.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ами преди се се радвах като дойде коледа..но последните 2 години ми е адския сдух ... в семеен и личен план .. и като се замисля тва наистина е най обикновен ден от годината .. и вече дори не го отразявам да не кажа че го мразя... ноо нищо особено най обикновен ден (:
    а колкото до теб.. на всеки се случва..или го приемаш или правиш нещо за да го промениш (:
    If I played you like a toy?

Както сам каза по горе че приемаш Коледа като обикновен ден не празнувай този празник.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и на мен тая Коледа ми се прееба,като почнем от това,че цялото семейство,както и аз бяхме болни за този празник и продължваме да сме и аз не обичам кой знае колко Коледа,но все пак се надявам догодина нещата да са по различни и да не ми е така сдухано
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

нищо особено не е Коледата, само дето половината народ истерясва по пазарите...
    иначе винаги можеш да подариш нещо на някого или да го зарадваш някак, нищо че не е Коледа.
    и аз не тача особено Коледа... стоя си вкъщи, родителите ми се карат, зор и приготовления, орди от роднини, с които се избягваме цяла година, но сега идват и ни правят мили очи... и често си създавам напразни очаквания.
    сигурен съм, че доста хора не са особено щастливи по Коледа.. затова по принцип си имам традиция да отделям известно време да направя нещо малко, ей така, за жеста, на хората около мен.. да им покажа, че някой мисли за тях... това кара и мен да се чувствам по-добре
    REGGAE BOOM <3

Не се преструвай.След като не ти е на сърце тоя празник няма смисъл да се правиш на щастлив.Просто го приеми като един ден..по-особен за други,но съвсем обикновен за теб.Наистина е кофти гадните неща да ти се случват сега,но никой не си избира кога дявола да го ритне отзад x]]
    И без това празника толкова се е разводнил...Един религиозен празник се е превърнал в истински парад,толкова кичозен и шумен,че главната причина да го има е почти незабележима,да не кажа и липсваща.Много малко са хората,които знаят какво има на този ден,но пък какво им пука,нали мама и тате се изръсват за подаръци на `любимото` хлапе

Be happy!
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    София

Re: НЕлюбовта ми към Коледа...

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Отварям тази тема, хах знам ли аз за какво.. Да искажа поредното си разочарование от Коледа... Как да започна хм ? Еми като цяло това време от годината доста ме здухва ако трябва да си призная, но тази година може би дори повече защото тайничко се надявах нещата да са различни, но уви бързо се върнах в реалността. От седмица някъде вече не живея в Бургас преместихме се малко по-далечко от града (родителите ми остаряват и искат спокойствие, нормално сякаш нали?) Нямах нито интернет, нито имах много възможности да ходя в Бургас и какво се случи... "приятелите" ми взеха е така, че изведнъж забравиха за мен. Все едно никога не съм съществувал. Факта, че и тази Коледа отново я посрещам сам(както в личен, така и в семеен план) също не ми се понрави да не кажа, че доста ме натъжи. А не е какво да нямах шанса нещата да бъдат по-добре, но явно просто по Коледа нямам късмет. И самият факт, че всички са толкова весели и щастливи, някак си ме кара да се чувствам не на място... Да се правя на щастлив когато не съм, и всички да те поздравяват с весели пожелания които никога не се сбъдват, кофти работа. И винаги да са толкова изненадани като им кажеш, че мразиш Коледа. Питам как да я обичам, когати в последните години нищо хубаво не ми е донесла ?
    Значи са ти били малко наркотиците............напуши се и няма да ти пука толкова многоо...........

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да. пушенето е кораво друсане.

Ако искаш наркотиците винаги ти стигат.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен

Re: НЕлюбовта ми към Коледа...

Цитирай Първоначално написано от Opium_Like_Me
    Отварям тази тема, хах знам ли аз за какво.. Да искажа поредното си разочарование от Коледа... Как да започна хм ? Еми като цяло това време от годината доста ме здухва ако трябва да си призная, но тази година може би дори повече защото тайничко се надявах нещата да са различни, но уви бързо се върнах в реалността. От седмица някъде вече не живея в Бургас преместихме се малко по-далечко от града (родителите ми остаряват и искат спокойствие, нормално сякаш нали?) Нямах нито интернет, нито имах много възможности да ходя в Бургас и какво се случи... "приятелите" ми взеха е така, че изведнъж забравиха за мен. Все едно никога не съм съществувал. Факта, че и тази Коледа отново я посрещам сам(както в личен, така и в семеен план) също не ми се понрави да не кажа, че доста ме натъжи. А не е какво да нямах шанса нещата да бъдат по-добре, но явно просто по Коледа нямам късмет. И самият факт, че всички са толкова весели и щастливи, някак си ме кара да се чувствам не на място... Да се правя на щастлив когато не съм, и всички да те поздравяват с весели пожелания които никога не се сбъдват, кофти работа. И винаги да са толкова изненадани като им кажеш, че мразиш Коледа. Питам как да я обичам, когати в последните години нищо хубаво не ми е донесла ?
    Значи са ти били малко наркотиците............напуши се и няма да ти пука толкова многоо...........

Мерси за безкрайно тъпия ти коментар
    Иначе доста съгласен с NeverTheSame Може би и тази част ме дразни, доста са факторите като цяло оО И ще се повторя. но пак ще кажа де хах : не го приемам като нищо, ден най-обикновен. Така де 3 дни хаха нали уж е 3 дни.. хъх

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    имам един въпрос...винаги ли ти е била Коледата...как да се изразя,винаги ли не си я харесвал?

Супер фен
    Ами не да ти кажа, даже обратното като бях по-малък много я харесвах. Нооо с течение на годините и несгодите които ми поднесоха тези години, ме промениха доста и точно този "празник" (за някои хора) го намразих... Както и не само него де.. но се отклонявам от темата, за това ще сра до тук (:

Град
    с течение на времето...аха
    това показва,че всъщност тази ненавист към Коледа не е от тази година...смисъл ти като я таиш и вече с всяка година празника щи става все по-неприятен...при мен лично е така...

Супер фен
    О не.. това е от няколко години насам хах (колко тъпо звучи само така да се оплакваме нооо карай да върви xD) Не мисля, че ми е по-неприятен, но просто не знам що реших, че тази година нещо може да се промени ии разбира се разочарованието беше по-голямо (конкретно с миналата година тогава дори нямаше разочарование просто си знаех, че така ще стане хах..) а за тази имах няк'ви наивни надежди xD

Град
    сега това,което щи кажа може да прозвучи грубо,съжелявам за което ,но се стегни и направи нещо догодина,за да имаш хубав празник...със самосъжаляване нищо няма да постигнеш....имам опит в това...и все пак наистина Коледата е гадна!

приятели те ти са идиоти.. след като не се интерисуват от теб => и ти не тряя да се интересуваш от тях
    за коледа кво да кажа... аз съм съм разочарован... тъпо ми беше даже на коледа отидох и се направих дармадан и вечерта не съм се пребирал в къщи а спах в 1 приятел който беше сам (техните са в чужбина)
    относно подараци... съм радостен майка ми подари билет за Дубай, защото винаги съм искал да отидя там (нали всички ще ходим де :Д) както и 1 тениска на Baby Milo. Въпреки че аз много исках до Коледа да тръгна с момичето който харесвам ама уви... неща даже са много далеч от това което исках - явно не съм бил добър през годините :Д

виж ся пич... знам че ти си яко момче (от постовите ти съм го разбрал) и гледай поне на нова година дори и с 3 човека се съберете и си направете весело, апък после го мисли

Супер фен
    Не е грубо Ноо аз не мисля, че се самосъжалявам(може и да греша щото доста хора сами го казвали рофл) просто си се чудя на акъла и късмета и на всичко което е свързано с моментното ми положение, което както казах наистина се превърна в цяла епоха хах. Иначе съм съгласен, че с него(самосъжалението) нищо не се постига, а за опита.. явно си приличаме в това отношение xD

едит - оооо за нова година схемата е начертана не се притеснявай

едит 2 - определено е хубаво (: и много се радвам като намеря такива хора =]

Град
    Не е грубо Ноо аз не мисля, че се самосъжалявам(може и да греша щото доста хора сами го казвали рофл) просто си се чудя на акъла и късмета и на всичко което е свързано с моментното ми положение, което както казах наистина се превърна в цяла епоха хах. Иначе съм съгласен, че с него(самосъжалението) нищо не се постига, а за опита.. явно си приличаме в това отношение xD
    ехе! хубаво е даа намериш човек,с който си приличаш!

едит - оооо за нова година схемата е начертана не се притеснявай

едит 2 - определено е хубаво (: и много се радвам като намеря такива хора =]
    радвам се :Д
    жалко че моята май не е начертана :Д
    не се знае ко ще се прай че не ми се изтъпява в къши ;д

Супер фен
    дам и това съм го преживявал и на никого не го пожелавам доста неприятно е ;/ Все пак нека не флуудим излишно темата

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Прочетох много от постовете в тази тема, докато се реша да напиша отговор. Разбрах едно: такова нещо като "за всеки влак си има пътници" рядко се среща и тази реплика е започнала да ме дразни толкова силно, че ми идва да заявя открито, че доста често се случва влака да те подмине. И може би не е случайно това, че настроението ти е минусово по Коледа, както и на много други хора, към които се вмъквам и аз. Наистина е малко странно и смущаващо, когато Коледния дух навлиза с пълната си сила и всички около теб се радват, а ти стоиш настрана, без да знаеш как точно е правилно да реагираш в момент като този, след като не се чувстваш добре сред цялата тази суматоха и след като изобщо не ти е до празнуване. Определено е неприятно всеки път, когато пуснеш телевизора да чуваш "Jingle bells" от поредната реклама или да седнеш на компютъра и всеки втори рекламен блок, който тече да гласи "Весела Коледа!". И определено е неприятно да усещаш пълната сила на тъгата, когато всеки ти отправя почти глуповати поздрави като: "желая ти много здраве, щастие, късмет" при положение, че очевидно, ти и сега ги нямаш.

Най-лошото във всичко това е че приятелите ти са позабравили някои неща или по-точно - теб, както ти се изрази. Тук мога да ти кажа със сигурност, че на света има и хора, които не просто играят поредната глвна роля "приятел" , а наистина биха ти помогнали, дори без да си казал каквото и да било. Както се казва... Разбираш кой ти е истински приятел, когато му се обадиш в 3 сутринта и му кажеш, че си убил човек, а той да попита къде да копае.

Не е лоша наивността, с която си подходил към празника тази година - напротив, смятам, че е нещо нормално да искаш тази "епоха" (както отново самият ти се изрази) да приключи и си се надявал това да е тази година. Така че... Защо не? Запази наивността и за следващите Коледи, току-виж чудото се е появило.
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Не се преструвай.След като не ти е на сърце тоя празник няма смисъл да се правиш на щастлив.Просто го приеми като един ден..по-особен за други,но съвсем обикновен за теб.Наистина е кофти гадните неща да ти се случват сега,но никой не си избира кога дявола да го ритне отзад x]]
    И без това празника толкова се е разводнил...Един религиозен празник се е превърнал в истински парад,толкова кичозен и шумен,че главната причина да го има е почти незабележима,да не кажа и липсваща.Много малко са хората,които знаят какво има на този ден,но пък какво им пука,нали мама и тате се изръсват за подаръци на `любимото` хлапе

Be happy!
    Owned .. fully support...

Цитирай Първоначално написано от Luciernaga
    Прекалено голямо значение обръщате на тая Коледа, не го пиша за първи път.
    Аз НЕ приемам Коледата като нещо специално, а като тръгнат разни познати да ми казват цяла сюрия пожелания, толкова са ми превзети и странни, че няма накъде.

В живота си ще срещаш мноого такива хора, които само да се възползват от теб. Гадно е, тъпо е, но е факт.

Чела съм доста твои мнения и единственото, което мога да ти кажа е, да не се отчайваш и да не вземаш нещата толкова присърце. Попаднал си в кофти период, на всеки се случва, и това ще отмине.
    It's too late...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    БУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУ

*хвърля баклава по екрана*

Не обиждай единственият празник, който прави зимата поносима !!!

бтв сдухвам е правилно, здухвам не е
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Аз също не я обичам Коледата... имам някаква коледна депресия не знам не мога да го опиша мислех че само на мене не ми нрави тоя празник ама явно не съм сама

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И аз мразя коледа.Живея извън България, и всяка коледа съм далеч от родината, тъпо ми е, че на семейния празник всички сме разделени в различни градове, някои в различни държави.Приятелите ми от България не са ме забравили напротив дори показаха ми, че са ми истински приятели, обаче проблема е, че ги виждам ужасно рядко.Към 1 път в годината и то за по седмица някъде.Моят приятел работи постоянно, така че на нито един празник не можем да сме заедно, не зависимо дали е коледа, нова година, годишнина, св. валентин или каквото и да е още.И аз се чувствам винаги сама.Тази година за сефте от години си бях в България за коледа, но беше същата умряла ситуация.В 22 часа си бях в леглото.На всичкото отгоре най-сетне се отвори възможност да се ходи на дискотека в последният ден в България и пак нещо се обърка и останах в нас.
    Тук , където живея е тридно да се интегрираш, но успях макар че съм проляла кофи сълзи.
    Но се държа и се боря. И ти трябва да го направиш.Все някога ще дойдат добри дни.
    Дано поне малко да ти дадох кураж или поне да видя, че има и по-сложни неща

Град
    Враца
    Останах с впечатлението, че те е яд, че на другите им е кеф на Коледа Надявам се да съм объркала.
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си