.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Целувка с език

Еми За първи път ще ми е на 12 почти на 13 съм и гаджето ми настоява аз приех но никога не сам се целувала с език Дайте съвети
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Re: Целувка с език

той щом се натиска би трябвало да може.. за това го остви той да води и го следвай..

Искам Някак си да го впечатля защото наистина мн го 0бичам

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ъъ...на 12 си...обичаш го...искаш да го впечетлиш с целувки...и тва написаното в профила ти...
    Дам...ясна е работата...
    Брях,брях

Да не дава Господ!

Гръмни се!
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    wtf!? ти си лууууда! кво ще го впечатляваш бе, формула ли искаш?! казахх ти вече, ако се водиш по него и се получи, знаачи всичко е ОК не може от първия път да си специалистка.. ако всички се раждахме научени тогава за какво ще са ни миговете на спомени от пэрвият път за нещо?!!! ... иии обичаш го?! не се сърди, но изглежда малко нереално!

Преди 2 дена ако не и 1 имаше същата тема и аз отговорих с развити теми за целувката (с език и без), поразрови се
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    wtf!? ти си лууууда! кво ще го впечатляваш бе, формула ли искаш?! казахх ти вече, ако се водиш по него и се получи, знаачи всичко е ОК не може от първия път да си специалистка.. ако всички се раждахме научени тогава за какво ще са ни миговете на спомени от пэрвият път за нещо?!!! ... иии обичаш го?! не се сърди, но изглежда малко нереално!

Малко ли?!

На 12 си, предполагам ходите от броени дни. Миличка, просто много го харесваш. И преди мен вече казаха - следвай неговите движения. И не бързай много, не си завирай езика навътре, целта не е да му оближеш гръкляна. И дишай, спокойно, дори и да не се справиш идеално, на 12 си, нормално е да си неопитна.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Мерси много на всички :]]]]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    или това е въпроса!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Враца
    Бе кво му се дърпаш - момчето иска целувка, не иска секс Целувка, кво толко... Сега, дори и някой да ти обясни.. мислиш ли, че докато се целувате, ще мислиш кво ти е написал някой от форума Да, бе. При мойта целувка... само като си доближихме челата си помислих "И кво, тва ще ми е първата целувка?" и после, като се целунахме, въобще не съм мислела Умрях от срам, ама кво, всеки си има такива моменти Па и щом толко "го обичаш", къв ти е проблема въобще?
    еlsy

Град
    В пустинята,нагрята от пясъчни съдби
    Тва не е наука, която да си има специална техника. Е, разбира се, няма да е приятно, например, да му бъркаш в гърлото с език...

Колко бързо се развива младото поколение... направо е ужасяващо!
    Ангели летят във траур бял...

Всъщност може би се притеснявам да не се иложа Голем сам смех

При първият път на всеки който се е целувал, тази мисъл го е подтискала, така че спокойно не е сложно
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Темата е ебавка..нали?!

Точно преди няколко дена бяха пуснали тема за първата целувка!Защо не се разровиш малко преди да направиш нещо, по дяволите?Не, не се заяждам.Просто всеки ден се пускат едни и същи теми, което е дразнещо./поне за мен!/

Към темата: Следвай него.Ще ти дойде отвътре. Не се притеснявай или панирай предварително!
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Бе кво му се дърпаш - момчето иска целувка, не иска секс Целувка, кво толко... Сега, дори и някой да ти обясни.. мислиш ли, че докато се целувате, ще мислиш кво ти е написал някой от форума Да, бе. При мойта целувка... само като си доближихме челата си помислих "И кво, тва ще ми е първата целувка?" и после, като се целунахме, въобще не съм мислела Умрях от срам, ама кво, всеки си има такива моменти Па и щом толко "го обичаш", къв ти е проблема въобще?
    +1
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy

Да не дава Господ!

Гръмни се!

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    При първият път на всеки който се е целувал, тази мисъл го е подтискала, така че спокойно не е сложно
    +1
    Авторката , бъди по-смела .
    Memento mei, memini tui!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Доплака ми се, честно.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Животът е радост и тъга, Славчо
    Не, че го обичаш, прото си силно привлечена (не казвам сексуално, за това си мъничка)
    а за целувката...do not worry..всичко става само, отдай се на момента
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен
    Град
    София
    Ае стига с фраэичките като "Гръмни се".Момичето е на 12 бе,дебили.
    Нормално е такова нещо да я вълнува и притеснява.След време самата тя като се сети 100% ще се хили.
    Моят съвет към авторката е просто да НЕ мисли.Това е инстинкт,а не контролно по математика.Както ти дойде отвътре на момента - така.
    И ти гарантирам,че като си мислиш "Ще се иэложа,ще се иэложа,ще се иложа" или "Оф,дано не се иэложа.." - така эдраво ще се вдървиш,че няма как да не се почувстваш кофти от крайния реэултат.
    Just let it be! ; )
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    Точно преди няколко дена бяха пуснали тема за първата целувка!Защо не се разровиш малко преди да направиш нещо, по дяволите?Не, не се заяждам.Просто всеки ден се пускат едни и същи теми, което е дразнещо./поне за мен!/

Към темата: Следвай него.Ще ти дойде отвътре. Не се притеснявай или панирай предварително!
    Просту не бях се разровила За това Съжелявам

Еми обичай си го
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си