- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ае кажете кво да прая че вече ми е писнало
Аве тия жени не знаят кво искат бе, 1 път ти прави бахти и явния намек, че иска да е с теб и след това убива всички надежди за нещо повече от приятелство .... аз знам, че нз кво иска, ама ми кажете кво да правя в тая ситуация ... освен да и тегля 1 майна и тва е ?
Зимаш една метална тръба, изчакваш я в некоя тъмна уличка и след това й разбиваш всички зъби последнвано от изнасилване (анално и вагинално)! Е тва искат жените д'ге ...
GTA Stunting
Welcome to the clubxD
не сериозно напрао да ти писне .... единият път все 1 е готова да легне с теб, другият път напрао обратното ..... май тва с изнасилването вагинално и анално ще е най-добре ....... ама кво да прайш е бахти ... без тях не може ама и с тях е зор ...
майната е отговора,пич!![]()
![]()
Eпа при мен се случи същото, само че с момче.
Виж... Околната среда е вече замърсена... нека не я замърсяваме повече ! Занимавайки се с такива боклуци, ние рискуваме да се превърнем в същите опаковки без съдържание![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;d
Тегли й една по мъжки !!!!!
ми тегли й бее![]()
И що някой друг да е виновен че ти си мозъчно-ограничен?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ха ае като ти не си кво предлагаш е всезнайко ?Първоначално написано от valdesbg
Евала!Околната среда е вече замърсена... нека не я замърсяваме повече ! Занимавайки се с такива боклуци, ние рискуваме да се превърнем в същите опаковки без съдържание![]()
Зае*аваш и това е... няма смисъл да се хабиш за някого, при положение, че въпросният човек е тотално сбъркан и/или обича да си играе с другите. Живей си живота и се радвай на хубавото около себе си![]()
^Нищо което да те касае.
Безсмислено е, поради горната причина.
Не обвинявай други хора а това че сам не знаеш как да четеш поведението на хората. И за това че позволяваш да си играят с теб и да те въртят на пръсти.
И така![]()
Dr. Gregory House
ае ве големият сваляч ае като си толова на ти с жените дай акъл е или пак ще ми разпаваш лукуми ..... ае дай акъл и ако проработи те признавам и се заклевам да те черпя по пощата ако трябва ще го пратя .... по еконта ама просто няма надежда в тая ситуация, тя самата нз кво иска пък ти ш знаешПървоначално написано от valdesbg
Е тука е разковничето...ако ТЯ не знае какво иска нито ти, нито valdesbg, нито който и да било ще може да ти помогне, за съжаление...това е проблемът. Спасявай се и не се занимавай, иначе ще си късаш нервите.тя самата нз кво иска пък ти ш знаеш
Или може би тя знае какво иска, но това което иска не си ТИ? И бутайки се в шамарите се оставяш просто да те използват както намерят за добре?
Споко, не си първи, който попада в подобна ситуация. Самият аз съм попадал доста пъти в тази ситуация. Не знам подробности, незнам нищичко за да ти дам какъвто и да било съвет. Кристална топка няма.
Ако искаш някакъв съвет - дай повече факти.
Dr. Gregory House
да ти ги дам на лично? че кои знае на коледа стават чудесаПървоначално написано от valdesbg
![]()
Що бе, пиши тук, и други ще се включат с различни мнения. Все някой ще ти помогне. Нали затова си пуснал темата?
П.П. Чудеса стават ако вярваш в тях. В противен случай са случайности![]()
Dr. Gregory House
ми щом в момента стоя тука, въпреки, че ми се спи и чакам някой непознат да ми помогне в тази иначе така безнадеждна ситуация .... значи явно вярвам в чудеса .... а иначе предпочитам на лично или пък skype / не ми казвай че skype не става щото няма да те свалям ами само да се разберем/ че да не случайто да влзене тука в тоя форум и утре да ме разпитва кви да тия работи дет пишеш / нз тя чете ли форума / и тъйПървоначално написано от valdesbg
Пиши ЛС, тогава, няма проблеми. От там нататък ще го измислим![]()
Dr. Gregory House
Ами то между другото и аз се чудя к'во да правя, е така.
Смисъл...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
смисъл, искаш да трупаш абонати. Разконспирирах те!Първоначално написано от Snickers
![]()
Абонати? К'ви абонати?Първоначално написано от Luciernaga
Аз дори темата не съм прочела...
Не, не си търся абонати за скайп. Имам само 35, дори.
Еми, ще си призная, к'во лошо има в това, че не съм чела?![]()
Абе скайп за вас няма ли та си лафите в темата на момчето?
Я марш в спам темата на Нелито![]()
Dr. Gregory House