- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Здрав сън..
Еми..нямам здрав сън защото вечер лягам към 2 или 3 часа и ставам към обяд 12 или 1часа![]()
=]
Офф напоследък съм много зле със съня.. Трудно заспивам, рано се събуждамИзобщо не мога да спя, да не говорим, че събудя ли се веднъж ако ще и в 3:00 да е няма заспиване после,,..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ами мисля, че имам здрав сън заспивам бързо, но без шум много трудно заспивам. И спа около 8 часа, и не мога да стоя след 1 часа, освен ако не съм някъде другаде.
Но за сън много рядко се оплаквам..![]()
Вафла..
ами преди време имах един период дето не можех да мигна ма за сметка на тва са спа катооооооооо ... нз кво и с тъпан да ми тупаш на главата няма да те чуя ...![]()
![]()
![]()
Попринцип нямам много проблеми със съня .. но се е случвало да ми е трудно да заспя .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
имам здрав сън
но ми се е случвало и трудно да заспивам, а понякога и въобще да не заспивам
Coco Chanel <3
Обичам да си лягам около полунощ (12-1) и да спя до 11. Иначе ми е кофтиЛеле колко много спя... и май наистина пълнолунието ми влияе... чувала съм, че става въпрос само за лудите
![]()
Ами попринцип имам здрав сън.
Имам дни в който ми е много трудно да заспя.![]()
спа като заклана хаха ... и не санувам въоб6те .. по здраев сън от тфа .. незнам![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Зависи,ако съм уморена -моментално заспивам , иначе -трудно![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
лесно заспивам и спя дълбоко
няма нощи в които не съм спала освен ако не съм болна от нещо че да ме боли корема и да ми е зле или да ме боли зъб
нищо не може да ме изведе от спокойния ми сън през нощта![]()
зависи колко ми се спи... обикновено трудно заспивам ама като заспя поне 7-8 часа
Попринцип имам здрав сън. Ако заспя, няма събуждане. Забелязала съм, че ми трябват 8 часа сън за да се наспя.
Но мога да заспя, само когато наистина ми се спи. Спи ли ми се, лягам и за 2 минути съм се отнесла. Но ако не ми се спи.. Имаше един случай, лягам аз в 11 без да ми се спи, въртях се до 2 нощта, ядосах се и станах да си подредя стаята.![]()
И спря да се върти за миг земята..