- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 2 проблема :[
^ не е задължително
та,както казаха,самобръсначка за окосмяването.иначе за бюста,поне си купи бюстие или тренировъчен сутиен,защото е адски грозно да ти прозират зърната и да нямаш цици![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от sanyflower7
ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ПОЛЗВАЙ ТАЗИ НА МАЙКА СИ!!!!! Какво толкова се притесняваш да и кажеш .. би трябвало да те разбере! Все пак си на 14![]()
Купи си една самобръсначка да си имаш твоя си . Ще кажеш на ваште , че ти е за краката и подмишниците щом те е срам . За крема , може да имаш чувствителна кожа или да си алергична и да не ти понесе , така че внимавай . Най-лесният начин за интимните части е колата маска , защото е най-безболезнен . Можеш да отидеш в някой салон - няма нищо страшно , само си помисли какво е видяла тази козметичкаА в случай че не искаш , си купи едни лентички кола маска : ) обикновено са по 1,50- 2 -3 едната и пак можеш да кажеш , че са за други места. Успех
![]()
![]()
Еми тя каза,че и е била срамПървоначално написано от heiress
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Това е 4овешка нужда няма защо да те е срам ако трябва смени космети4ката :PПървоначално написано от aloveyou
1-Вземи епилатори или самобръсначка ( по - не боли.. ) и Дейстай ( :
2 - ами..и аз бях така,спокойно ,ще се развиеш! Има достатъчно време..
най-лесно е със самобрасначката аз така правя за кола маска не знам аз си правя на краката ходила сам на козметик и сама съм си правила не е без нинаква болка боли и направо не ми се мисли там отдолу колко мн ще болитака,че по-добре си вземи една самобрасначка,обаче да не е от най-смотаните има някои по 3-4 лв. такава е най-добре и някакъф крем за бръснене мисля,че жилет имаха женски той е за крака ама нищо се пак по добре от сапун
успех :P
Пияна за бръснене и самобръсначка.Козметичкат обаче е най-добрият вариянт.Явно си срамежлива обаче.
А за гърдите спокойно ще порастнат.Ако във семейството ви са надарени жените така да кажаняма да те подмине.
За 1 проблем не ти препоръчвам самобръсначката,понеже много бързо ще започнат да растат и по-твърди.
За 2 проблем няма какво да му мислиш,и твоите ще пораснат.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
е не ви ли гледат странно в козметичния салон някакви 12-13-14 годишни лапета на козметик.Незнам и мен ме е срам.все пак сме деца,да ходи за такова нещо...добре споделете първият път в който отидохте нна кола маска как ви гледаха,на колко години бяхте,как си записахте час,родителите ви знаеха ли и тн.![]()
а да попитам може ли да се исползват ленти за крака на интимните частисмисал аз си обезкосмявам така крааката с ленти веет и си купувам цяла кутия и искам да пробвам и на интимните части обаче ддз
![]()
![]()
![]()
Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq
А не ви ли гледат странно, като ходите да си купувате цигари и алкохол?Първоначално написано от stelit0
![]()
Точно това щях да кажа..Първоначално написано от Luciernaga
Да си купиш разни простотии,с които си вредиш не е странно,а пък да се поддържаш е странно![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
1.Много благодаря на всички за отговорите!Първоначално написано от stelit0
2.да и на мен ми е интересно за по-горния въпрос..как отидохте, как си записахте час![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Luciernaga