.blogspot.com/ kod 1026

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    1.Мисля че,в Билла имаше..Също така и в Кауфланд видях - но не съм сигурна

2.Не знам..Но както каза ping зависи на какъв режим си

3.Също не мога да ти отговоря..не съм яла,но мисля да опитам
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

PinkFloydSound,

1) големите вериги супемркети ги има...
    2) подкрепям llllpingllll
    3) ноо на вкус са многооо по-..неприятни от другите... поне за мен..въпреки това всичко е върос на вкус.. и навик

ОМФГ! Представам си как изглеждат само..
    Иначе в супермаркетите трябва да ги има...
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен
    Дам, видях, че в Пикадили има. Малко са скъпи, но не това ме притеснява. Видях калориите ( ) и установих, че са същият брой като на обикновените... Е то тогава има ли въобще смисъл да ги ям? Поне да са вкусни, като ще ям.
    300 и нещо калории на 100 грама са, вижда ми се множко. Сега дилемата е дали да ям такива, или обикновени. То си зависи и от хранителните вещества, де...
    Хранителният ми режим е следният: Не ям сладко, мазно, пържено, полу-фабрикати, бял хляб и т.н. Наблягам на месото, яйцата, млякото и so on.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    На мен са ми много по-вкусни от обикновените,в диетичните магазини има едни,които са в 3 цвята зелени с вкус на спанак мисля,някакви оранжеви и пълнозърнести-те са уникални
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен
    Супер, аз обичам овесени ядки, оризови блокчета с царевица – все неща, които другите хора мразят, така че сигурно и това ще ми хареса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си