- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пълнозърнести спагети
Така, имам няколко въпроса.
1. Къде мога да намеря такива? Пикадили, БИЛЛА, а у?
2. Стават ли за ядене веднъж на няколко дена? (Примерно.) Защото съм на здравословен режим и имам ограничения в калориите, а ако си купя такива, не искам да ги ям като изключение, а да ги включа в режима си.Знам добре, че са нискокалорични, ама не само там е въпросът. И хранителните вещества са важни, т.н.
3. Вкусни ли са като другите?Може би ще си ги правя варени със сирене и мед.
![]()
Мерси предварително.![]()
Зависи на какъв режим си .Съмнявам се да са наистина пълнозърнести тези спагети ,защото това значи да има цели зърна в тях...А иначе по-добър вариант е от обикновените спагети които са си прости въглехидрати, но не бих те посъветвала да ги включиш като постоянен продукт в диетата си.
Искаш да отслабнеш?
http://www.wlc-2009.blogspot.com/ kod 1026
1.Мисля че,в Билла имаше..Също така и в Кауфланд видях - но не съм сигурна![]()
2.Не знам..Но както каза ping зависи на какъв режим си
3.Също не мога да ти отговоря..не съм яла,но мисля да опитам![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
PinkFloydSound,
1) големите вериги супемркети ги има...
2) подкрепям llllpingllll
3) ноо на вкус са многооо по-..неприятни от другите...поне за мен..въпреки това всичко е върос на вкус.. и навик
![]()
ОМФГ! Представам си как изглеждат само..![]()
Иначе в супермаркетите трябва да ги има...
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Дам, видях, че в Пикадили има. Малко са скъпи, но не това ме притеснява. Видях калориите () и установих, че са същият брой като на обикновените... Е то тогава има ли въобще смисъл да ги ям? Поне да са вкусни, като ще ям.
![]()
300 и нещо калории на 100 грама са, вижда ми се множко. Сега дилемата е дали да ям такива, или обикновени.То си зависи и от хранителните вещества, де...
Хранителният ми режим е следният: Не ям сладко, мазно, пържено, полу-фабрикати, бял хляб и т.н. Наблягам на месото, яйцата, млякото и so on.
На мен са ми много по-вкусни от обикновените,в диетичните магазини има едни,които са в 3 цвятазелени с вкус на спанак мисля,някакви оранжеви и пълнозърнести-те са уникални
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Супер, аз обичам овесени ядки, оризови блокчета с царевица – все неща, които другите хора мразят, така че сигурно и това ще ми хареса.![]()