Цитирай Първоначално написано от Luciernaga
Прекалено голямо значение обръщате на тая Коледа, не го пиша за първи път.
Аз НЕ приемам Коледата като нещо специално, а като тръгнат разни познати да ми казват цяла сюрия пожелания, толкова са ми превзети и странни, че няма накъде.

В живота си ще срещаш мноого такива хора, които само да се възползват от теб. Гадно е, тъпо е, но е факт.

Чела съм доста твои мнения и единственото, което мога да ти кажа е, да не се отчайваш и да не вземаш нещата толкова присърце. Попаднал си в кофти период, на всеки се случва, и това ще отмине.

Аз да ти кажа никакво значение не обръщам на Коледа... дори не го приемам като празник за мен си е най-обикновен ден и да напълно съгласен съм за превзетите пожелания и тн и тн.

За хората ми нито ми е за първи път, нито ще е за последен това е неизбежно, знам го. А за периода то явно стана цяла епоха но това е съвсем друга тема, която няма да засягам в момента. Мисълта ми беше, че просто така тайно дори и наивно се надявах тази година да бъде малко от малко по-добра от предходните, и защо това трябва да ми се случва но явно си има причинам пък може и за добро да е кой знае (:
Мерси за поста =] Както и на остналите юзъри.