- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кичури със шампоан-оцветител?!
Здравейте..понеже съм намислила след 2 дни да се правя със сини или лилави кичури..със шампоан-оцветител,става ли да се сложи на пласт и да стане като кичур ( както съм обмислила ) или .. трябва направо на цялата коса? Една приятелка е с руса коса,и за нея търся такъв вариянт..
Имам допълнителен проблем,днес отидох до 2 козметични магазини..нямаше такива цветове -лилав,розов,син..къде да открия?! И на каква марка да търся.. ( цени?! )
Ще стане,но кичурите ще паднат за 1-2 седмици.Аз имах червени и ми стояха 1 седмица,а червеният цвят е цвета,който много стой на косата.
друг?
аз утре ще си правя сини![]()
![]()
боята ми е от ЗАРА
![]()
бахти циганията
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не искам мнения , а съвети..
бихте ли ми казали,ще има ли добър цвят с лилаво върху руса и черна коса ( с оцветител ) или само малък отенък?
???
Може да пробваш и с тонерите на Шварцкопф, но върху черна коса ме съмнява да хване...
А и, честно казано, не си представям как сама ще изпълниш задачата "Кичури в домашни условия"...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Би трябвало да станеАма щом за първи път ще си правиш кичури по-добре отиди на фризьор
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Нищо няма да направиш сама......Или фризъор или приятелка помоли...![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Абе,хора..ще се правя със ШАМПОАН ОЦВЕТИТЕЛ, да отидя да ме изкъпят ли?!
Абе,хора..ще се правя със ШАМПОАН ОЦВЕТИТЕЛ, да отидя да ме изкъпят ли?! Нямам предвид ' обикновени кичури '
на руса коса ще стане ... дори и да не е боядисвана.. има основа на която да стои цвета...
а на кестеняво, черно и т.н.. боядисано или не... нищо не става...
на кестенявата коса може да добиеш някой друг цигански оттенък...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Е, щом ще се къпеш, значи изобщо може да не станат кичуриПървоначално написано от silwinka
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Помощ..Имам допълнителен проблем,днес отидох до 2 козметични магазини..нямаше такива цветове -лилав,розов,син..къде да открия?! И на каква марка да търся.. ( цени?! )
ами такива цветове за съжаление няма (или до сега не съм виждала)но има -синю - 4ерен аз тая седмица 6те го пробвам ина4е на една фр с кестенява коса резултата беше 4ерно което биеше към зелено- синю
. Пробвай със спрей оба4е има много брокат
. Пък за руса коса става и с обекновен фулмастер или маркер (знам от ли4н опит
) на мен ми бяха препоръ4али сирала за коса наистина има ама не ми харесаха цветовете
![]()
И на мен днес ми предложиха синкаво-черно..обаче не ме устрои! Ще го пробвам,но след време,ще може ли да се промени цвета? И ако боята е на Pallete,защото в козметичните магазини..където обиколих (2 магазина са ) имат само на тази марка..пък имало други по-евтинки?!
Някой .. да знае?!
Вие сте луди да си правите такива ГРОЗНИ ки4ури или там кви са :P ам кат ша са праите на мангалки ваш проблем![]()
+1000000000000000000000000000000000Първоначално написано от POLLINA
Аз съм с тъмна коса..лятото си направих лилави кичури.
Отидох на фризьор..ии ми изсветли няколко кичура, след това ги боядиса.![]()
Като видя, че цвета започва да се губи ги тонирам ;д използвам това: http://aukro.bg/item851498443-shampo...l.html#gallery , става много хубаво лилаво (:
Дано съм ти помогнала..![]()
вечн0 си на лентата..^^