- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ае кажете кво да прая че вече ми е писнало
Бате не 1 - 2 и тегли
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Майна, предполагам, че я обичаш... ама и тегли 1 шпек анално... че да разбере к'во иска...
Майна, всички жени са различни....![]()
![]()
![]()
Мойта... е разбрана...
![]()
![]()
It's too late...
Питал ли си я директно или карате само на намеци? Ако нещата не са изяснени, е нормално да изглежда така, че да не знае какво иска. На твое място бих открила картите![]()
Е ти пък! Не си попаднал на подходящата. Не всички правят така, просто не си случил на подходящото момиче. Недей се отчайва.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Е..някой момичета са така...не си заслужава просто.Намери друга ;D
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Първоначално написано от valdesbg
+++
П.С - Понякога и мъжете не знаят какво искат![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Жените го правят това, когато искат да се чувстват желани. Правят намеци за да усетят, че мъжете ги харесват. Това не е показателно за някакво привличане от нейна странаПървоначално написано от f17n3s
![]()
Винаги очаквай неочакваното!
мерси на всички, който изказаха мнението си .... явно все още има хора, които биха ти помогнали, а не само да критикуват, за което мн се радвам![]()
..... иначе няколко съвета ми харесаха мн и ще видя как ще подходя ... наистина мерси за подкрепата
![]()
Майна, извиняяй ама е рядкуст при мъжете... :PПървоначално написано от aloveyou
![]()
It's too late...
ахаахахахахахаххаахха излез от ФИЛМА !!!![]()
![]()
по коледа не стават никви чудеса и место да се наемаш по форумите и скайповете иди и поговори с нея ако иска да е с теб ще бъде ако почне ти се мазни пак- 1 директен !!! ко 4акаш?!?!? дядо коледа несъществува
не става само с ядене трябва и акъл тя няя да дойде и да ти се обесняя в любов като искаш да си с нея земи и отвори 1 голяма уста както правиш тука и се рзберете ко са обесняяш наляо надясно в 2 през ноща ?!!?
![]()
If I played you like a toy?
разбрала е че ти е малка патката![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
+++
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
90% от момичетата са такива, оправия няма. Но не се спичай... рано или късно ще намериш подходящата половинка.![]()
Що пък ние да ти казваме,ти глава нямаш ли?![]()
Брях,брях
+ 1Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
нали знаеш то не зависи от пола,а от човека....щото и някои момчета така се държатнервиш се до едно време и после спира да ти пука
![]()
ела да ти покажа, че не е малка ... пък Zarity ми имам си глава, но просто искам да чуя и др мнения ....Първоначално написано от soul1199
Първоначално написано от f17n3s
ида с първия влак
![]()
![]()
искам и аз да видяПървоначално написано от f17n3s
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
еее идвайте бе, ако пък сте момиченца хич няма се дърпам ....Първоначално написано от haritov
аз съм момиче,а той е мъжа миПървоначално написано от f17n3s
![]()
ти гледай друго да не направишПървоначално написано от f17n3s
ооо щом е тъй .... call meПървоначално написано от soul1199
![]()