.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Меланхолията ли ме хвана?

От няколко години мисля, че нещо не е наред с мен.На 18 съм, много се нервирам, и имам критично мнение за всички.Напоследък дори и в училище не мого да търпя съучиниците ми.Темите, за които говорят, закачките, всичко...не мога да ги търпя и се отдръпвам от всички.Постояно съм някакъв писимистичен и не намирам решение.Не мисля, че това е меланхолия, депресия или каквото и да е.И затова ми отношение всички се отдалечават от мен, имам чувството, че не им е приятно да бъдат с мен.Да, аз не съм много комуникативен и никога не изказвам мнението си (както казах съм много критичен) и то остава само за мен си.Защото преди години никой като че ли не се интересуваше от мнението ми.И мисля че затова идва и агресията ми, не ми се излиза никъде, а вкъщи сам ще полудея.Преди 2 години опитах да тренирам футбол, (обожавам този спорт) но просто хората също не ми допаднаха и винаги ме нападаха, а аз никого нищо не съм направил, играх играта за кеф, не за пари...Отказах се и вече пораснах, нищо не ме влече, просто защото не съм социален
    Какво да правя, хора?Мислех, че с времето ще се оправя, позитивен човек съм, но последните години си изкривих представата за живота.
    Мисля да опитам с някъкъв вид боен спорт (бойни изкуства)...не знам...
    Исках и да свиря на някакъв инструмент, но нямам пари, а и да имам мисля да ги вложа за университет.
    Кажете, вече 5 години съм така, имах много приятели, но в момента нямам никакви.
    Не мисля да умирам или да бягам, искам решение!Харесвам семейството си, опитвам се да им помагам, но нямам желание за нищо.
    Никога не съм се влюбвал просто не харесвам момичетата около мен, а и заради това те не ме харесват също.
    И така, кажете някакъв съвет!

Трябва да станеш по-социален. Налага се. Живеем в общество. Наложи си да виждаш и хубави неща у хората. Направи промяна с възприятието си. Ако продължиш по тоя начин, бавно ще се погубиш. Предполагам, че не го искаш.

Същият като теб съм-нямам много приятели,когато говоря никой не ме слуша,когато някой се пошегува с мен аз се ядосвам.Ужасно е!
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Вие искате някаква промяна в живота си и в същото време нищо не правите. И как очаквате да стане тогава?? Няма да ви падне от небето. Я се стягайте. Вие мъже ли сте или какво?! :P

Pyrvo se izvinqvam , za nachina mi na pisane Flex Type nemoje da mi se instalira nz shto e taka ....
    Ta po temata ..
    Vse edno opisa men .. samo ,4e az v momenta sym vliuben ,no momicheto mai nee e i sym se depresiral oshte poveche

Еми опитвай се да гледаш от добрата страна на нещата !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си