- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Мисля да си взема нов телефон, дайте някакви съвети ....
ами моята приятелка си е поръчвала телефон от get.bg и нямаше никакви проблеми, плаща се при доставката, а не предварително, те май get си имат и магазини в София от които може да се пазарува директно
и една друга приятелка си беше поръчала телефон от нета ... имаше един сайт дето сравнява цените на телефоните mobilebg ли к'во беше ... и от там си избрала телефон (и цена) и си го поръчала ... пак без проблеми![]()
Аз си поръчах от eBay и нямам проблемиПървоначално написано от SunshineGirl317
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Iphone, само че нов е доста над бюджета ти, 3GS може да се намери втора ръка за малко над 400. Варианта който приложих при мен е, че си взех Ipod Tоuch и едно телефонче за 40лв колкото да става за говорене. Страшно съм доволен от Ipod Touch-a Retina дисплея на 4-та генерация няма равен, а тъч екраните на Apple по традиция са супер мега добри, не знам как са на скъпите HTC-та и не смея да правя сравнения но в сравнение с примерно Nokia 5800 e много по-добър. 4-тата генерация вече има и камера, ама за пръв път слагат и не е нищо особено и снима HD клипчета на 720p. И не на последно място е супер тънък, едва ли има аналог на пазара.
П.п Относно интернет пазаруването и който има съмнения то е бъдещето, вече доста сайтове предлагат безплатни доставки за суми над 25лв дори това е най-ниската която съм срещал. Проверените сайтове не може и да става дума за проблем, при мен се случи да ми пратят друго нещо с едно обаждане всичко беше уредено и на следващия ден, каквото реално си бях поръчал беше при мен. Ако имате повече късмет като един приятел могат да ви пратят и стоки за над 200лв, ама ако са по замаяни могат да забравят да сложат наложен платеж и се уреди с безплатни неща, ама това са единички случай. Ако все пак има съмнения опцията на куриерите "отовори преди да платиш" е налице. Имам над 25 поръчки от интернет и никакви проблеми.
За телефон с тъч скрийн ако става дума iPhone НЯМАТ РАВНИ !!!
Имал съм 5 телефона с тъч до сега
Nokia 5800-мноо зле,не е капацитивен дисплея а резистивен което означава,че трябва много натискане
LG Viewty-същата работа,скапан звук
Samsung f480-добър тъч,липса на вяакъкви екстри
Nokia n97-все едно 5800
Nokia x6-много добър тъч,камера и звук за тези пари по добре си вземи този от колкото 5800
В момента съм с iPhone 3GS 32GB и е уникален,дисплея обича пръститеБърз е,с милиони приложения абе въобще всичко е перфектно (само дето е малко скъп)
Извода е,че функционален телефон с добър тъч и екстри NOKIA X6
Симбиана е стара ОС,но на тебе надали ще ти трябва![]()
Вземи си някоя проста нокия или каквото и да е да 10 лева и е IPod touch 2ра рака за 350-400 ;]
Ти си решаваш, особено ако имаш излишни пари. В Хенди нокия 6500 класик по времето, когато брат ми си търсеше GSM, струваше около 530 лв, а поръчан от my-shop.biz стъпа на около 200 лв. по-малко. Чисто нов, без забележки, с гаранция.Първоначално написано от SunshineGirl317
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Земай нещо на htc вземи нещо на андройд да не съжеляваш ама ако си момиче не ти пука за сафтуер и ос-та си вземя някво умряло ЛГ.![]()
Прав си нокиа вече ме дразнят и аз си взех първия телефон нокиа и се отказах защото няма никакви съсщестени ъпдейти на ос-то и са доста изостанали евтините модели са с доста малко рам и процесор андройд и ейпъл вече се играят игри като на пс а при нокия и тетрис ще ти запецва.Първоначално написано от manliftingbanner