.

Виж резултатите на анкетата: Коя зодия сте ?

Гласували
184. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Овен

15 8,15%
  • Телец

9 4,89%
  • Близнаци

12 6,52%
  • Рак

12 6,52%
  • Лъв

23 12,50%
  • Дева

12 6,52%
  • Везни

14 7,61%
  • Скорпион

18 9,78%
  • Стрелец

14 7,61%
  • Козирог

17 9,24%
  • Водолей

19 10,33%
  • Риби

19 10,33%
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 104

Тема: Зодии

Зодии

Според вас зодиите влияят ли наистина на човешката личност и ако да по какъв начин и кои са зодиите,с които най-много се разбирате/карате?

Аз съм козирог и съм чувала какви ли не добри и лоши неща за моята зодия.Прицнипно не отдавам толкова голямо значение,но напоследък проявих интерес и реших да си направя малко проучване за да потвърдя някои твърдения.Зодиите,с които се разбирам са скорпион,телец и дева.Не се понасям много с водолей и овен.

Аз съм скорпион, много се разбирам с овен, скорпион, близнаци,везни, дева, водолей и риби...не че с другите зодии не се разбирам, защото в крайна сметка всичко опира до подход към съответния човек и начина му на мислене. Обаче зодиите, които изброих са ми слабост

Силен и стабилен Козирог йеъ :P

Ей сега на 30. 12 РД, после НГ
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Овенче съм аз. Повечето неща, които съм чела за зодията се отнасят в пълна сила за мен.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Овенче съм аз. Повечето неща, които съм чела за зодията се отнасят в пълна сила за мен.
    Ужааааасно упорити, но по много чаровен начин

Не знам дали зодиите влияят на характера, по-скоро не, но пък се намират доста общи черти на хората от една зодия. Същото е и с имената. Примерно с Красимировците грам не се разбирам.

Всички неща, които съм чела за зодията ми, са абсолютни тъпотии, или явно аз съм изключение.

Дева съм и ъъ... не се разбирам никак с мъже раци, жените са ми супер близки приятелки; стрелците са винаги супер готини хора. Та това е май, което съм забелязала. Това не са някакви велики предсказания от не знам си кой астролог, просто съвпадения. ;}

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз съм Девичка Чак на характера да влияе едва ли, но и доста верни, и доста неверни неща съм чела за зодията си... Като цяло мога да кажа, че сме адски добрички и сме манияци на тема чистота
    С Близнаците не се разбирам никак, както и с Овните.
    Общо взето най-добре се разбирам с Рибите май...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Като цяло мога да кажа, че сме адски добрички и сме манияци на тема чистота
    Лъжи ги ти хората, лъжи ги.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Luciernaga
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    [b]Като цяло мога да кажа, че сме адски добрички и сме манияци на тема чистота
    Лъжи ги ти хората, лъжи ги.
    Еее не лъжа бе Поне тези Деви, които познавам са такива
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

OOOO...най - добрата ми приятелка е Девичка и когато съм и на гости тя не мирясва ако всичко не е излизано

Овныо съм си аз. ^^
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    риби - повечето неща се отнасят за мен , но не всичко .. или просто съвпадение? Аз не вярвам .
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

^ любимата ми зодия ^^

иначе,аз съм телец.попадала съм и на горе-долу правилни характеристики,ама хороскопите,обикновено дори не си правя труда да ги чета.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Има по нещо вярно по малко от характеристиките на всяка една зодия , не може да се отрече , намират се общи черти между представителите , но това не е определящо.
    Макар че си признавам , че често съм предубедена към човека като разбера зодията му. Веднага си изграждам някакви психопрофили и анализирам какво мога да очаквам от него на база само на тази информация
    Иначе аз съм скорпион , от моя опит най-добре се разбирам с водолеи , а най-трудно ми е общуването с жена дева , но това пак не е категорично и еднозначно

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от ClockworkOrange
    дева
    Мъжете дева са големи мръсници

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от ClockworkOrange
    дева
    Мъжете дева са големи мръсници
    И свалячи => факт
    до сега всички които някога съм познавала отговарят на това условие

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Риба чистофайница съм. И непоправима романтичка /не знам дали е предимство или недостатък/. Характеристиката на зодията ми пасва 1:1, но Аленчето не ми уцелва хороскопите.
    Като чуя мъж Близнаци, ми настръхва коса, вежди, мигли.... абе непоносимост абсолютна, но за сметка на това имам 1 много близка приятелка Близначка и още 2 не чак толкова близки. Разбирам се и с Козирожки- 2 броя приятелки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на xoxi
    Дева съм.
    Това, което съм чела в хороскопите съвпада на 95% с истината.
    Най-добре се разбирам с Риби.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Характеристиката на зодията ми пасва 1:1, но Аленчето не ми уцелва хороскопите.
    Тя Аленчето на никой не ги уцелва.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Риба съм. И непоправима романтичка /не знам дали е предимство или недостатък/. Характеристиката на зодията ми пасва 1:1, но Аленчето не ми уцелва хороскопите.
    Разбирам се и с Козирожки- 2 броя приятелки.
    Същото Само че имам 1 приятелка козирог Попринцип изобщо не харесвам деви, но по ирония на съдбата, 2 от момичетата, с които съм много често са деви Странното е, че са една зодия, а са пълна противоположност.Близнаци не понасям много, много. Като цяло се разбирам с повечето зодии.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Близнаци съм.Харесвам си зодията и според мен някои от нещата се верни.
    I'm not in love this time,this night...

Аз съм везни Разбирам се с близнаците и с мъжете скорпоини , но пък с момичета скорпиони много не се тарпим ;d също и с телците не се разбирам.Доколкото дали вярвам ..вярвам защото много от нещата за характеристиката на мойта зодия са верни за мен.Чета си хороскопа ако се сетя ,но много често познават.Понякога се чудя дали може всичко да е до психиката,защото примерно ако прочета че през деня няма да имам настроение аз така се настройвам и то така става ама ..незнам пак може да си въобразявам

Скорпиооон
    Another day,another drama

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си