- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой бихте избрали ?
Скъсах с гаджето си и ми е гадно..
Ходихме 5 месеца и верно ми е много гадно.
Сега се опитвам да вкарам някаква промяна в живота.
Имам двама приятели единия е на 14 / Аз съм на 13/
Учи много, радко ми звъни, казва, че ме харесва, но не се интересува от това как съм и къде съм.
А другото момче е на 17, той също учи, но показва интерес към мен - как съм, какво правя, как се чувствам - преживявам ли бившия си.
Кой бихте избрали ?
П.С: Моля без обиди и гадни изказвания. Българи сме!![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Щом смяташ да избираш значи положението е глупаво.Ти сама трябва да прецениш.Нито ги познаваме,нито нищо.Моят съвет е да не се занимаваш с тях,а си наблегни на уроците си като онзи приятел.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Голема ра'ота!Първоначално написано от viqnkababyy
Ти си на 13.. защо не си гледаш детският шибан животец, А ?! Давай с тоя на 17 да ти пръсне.. да не казвам к'во..
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Защото е друго усещането някой друг да ти избърше сополите.Първоначално написано от Stef93
Тва да не е каталог?!![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Бих избрала този който ми харесваа ако никой не ми харесва..никой
![]()
ахахахахахаПървоначално написано от MetalZone
не казва6 ти
по добре мисля аз 4е по големия се инт пове4е от тебе демек пове4е е влиубен в теб а този по малкия ддз ти ги познава6 най - добре ся![]()
Поне по "празниците" можете да ни спестите простотийте си...
Ей,мързи ви да дишате...ще ме караш да търся кристалната топка от мазето да гледам с кой ще си по добре.
Ама няма пък.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
най-добре ще е да избереш сама,тъй като ние не можем да ти кажем с кой ще ти е по-добре![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
хехх и ти май не знаеш кво искаш..![]()
по богатия и по красивия
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Щом се питаш кого да избереш, това означава, че към нито един от двамата нямаш чувства, а просто си търсиш гадже.
Пък и на 13 год. не знам каква връзка би могла да имаш![]()
На 13 си онзи на 17 е мн загорял и не може да си наери някоя по големичка и търси ей такива като тебе,другия е просто лиглю.. Не се занимавай с нито един от двамата.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Бих избрала този, който ме привлича повече.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Още не си скъсала с едното гадже и айде търси друго...защо не си потърсиш някой в сайтовете за запознанства, там ги има бол!![]()
Евала майна... учи ги... Аз и казвам да избере тоя с по - големия... да я боли по - вече, че да и дойде в главата... будала... ууу... Срам и позор за Българската нация...Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тузаро е много права... гледай размера... на протмонето....
It's too late...
избери този които харесва6,няма как ние да влезем в главата и сърцето ти....Пък и мисля 4е си малка за тоя на 17 тои наи-вероятно иска само секс,а другия не се интересува от теб.Извод : или ре6и сама,или наи-добре из4акаи да порасне6 преди да се занимава6 с мом4ета![]()
Първоначално написано от sladyr4etoo
I'm not in love this time,this night...
П.С: Моля без обиди и гадни изказвания. Българи сме!
![]()
![]()
Избери този, който ти искаш.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
aaa тва Българи смее напрааоооо ма разбии![]()
![]()
![]()
Ся по въпроса. Имало някав на 14 и друг на 17,ама ти пък скоро си скъсала с гаджето и не можеш да го преживееш.......OMGчакай малко бе само на 13 си напълно нормално е ако нямаш гаджее.Не може всичко да става на всяка цена изчакай малко то ше си дойде времето,ще срешнеш човека.Ако тръгнеш със 17 годишния нали се сещаш че той може да има някоя по голяма и по красива от теб ама той теб те приема само на базик ш се изгаври 1,2 пъти и до там.Така че аз съм на тоя принцип-всяко нещо с времето си!
Дете, просто поговори с майка си и баща си. Те ще ти обяснятПървоначално написано от viqnkababyy
![]()
Винаги очаквай неочакваното!