- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕлюбовта ми към Коледа...
Приеми, че Коледа е още един повод за празнуване. Аз вече не се вглеждам толкова в смисъла й.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от LaDy_DaQnA
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Коледата преди може да е била религиозен празник, но сега е напълно комерсиален.
Тази година коледният дух, коледното настроение въобще ги нямаше при мен.
Половината ми приятели ми пратиха поздрави по СКАЙП. Дори не си направих труда да ги прочета. Никой не се сети поне да се обади (или да дойде да се видим). Няма да чета поздрави в интернет. Къде им отиде живота на тези хора.. по Коледа ?
Ужасих се и от думите "Ето това е моят подарък по случай Коледа". Защо трябва само на Коледа да си подаряваме нещо? Това е станало като задължение.. Ако наистина искам да подаря нещо на този човек, аз ще го купя и ще му го дам, независимо дали сме е Коледа или средата на лятото.
Ужасно е да гледаш как само по Коледа хората се усмихват, в настроение са (поне някои), мислят един за друг и даряват по 1лв за българската Коледа. Само един ден от цялата година хората са Х О Р А... и то не всички.
Е.. как да има човек настроение, че даже и коледно?!
И спря да се върти за миг земята..
Тази Коледа беше най-ужасната ... като започнем:
1.Писах си с едно момче което учи в Добрич около 2 месеца но иначе е от Силистра тук беше само за Коледа и ми призна че си има друга ... а аз тъпата го чаках да се върне и накрая х*й ... А аз толкова го харесах..
2.Моята приятелка изгуби близък човек на 24....
3.На 24 вечерта бях в болницата защото се натрових с куп хапчета заради мойте вечно каращи се родители.....![]()
![]()
Тук си много правПървоначално написано от xoxi
Толкова е изкуствено всичко..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ЗдрастиИ аз като теб май не си падам много много по този празник. Прекалено комерсиализиран и изкривен . Коледни чудеса и така нататък ... Това ,което ти се случва е неприятно меко казано ,предполагам се чувстваш изоставен от приятелите си и от всички ,познато ми е . Но нали знаеш ,след всяко зло следва нещо добро . Не се отчайвай ,това ти показва кой държи на теб и кой не и със сигурност ще се появи някой или нещо ,за което не си очаквал и ,което е в състояние да те зарадва . И аз преди 4 години се преместих от родния си град и то доста далеч от него ,голям шок си е ... Дай време на тези твои приятели .. Ако продължават да се държат по същия начин явно просто не си струват ,лично мнение . Късмет
![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Мии не точно xDПървоначално написано от nicolepcd
аз пък обичам Коледа,ама тая година не ми е коледно![]()
кур за тазгодишната Коледа
МОМИЧЕ!
Welcome to the club xDПървоначално написано от cookie_master
P.S. Аватара ти не е ли едния от Bring Me The Horizon или бъркам страшно много![]()
Не четох много подробно темата,ше ме извиниш![]()
Но как може да кажеш че я мразиш? И аз я чаках 3 месеца,дойде и ...и просто 25 декември свърши...чаках 3 месеца.Както и да е -никога не мрази Коледа-това е най-святият празник,той сплотява всички,ражда нови надежди у хората за нещо по-добро,всички се заобичват повече и по-силно.Коледа винаги е в сърцето ми,макар и да плача понякога на нея,моля те не мрази Коледа.
Извинявай за баналния и дълъг пост![]()
![]()
![]()
![]()
а бе Калоо бее ти може да не обичааш Коледа ма аз тебе си тъ обичъмм !![]()
ае пиши у скъйпа
Първоначално написано от britzy
Наистина е банален.. и за жалост изобщо не е вярно това *за много малко хора Е, за жалост*
...
Първоначално написано от cookie_master
Еххх мн знам бе оО (все пак са ми една от фав групите![]()
)