- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросчеееее :P
Колко време средно е необходимо на едно момче за да свърши ? Знам че при всички е нормално но все пак горе долу..![]()
няма време .. зависи колко е възбуден .. зависи от темпото .. зависи от опита зависи от шушумигата ти зависи дори от това колко викаш зависи ... зависи само зависи
На мен от чекий вече не ми става ;((( ТРяя някоя да ми ги прави...
ЗА секс ли говорим?? Яхвам я от 3 до 5 часа без да свърша![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Рядкото правене на секс води до.... Късогледство
Минута за реклама а ;DПървоначално написано от teo0zZz
Това не зависи ли от това: Колко е възбуден ?![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Наистина зависи.
Running is my drug and I am overdosed ..
Зависи от доста неща,може да свърши на 3 мин , може да свърши и за час,два..
Грозна ли си?!
"If you look like an idiot it's probably punk."
Ако не си убава му трябва бая време да почне,майна.Пък свършването - от няколко минути до 1 час,недей повече тормози пишката на пича,че му трябва и за пикане дагоеба.![]()
хм някой за 10 мин са готови ,някой за час ,други за 2 и пак не могад да свършатПървоначално написано от bUbInkA__
![]()
![]()
,нормалното може би за повечето е около полувин-един час .
Sleda ot liubovta
Мерси за мнениятаА иначе питам защото преди 3/4 дена го правих с приятеля ми и тои си свърши работата супер бързо някаде околко 5/6/7 минути и се чудех дали нещо в мен не е проблема
![]()
Ами ако сушавият период е бил дълъг и той не е "душил питона", нормално е да свърши бързо. Но следващите пъти ще са по-продължителни. Не вярвам проблемът да е в теб.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!