- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 2 проблема :[
Ами аз имам 2 проблема:
1.Вече съм почти на 14 (март ги навършвам), а не съм се обезкосмила в интимните части.Не мога да отида сама на кола маска, но изключвам и варианта да кажа на майка ми.Не питайте защо..Просто не знам, бръсначка трябва да си купя или не знамОсвен с пинсета
.
2.Също така още не нося сутиен,но и нямам какво да сложа вътре.Просто съм ужасно плоска
![]()
Реве ми се.Мисля че съм нещо болна, децата на по 11 год. имат по големи гърди от моите а съм на 14 поччти.Не знам вече какво дас правя.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моля ви за помощ!
1.По първия проблем
-самобръсначка
-крем депилатор
-епилатор
2.По втория проблем
- Изобщо не се притеснявай..Всеки организъм е различен..И при теб ще пораснат..Споко
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
^ мерси много, но май трябва да си ги купя самобръсначката?А крем депилатора как точно ссе използва?
![]()
за космите не се притеснявай по-добре иди на кола маска защото ако почнеш да ги бръснеш след време гледката ще е ужасна(ще станеш като горила-престраши се ии иди на кола 5 лв е) за цицките не се притеснявай иди и си купи ортопедичен сутиен-мн са яки супер дебели подплънки има.Ако това ти е проблема - готово решен е.
![]()
^Чак до дебели подплънки няма да се стигне
Но не мога да отида на кола маска, т.е срам ме , а и не съм ли мн. малка за да ходя
![]()
аз съм на 12 и ссъщо ме е срам да отида затова действам със самобръсначката
Аха но тя на майка ти ли е или си я купи?Много съм поритеснена какво да правя
Най-добре самобръсначка, макар че ще трябва често да повтаряш процедурата.
А за другото, то и аз на 14 исках сутиен, а нямах почти нищо и все пак казах на майка ми и то има малки номера и си го купих и го носих и ми се вдигна самочувствието, защото малко или много ти изглеждат по-големи, а с времето сами ще ти пораснатНе се притеснявай
![]()
Ами как да го обясня:Първоначално написано от sweetygirl666
Мажеш го там,където искаш..Чакаш няколко минути - мисля,че беше около 10 минути и с една шпатулка махаш космите,заедно с крема..Офф сори - не ме бива в обясненията..Ама то в листовката си пише всичко
Безболезнен е..Но ефекта няма да е дълготраен,както при самобръсначката..Ще трябва да повтаряш процедурата
Зависи каква ще си вземеш..Има за 1-2лв,има и за 10-20лв..Т.е. от 1-20лв..Първоначално написано от sweetygirl666
Попитай в някоя аптека..Преди си бях купила един на Дева,мисля че беше около 2-3лв..
А сега съм с Вийт - струва около 12лв,без 75 стотинки..![]()
Много мерси на всички!Реших да си взема такъв крем депилатор, но дали ще успея самаЩе опитам
Мерси отново на всички, а относно вторият ми проблем.. може би ще почакам някоя и друга година не знам
![]()
Споко де..Лесно е..Първоначално написано от sweetygirl666
![]()
10хЩе опитам.А депилатора само за интимните части ли става или не ?
![]()
![]()
ЛелеПървоначално написано от sweetygirl666
Обща самобръсначкаа?!?! (puke) :&:&:&:&
Не, в никакъв случай.
Баща ти няма ли еднократни самобръсначки в комплект? Аз от него си взимам новички.![]()
става и за крака за ръце....
Humans need fantasy to be human.
Има различни видове. Напимер на Елеа има розов за крака и оранжев за интимни части.Първоначално написано от sweetygirl666
![]()
Бтв една самобръсначка за еднократно ползване въобще не е скъпа. И между другото, за еднократна употреба не значи, че я ползваш веднъж и я хвърляш.
Не..Първоначално написано от sweetygirl666
Става за:
1.Интимни части
2.Подмишници
3.Крака
4.Ръце
5.и т.н..![]()
1. по пронцип най-добре е да отидеш на козметик ,но като неискаш със самобрасначката като мен![]()
2. кагото му дойде времето
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ако ползваш самобрасна4ка ще ти станат като на горила или кат в екваториална гора недеиПървоначално написано от stelit0o0o0o0
Мале купи си бе кам 1 лев е не пове4еПървоначално написано от Luscious_Heart
Хич да не ти дреме за гърдите...рано или късно ще ти пораснат x]]
Колкото до окосмяването наистина е най-добре да отидеш на козметик...това,че си ан 14 няма никакво значение..няма да те върнат я x]]
Ако все пак си решила обаче да опиташ с депилационния крем най-добре си купи от тези на Veet.Признавам си-аз не съм ги ползвала,но чувам,че са по-добри от останалите.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief