.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    Антиохия

Пропадам от тази любовна мъка...

Ето това е предишната тема - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...t=%E1%EE%EB%E8

С това момиче се разделихме . След събитията от старата тема мина някъде към месец . Две седмици след раздялата ни се появих пред блока и с букет цветя . Тя първоначално не искаше да ги приеме , после ги прие , но каза че не желаела да правя такива жестове . Чувствала ми се зъдължена , а това не и харесвало .

След известно време аз пак отидох пред блока и , да я видя . Тя се показа на прозореца , но така и не слезе . Майната му ...

Мина още малко време , написах стих е май бяха два . Не и направиха особенно впечатление , но получих едно - Мерси .

Деня преди Бъдни вечер тя ми обеща че ще ми се обади да ми честити . Не ми се обади . Аз звъннах , но тя ми затвори . Звъннах пак след час-два , но тя пак затвори телефона . Притесних се . Към 1 през ноща пак звъннах . Вдигна и каза - Какво има ? , Аз- Весела Коледа , Тя - На теб също . После разменихме още две реплики , по-точно аз казах че съм се притеснил за нея (идиот) . Получих отговор - Аха . Както и да е .

През целият период на раздялата ни обсъдихме няколко пъти положението и евентуално дали може да тръгнем . Съвсем скоро тя ми каза че не искала да тръгваме или по-точно че аз съм искал , а тя вече се е справила с "чувствата си" . След над година заедно , тя ме забрави още първата седмица ако трябва да сме искренни .

Трябва да я забравя , но толкова много я обичам . Спрях да уча , нищо не запомням . Пропих се , придобих много вредни навици . Започнах да пропадам във всякакъв аспект . Даже със семейството ми сме в конфликтни отношения. Аз като глупак я търся , а тя мен никога . Знам че трябва да спра , но не успявам ... Не издържам вече , как можах да заобичам такъв човек . Поне истината да ми беше казала . Не да ме върти като играчка .

Има едно момче , някога то я е харесвало . Нещата между тях не са се получили . Както и да е , приди да скъсаме някъде около два-три месеца. Те излезнали . Тоя "пич" яко ме е хейтел пред нея . Няма да споменавам как , но щях да го убия . Тя тогава ми каза че му е направила "забележка" и му запушила устата . Хубаво . Когато ходехме с нея тя ми казваше че не говорели . Чували се едва веднъж в месеца . Сега след като не сме двойка , тя сподели че ме е лъгала и не е преставала да общува с него . Доста честичко са си приказвали . Сега тя и той не престават да си говорят ... Майната им .

Как дявол да го вземе аз попаднах в такава ситуация . Как можах да заобичам човек , който явно не чувства нищо към мен . Обичаме тези които не трябва ... Майната му .

Съжалявам , исках да споделя някъде . До гуша ми дойде да се будя с мисъл за това момиче . Писна ми да си гледам нетърпеливо телефона с надежда да драсне един смс или да звънне , нещо което тя никога не направи . Писна ми , писна ми ... Явно е време да се взема в ръце . След като разбрах че ни приятели , ни хобита помагат да я забравя , явно трябва да намеря друга алтернатива . Така да бъде .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    режи вените няма друг изход сори
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    :/
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Странно защо.. но ми заприлича на бившето гадже на една приятелка.. Тя го използва.. той още тича след нея.. и все ме пита какво да прави

Препоръчвам ти да почнеш да общуваш с повече момичета.. В момента явно си се затворил в себе си.. и отчаяно се опитваш да се скриеш от реалността.. Не стой пред телефона.. с надеждата, че тя всеки момент ще се обади.. или ще пише SMS.. Излез с приятели.. забавлявай се.. Има много риби в морето Весели празници от мен

Бахти нещастника си, като не те иска се махаш..... Не усещаш ли, че само се чуди как да те прогони ? :P

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    спред мен едва ли 4уствата и са се изпарили за една седмица,нямало ги е и преди края....Об6туваи с пове4е хора и пробваи с някое друго моми4е.Но спри да се унижава6

продължи напред спри да я ръчкаш,щом не те иска не те просто я заеби и толко.не знам до колкот я "обичаш" не знам на колко години си и т.н не ставаи някфа отрепка заради нещо толкова ламаво ако не знаеш огромен процент от връзките пропадат стегни се малко щом си е "говорила" с тоя тип дет те проваля в неините очи може и да ти е изневерявала но като гледам малко си превзет от нея намери си някое хоби ,КОЕТО ДА ТИ Е ИНТЕРЕСНО или излизаи с приятели в някоя добра компания не "пропадащи" хора защото те ще те дърпат надолу и за хобито според мен може да е игра на компютъра някоя логическа или просто някои шутър но НЕ ЦС от него ще се изнервиш наи вероятно и да не е някоя зарибяваща .

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от blqblqblqblq
    Бахти нещастника си, като не те иска се махаш..... Не усещаш ли, че само се чуди как да те прогони ? :P
    Жива и здрава да е
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

тая баси простата как се ебава с чувставата ти заебия бе човек не гледаш ли нищо няаа да стане

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от blqblqblqblq
    Хименно

точно за тва се засмях... не си струва..заебавайй яяяя

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Лошо, лошо..
    И аз съм бил в такова положение и знам как се чувстваш..
    И аз доста вредни навици придобих, но какво да се прави..
    Просто трябва да не обръщаш внимание и това е..
    Еби му майката.. все още има какво да се иска..
    Та недей да се вкарваш във филма толкова много, и под друга занимавка си намери не например да правиш нещо на пц-то и т.н. ми момиче с което да се занимаваш, заигравай се малко повече.
    И к'во като е превъзмогнала "чувствата си", твой ред е да направиш същото

Успех, и както казва valdesbg: Бъди пич, уважавай себеси!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    мани я тая
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на vagarious
    Айде това да ти е за урок.Научи се, че никой не заслужава да му тичаш по задника, особено по твоя начин.Горе главата.Всичко ще се оправи.Стегни се.
    Big or small, lies are lies!

Град
    бълХаристан
    абе баце, нема да ми повярваш ама ти трябва време и воля.

и аз бях като тебе, ама еди нден си казах "майната ти" и спря да ми пука и си продължих с живота, верно отне ми 9 месеца ама сега съм чук! нали си я ебал? премини към следващата, ак оимаш нужда си вземи малко почивка и не мисли за жени а се концентрирай в нещо в което те бива - аз работих. помага

след време ще спре да ти пука и ше изпитваш само едно топло чувство към нея, нито любов, нито омраза, защото не си направил нещо грешно - ак ое имало грешка то тя е била нейна и тя ще съжалява един ден, но на теб няма да ти пука тогава защото ще си я изтрил от живота си
    колкото по-скоро махнеш всичк окоето ти напомян за нея и и изтриеш скайпове, телефони и подобни глупости - толкова по-добре за теб!
    ако искаш самосъжалявай се и изглеждай жалък пред всички и пред нея, ако не искаш - крий го в себе си докато не ти мине.
    тва е

едит: аа да щом казва "искам да помисля за себе си" значи свикни с мисълта че я чука друг вече или ще я. може да е бивш както в моя случай, може да е някой нов. жените са кофти хора, вместо да кажат като хора "така и така не си ми интересен вече, има друг" те си измислят глупости и лъжат. само за тва не си струва даже да се занимаваш с отрепка като нея

Град
    Антиохия
    kypo мерси за коментара
    -генерал Патон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си