- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка кашичкаа...
да бе,аз за това се чудя...Първоначално написано от Luciernaga
![]()
![]()
курвето иска да са ибе ама нимой щот ний пускат :<
GTA Stunting
Извинявай, ама нещо не схванах иронията ти в коментара? Да не би да са ти смешни добрите момечета ?Първоначално написано от Luciernaga
![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
То и ирония не беше, ама карай.
Смешни са ми по принцип хората, слагащи всичко де що мърда, под общ знаменател.
Да съм написал някъде "ВСИЧКИ". Написал съм повечето, защото това са моите лични наблюдения в моя скромен 17-годишен живот.Първоначално написано от Luciernaga
![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
"Повечето" пак е някакъв знаменател. Ако и момичетата започнат да изцепват изречечения от рода на "Момчетата си падат само по курви, а свестните и умни момичета остават сами", трета световна ще стане.
Такива изречения са крайно неуместни. Това, че ти си афектиран от някоя разлигавена госпожица, не значи, че дори и 1/3 от момичетата са като нея.![]()
Аз да ти кажа, това изречение - "Момчетата си падат само по к**ви, а свестните и умни момичета остават сами" вече съм го чувал. Трета световна още не е зпочнала, но да ти кажа - да, афектиран съм от момичета, но не от "някоя разлигавена госпожица" и аз честно казано познавам повече свестни момчета, които нямат гадже, отколкото надувки с гаджета и най - лошото, че не са с някакви кифли, ами със съвсем нормални момичета. Около теб как е, ще споделиш ли ?Първоначално написано от Luciernaga
Ако е женкар 6то изоб6то се занимава6 с него![]()
Защо искаш съвет след като знаеш решението?
Това винаги ме е шокирало
Принципно и мен,обаче трябваше да видя какво ще ми кажат едни напълно непознати.. просто да видя нещата и от друг ъгълПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Филма е страшен, трагедията е пълна
Ама поне като знаеш нещо - бъди сигурна в него![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Факт е, че много момичета в по-ранна възраст са привлечени към неподходящи момчета(лицемери,използвач и,"плейбойчета"и прочие).
Това се дължи на все още недоразвита ценностна система и объркани представи за живота, просто са недорасли. Може би те подсъзнателно смятат, че тези арогантни типове са по-силни от останалите скромни и уравновесени момчета. Това е моето субективно мнение и искам да отбележа, че не слагам всички под общ знаменател.![]()
Винаги очаквай неочакваното!
Ще споделя, но моето няма да е 4-5 реда. Принципа е един и същ: всеки се хваща с такъв, който е на неговото интелектуално и емоционално ниво. Най-често важи поговорката "Идиот при идиот отива".Първоначално написано от mech0
Първоначално написано от Lincheto
I'm not in love this time,this night...
Мм.. наистина.. пробвай със свестния.. : ) може би ще успее да те направи щастлива.. може би по нататък ще го харесаш.. може би и 0бикнеш.. :P нищо не губиш нали.. просто не се занимавай със женкари.. сама го казваш, не си струва, щото след ден два ще си намери друга, а ти ще страдаш и ще съжеляваш за т0ва, че си тръгнала изобщо с него, защото той те възприема като игра явно. Не искал да те загуби.. а той има ли те, че да те загуби![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
зарежи го тоя женкар и си намери някой, който си заслужаваПървоначално написано от 3oPuTy