.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Вежди

Hybrid View

Вежди

Здравйте.
    Искам да си променя формата на веждите,ще ходя на козметик но искам да намеря някъде снимка и да покажа какви искам да ми ги направи.Търсих из гугъл но не намерих почти нищо,ще помоля да ми кажете някакъж сайт,за да разгледам различните видове вежди.
    Благодаря.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Козметичката ще прецени как би ти отивало..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Просто и обясни как изксаш да изглеждат като показваш на лицето си.Наистина обаче тези, които си си харесала, може и да не ти ходят.Консултирай се и с нея
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Ето няколко вида :

С чупка -

Обли [[ дебели ]]] -

Oбли [[ тънки ]]] -

Почти равни -

Това е от мен .. надявам се да съм помогнала мъничко

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Помоли приятелка, която може да оправя вежди да ти ги оскубе..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

daru6a1 Blagodarq

marin4itu predpochitam da se doverq na kozmetik

Град
    Някъде там...
    Не си избирай точно какви вежди! Можеш горе-долу по-общо да реших какви искаш, но най-добре козметичката да те посъветва каква форма на веждите би ти подхождала най-много.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

скубачките винаги преебват нещата толкова ли не можеш сама? и аз в момента променям моите, пуснала съм ги да растът, ще ги правя с чупка
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Не можеш просто да отидеш и да и покажеш снимка с вежди и да ти ги направи.Всяко лице има строго определени очи и веждите,които отиват на друг,най-вероятно на теб няма да то ходят.Има си начини за определяне формата на веждите според лицето ти,които козметичката би трябвало много добре да знае.Ти можеш да и кажеш само дали да са тънки или дебели

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Моите са като 3те ама мисля,че ще ми е по добре,ако ги изтъня и може и аз да ида на козметичка.

Точно пък 3тите са най-яки Изобщо не ги пипай, не ги изтънявай.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Не можеш просто да отидеш и да и покажеш снимка с вежди и да ти ги направи.Всяко лице има строго определени очи и веждите,които отиват на друг,най-вероятно на теб няма да то ходят.Има си начини за определяне формата на веждите според лицето ти,които козметичката би трябвало много добре да знае.Ти можеш да и кажеш само дали да са тънки или дебели
    Съгласна съм
    По фокс лайф дават едно предаване "Довери се на журито" и като променят жената, стигат до гримьора и той обяснява там точно как трябва да се направят веждите, за да не изглежда смешно и т.н.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Ето няколко вида :

С чупка -
    Ако имах по-дебели вежди, щях да си измисля някаква прическа и за тях.
    Моите вежди са доста тънки (но поне не са редки) и прецизно очертават веждната кост, тъй че нямам косми за такава чупка.
    Баси, онова дете от Перлата, смешното, може да си напише името на лицето с тия веждища. xx

Ето тези ми допадат:

Козметичката ти ще прецени най-добре какви вежди ще ти отиват, а ти само й кажи какви ги искаш-тънки или дебели, защото това, което си си избрала може да не ти подхожда на формата на лицето и т.н.
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Ето няколко вида :

С чупка -
    Ако имах по-дебели вежди, щях да си измисля някаква прическа и за тях.
    Моите вежди са доста тънки (но поне не са редки) и прецизно очертават веждната кост, тъй че нямам косми за такава чупка.
    Баси, онова дете от Перлата, смешното, може да си напише името на лицето с тия веждища. xx

Ето тези ми допадат:
    Кое по-точно в кривостта им харесваш?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от aloveyou

Благодаря

Аз не съм казала,че точно каквито харесвам такива ще са просто искам да види горе долу какви искам и дали ще ми отиват.

Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    скубачките винаги преебват нещата толкова ли не можеш сама? и аз в момента променям моите, пуснала съм ги да растът, ще ги правя с чупка
    Не съм казала,че не мога казах,че препочитам да се доверя на козметик който си знае работатат не мога да се сравнявам с някй който е учил за това и има практика

Супер фен Аватара на sunshine955
    И аз харесвам повече с чупка,моите са така

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    daru6a1 Blagodarq

marin4itu predpochitam da se doverq na kozmetik
    Няма нищо .. За това сме хора

Град
    [На Метри От Земята]
    най- добре е тя да прецени кои ще ти отиват
    Просто аз

В никакъв случай не си ги изтанявай, по дебелите,но добре оформени вежди не само,че стоят 1оо пъти по хубаво и привлекателно, но и сега точно на мода

http://prikachi.com/files/1392458x.jpg това са моите, на мен също козметичката ми ги оформи и след това сама вече си поддържам в форма

Отиваш при козметик за който да си чула добри отзиви . .. казваш тънки/дебели с чупка или без - тя започва и ще ти каза какво ще ти пасва на лицето и какво не Ти можеш да искаш с голяма чупка ,но може да не стане .. . или да искае нещо което няма да ти утива просто се довери на козметика . Ако накрая не се харесаш което е малко вероятно . . .веждите ще порастнат и ще има да експериментираш докато не се харесаш
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си