.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67
    Супер фен

НЕлюбовта ми към Коледа...

Отварям тази тема, хах знам ли аз за какво.. Да искажа поредното си разочарование от Коледа... Как да започна хм ? Еми като цяло това време от годината доста ме здухва ако трябва да си призная, но тази година може би дори повече защото тайничко се надявах нещата да са различни, но уви бързо се върнах в реалността. От седмица някъде вече не живея в Бургас преместихме се малко по-далечко от града (родителите ми остаряват и искат спокойствие, нормално сякаш нали?) Нямах нито интернет, нито имах много възможности да ходя в Бургас и какво се случи... "приятелите" ми взеха е така, че изведнъж забравиха за мен. Все едно никога не съм съществувал. Факта, че и тази Коледа отново я посрещам сам(както в личен, така и в семеен план) също не ми се понрави да не кажа, че доста ме натъжи. А не е какво да нямах шанса нещата да бъдат по-добре, но явно просто по Коледа нямам късмет. И самият факт, че всички са толкова весели и щастливи, някак си ме кара да се чувствам не на място... Да се правя на щастлив когато не съм, и всички да те поздравяват с весели пожелания които никога не се сбъдват, кофти работа. И винаги да са толкова изненадани като им кажеш, че мразиш Коледа. Питам как да я обичам, когати в последните години нищо хубаво не ми е донесла ?

виж, не губи кураж, вярвай и гледай напред...
    и успех!

Коледа е просто време от годината ... Все едно да кажеш, че има нещо общо, че си сдухан въртенето на луната около земята...
    Винаги ще има поводи хората около теб да са весели ама докато оценяваш, че си самотен и тъжен нищо няма да промениш ! Или се научи да ти харесва или го промени ! В теоите ръце са отговорите на въпросите ти !

Прекалено голямо значение обръщате на тая Коледа, не го пиша за първи път.
    Аз НЕ приемам Коледата като нещо специално, а като тръгнат разни познати да ми казват цяла сюрия пожелания, толкова са ми превзети и странни, че няма накъде.

В живота си ще срещаш мноого такива хора, които само да се възползват от теб. Гадно е, тъпо е, но е факт.

Чела съм доста твои мнения и единственото, което мога да ти кажа е, да не се отчайваш и да не вземаш нещата толкова присърце. Попаднал си в кофти период, на всеки се случва, и това ще отмине.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Лелее... една по-сериозна тема в сайта... Амин! ть по въпроса ти ... Наистина всеки се има такива моменти независимо кога . Съвпадението е кофти още повече че не ти е за първи път . Лошото в случая е че сам трабва да намериш отговор на проблема си дали ще са приятели или приятелка или нещо ... Ако не е възможно си измисли някое занимание което те кара да се чувстваш добре и го прилагай ... Успех!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Luciernaga
    Прекалено голямо значение обръщате на тая Коледа, не го пиша за първи път.
    Аз НЕ приемам Коледата като нещо специално, а като тръгнат разни познати да ми казват цяла сюрия пожелания, толкова са ми превзети и странни, че няма накъде.

В живота си ще срещаш мноого такива хора, които само да се възползват от теб. Гадно е, тъпо е, но е факт.

Чела съм доста твои мнения и единственото, което мога да ти кажа е, да не се отчайваш и да не вземаш нещата толкова присърце. Попаднал си в кофти период, на всеки се случва, и това ще отмине.

Аз да ти кажа никакво значение не обръщам на Коледа... дори не го приемам като празник за мен си е най-обикновен ден и да напълно съгласен съм за превзетите пожелания и тн и тн.

За хората ми нито ми е за първи път, нито ще е за последен това е неизбежно, знам го. А за периода то явно стана цяла епоха но това е съвсем друга тема, която няма да засягам в момента. Мисълта ми беше, че просто така тайно дори и наивно се надявах тази година да бъде малко от малко по-добра от предходните, и защо това трябва да ми се случва но явно си има причинам пък може и за добро да е кой знае (:
    Мерси за поста =] Както и на остналите юзъри.

Ама няма защо, това ми е работата. Докато стигна 3 000 мнения, като предния път, ехее...

Миналите години и аз се надявах на много неща. Пожелавах си нещо на Нова година точно в 12 часа, внимателно си избирах парчето баница, заради късмета и всичко това, вярвайки, че по тоя начин нещата следващата година ще са по-успешни. Работата обаче е там, че това са просто едни дати и това, което ще ти се случи през следващата година си зависи изцяло и единствено от теб.

Извинявай, че ти тровя темата, просто наистина ми е много скучно.

Супер фен
    Определено е така... никога не съм живял с тази мисъл. Малко е глупавичко да ти кажам, не се обиждай xD Но за жалост има и неща които не зависят от нас, а просто трябва да чакаш. Тежко му на този който търпението не му е присъщо

Е, нормално, бях по-малка.

Супер фен
    Прощава ти се значи

Тази година изтича след броени часове... и представи си може да започнеш една много хубава година или както се изрази ти епоха,хубавото е че си запазил чувство за хумур...Коледа...ами тя е просто обикновен ден,който хората смятат за празник и за вълшебство,но всъшност тя си е религия и повечето изобщо не празнуват празника така както трябва да бъде...Спокойно винаги в края на тунела има лъч светлина,ти също ще откриеш твоя! Успех и не гледай песимистично на нещата,макар че е хубаво човек да е реалист,пробвай да намериш нещо оптимистично и му се радвай!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    ах тази Коледа...и аз никак не я обичам и от части съм в твоето положение...и моите приятели...хората на които мислех,че мога да вярвам и прочие ,се отдръпнаха от мен...а като цяло и празника е супер сдуващ,като нямаш на какво да се радваш...в крайна сметка се иска воля и търпение за преодоляване на проблемите...така че..успех..

Абе незнам ама и аз мразя Коледа .. сдухващ празник попринцип.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Коледна депресия.
    По принцип обичам(х?) Коледа, но тази година нещата не бяха същите. Осъзнах някои неща и просто коледния дух го нямаше.
    //Щом не я обичаш, не си прави труда да се правиш на щастлив. Няма смисъл от излишни фалшиви маски. Щом не ти идва отвътре, значи не бива да има преструвки.
    Пък и от една страна Коледа е просто един (обикновен?*за някои хора, а не за всички) ден в годината и щом не ти е приятен/не ти харесва, просто не му обръщай внимание.)
    Едит: Сега прочетох, че сте избирали внимателно парчето от баницата бла-бла. Това си е пълна измислица, нещата просто се случват (сами).

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз съм по същият начин, споко. Страшно много обичам Коледнити празници, но последните 2-3 години са ми адските сдух и депресия по Коледа... И то главно в любовен план. Ще ти кажа само едно - бъди благодарен, че имаш покрив над главата си, че имаш семейство, което да се грижи за теб и че въпреки всичко не си бал сам, а с тях. Повярвай ми, нашите проблеми са нищо. В България има страшно много хора, които нямат къди и при кого да отидат не само по празниците... Така че горе главата! За всеки влак си има пътници и любовта ще дойде - просто още не й е дошло времето
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от ApXaHrEJI
    Коледа е просто време от годината ... Все едно да кажеш, че има нещо общо, че си сдухан въртенето на луната около земята...
    Винаги ще има поводи хората около теб да са весели ама докато оценяваш, че си самотен и тъжен нищо няма да промениш ! Или се научи да ти харесва или го промени ! В теоите ръце са отговорите на въпросите ти !
    Поздравявам те за този пост!

Човек винаги минава през периоди, в които се чувства така да се каже "не на място". За мен миналата Коледа беше по този начин. Загубих много важен за мен човек от семейството си и на никой от нас не ни беше до празнуване, но това е хубавото на живота - всичко минава....Не губи най - важното - усмивката си и надеждата. Всичко ще е наред...рано или късно! Весели празници....нарочно ти го пожелавам, защото го заслужаваш - сигурна съм

Супер фен
    Още един път благодаря ви за коментарите (: Има доста истина в това което казахте като се замисля хах

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    то и моита година не бе6е кои знаи колко хубава,ама се пак се радвам на празника,макар 4е не исках да го празнувам по този на4ин...Мисли позитивно,мисли 4е през новата година вси4ко 6те е супер и може и така да е А относно "приятелите ти" не мисля 4е някога са ти били истински приятели

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мислейки позитивно привличаш позитивни неща да ти се случват и обратното... каквито сигнали излъчваш към вселената,така и тя ще ти отговори...щом си подтиснат и мислиш негативно как очакваш да ти се случват хубави неща?
    гледай филма-Тайната,за да разбереш за какво говоря
    начина е да се запознаеш с нови хора,да създадеш нови познанства и контакти ида спреш да се самосъжаляваш..рано или късно нещата се оправят-няма цял живот да си вкиснат ,нали

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тъй е.

Човек му е писано да бъде сам.

Истински приятелства и любови са толкова рядко срещани че направо са прецеденти.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Попринцип винаги съм обичала Коледа и съм я чакала с нетърпение.. но от година на година става все по-скучно. Самата идея за празника и как всички хора по света му се радват, празнуват, а ти не чувстваш нещо по-специално, те кара да се сдухваш. Тази година при мен в личен план нещата са чудесни: приятели имам, с родителите си се разбирам доста добре и имам страхотен човек до себе си. Просто не успях да усетя коледния дух така че да съм наистина развълнувана. Може би порастваме и не обръщаме достатъчно внимание на тези неща и вече ни вълнува и интересува друго.. Лично аз съм малко по-наивна и не знам защо още вярвам в Коледа.. след тази и миналата година. Според мен всичко опира до човека и до нагласата му, и все пак това е просто един ден, който минава бързо и не е повод да си разваляме настроението!

отвратителен празник за това и не го празнувам :д
    сдухващ,фалшив...пълна глупост.
    Мразя го по редица причини (:

Фен
    Град
    Варна бе, лек !

Re: НЕлюбовта ми към Коледа...

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Отварям тази тема, хах знам ли аз за какво.. Да искажа поредното си разочарование от Коледа... Как да започна хм ? Еми като цяло това време от годината доста ме здухва ако трябва да си призная, но тази година може би дори повече защото тайничко се надявах нещата да са различни, но уви бързо се върнах в реалността. От седмица някъде вече не живея в Бургас преместихме се малко по-далечко от града (родителите ми остаряват и искат спокойствие, нормално сякаш нали?) Нямах нито интернет, нито имах много възможности да ходя в Бургас и какво се случи... "приятелите" ми взеха е така, че изведнъж забравиха за мен. Все едно никога не съм съществувал. Факта, че и тази Коледа отново я посрещам сам(както в личен, така и в семеен план) също не ми се понрави да не кажа, че доста ме натъжи. А не е какво да нямах шанса нещата да бъдат по-добре, но явно просто по Коледа нямам късмет. И самият факт, че всички са толкова весели и щастливи, някак си ме кара да се чувствам не на място... Да се правя на щастлив когато не съм, и всички да те поздравяват с весели пожелания които никога не се сбъдват, кофти работа. И винаги да са толкова изненадани като им кажеш, че мразиш Коледа. Питам как да я обичам, когати в последните години нищо хубаво не ми е донесла ?
    Брат не спирай да вярваш в духа на коледа... секи с проблемите си и моята не беше от най-хубавите ама винаги в себе си пазя коледното настроение.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Нз тва дет 6е го кажа е свързано с темата но като ставам по - голям се вълнувам все по малко от празниците

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си