- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка кашичкаа...
Значии.. попаднах в една малко кофти ситуация.. на кратко.. харесвам едно момче,което в общи линий не си заслужава,ама не мога да си го избия от главата... той е женкарче и си ги признава открито.. има няколко приятелки и въпреки това нескрито флиртува с мен... аз хлътвам все повече и повече.. опитах се да го забравя,ама не става.... до тук добре.. обаче най-добрия му приятел си е паднал по мен и постоянно ми повтаря колко съм сладка и мила и т.н... този,втория - приятеля е много свестен.. нищо общо с женкара.. напротив - много мил и романтичен.. обаче аз не го харесвам..нямам влечение към него..все ме тегли към "Г-н недостъпен"
.. oт вас не искам нищо повече от мнение...
![]()
![]()
Бреййй и от кога има недостъпни женкари?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Понякога влечението се появява с времето, ненадейно. Не мисля, че си заслужава, заради моментен импулс и инат, да забиеш в едно положение, пропускайки много по-добри възможности.
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
тц... не знам
така ми дойде.. ама щото хем се забива .. хем - бил с друг аи я обичал..
![]()
![]()
ти сама каза 4е не си заслужава.Пробваи с другот мом4е то може да те направи 6тастлива и да забраиви6 "женкаря "
опитвам.. но не се получава.. аз съм влюбена в него и той е наясно с това..казала съм му.. и въпреки това не му пука.. продължава да флиртува.. по-добре да спрем всякакъв контакт,но не.. той "не искал да ме загуби"Първоначално написано от vampire_girl_
Да те загуби като каква?Като момиче с което може да си играе ли?Първоначално написано от danyrenesmee
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
очевидноо.. само това каза.. нямаше я изтритата думичка "приятел"Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
тръгни с приятеля си..женкаря ще те зареже след два дена..![]()
Не си заслужава наистина..и ти самата го знаеш.Звучи лесно да ти кажа,да си го избиеш от главата,че няма смисъл да се занимаваш с него,а аз знам колко е трудно в действителност...въпреки това постарай се да насочиш вниманието си към другото момче..това..свястното![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Далече от женкара - после само ще си наранена.
Опитай със свестния. Може би няма да съжаляваш..
The blood that binds us ..till death unites us
Какви са тези курвенски съвети. Да се изчука с женкаря та да и минат мераците и после да пробва с приятеля му. Ебаси...Първоначално написано от vampire_girl_
е и аз тва си мислих по едно време,ама изобщо не съм в изгодна позиция.. за какво да се продавам .. само да ме нае*е и да ме оставии..Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
Момичето най-вероятно под "изживей си, каквото имаш да си изживяваш" е имало предвид авторката да си въздиша към въпросното момче Х, да реве по него, да се тръшка, ако ще. После, като се осъзнае, че е безмислено, да види що за човек е приятелят Y.
Колкото до "наебаването": той няма как да те "наебе", ако ти самата не му позволиш, сеш' се?
Просто с последния си пост, ми затвърди първоначалното мнение, че си малка и сама си се поставила в ситуацията, в която си, за да ти стане по-интересна ваканцията.
е да,малка съм.. и това не е от ваканцията.. стана без да го искам.. на 15 съм и просто.. не знам,вече и на мен ми се струва глупаво![]()
Повярвай, несъзнателно си се вкарала в тази ситуация, при това - сам-самичка. Недей да си усложняваш живота излишно.
сега,когато го каза така.. наистина сама съм се оплела..просто..ох,иска ми се да не го бях започвала..![]()
![]()
именно,но не се изказах правилно.Първоначално написано от Luciernaga
та,оставете,тая работа с на*баването...и без това да се случва,ако направиш погрешен завой ще останеш пре*бана.така че - внимавай.
научи се да обичаш първо себе си и да действаш според собствените си интереси,особено,когато знаеш кои са.
Това просто доказва за пореден път, че арогантното отношение е 3 пъти по ефективно от всеки комплимент! (Отнася се за определен тип момичета, към които спадаш ти!)Първоначално написано от danyrenesmee
Винаги очаквай неочакваното!
?!Първоначално написано от VforVendeta
![]()
![]()
Кво разбираш под женкар? :оПървоначално написано от danyrenesmee
Какво не можа да раззбереш ?! VforVendeta казва просто една истина - повечето жени си падат по циркаджиите и свалячите, а свестните и добри момчета го д*хат.Първоначално написано от danyrenesmee
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!