Според вас зодиите влияят ли наистина на човешката личност и ако да по какъв начин и кои са зодиите,с които най-много се разбирате/карате?
Аз съм козирог и съм чувала какви ли не добри и лоши неща за моята зодия.Прицнипно не отдавам толкова голямо значение,но напоследък проявих интерес и реших да си направя малко проучване за да потвърдя някои твърдения.Зодиите,с които се разбирам са скорпион,телец и дева.Не се понасям много с водолей и овен.
Аз съм скорпион, много се разбирам с овен, скорпион, близнаци,везни, дева, водолей и риби...не че с другите зодии не се разбирам, защото в крайна сметка всичко опира до подход към съответния човек и начина му на мислене. Обаче зодиите, които изброих са ми слабост![]()
Силен и стабилен Козирогйеъ :P
Ей сега на 30. 12 РД, после НГ![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Овенче съм аз. Повечето неща, които съм чела за зодията се отнасят в пълна сила за мен.
Ужааааасно упорити, но по много чаровен начинПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Не знам дали зодиите влияят на характера, по-скоро не, но пък се намират доста общи черти на хората от една зодия. Същото е и с имената. Примерно с Красимировците грам не се разбирам.
Всички неща, които съм чела за зодията ми, са абсолютни тъпотии, или явно аз съм изключение.![]()
Дева съм и ъъ... не се разбирам никак с мъже раци, жените са ми супер близки приятелки; стрелците са винаги супер готини хора. Та това е май, което съм забелязала. Това не са някакви велики предсказания от не знам си кой астролог, просто съвпадения. ;}
Аз съм ДевичкаЧак на характера да влияе едва ли, но и доста верни, и доста неверни неща съм чела за зодията си... Като цяло мога да кажа, че сме адски добрички и сме манияци на тема чистота
![]()
С Близнаците не се разбирам никак, както и с Овните.
Общо взето най-добре се разбирам с Рибите май...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Лъжи ги ти хората, лъжи ги.Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
Еее не лъжа беПървоначално написано от Luciernaga
Поне тези Деви, които познавам са такива
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
OOOO...най - добрата ми приятелка е Девичка и когато съм и на гости тя не мирясва ако всичко не е излизано![]()
Овныо съм си аз. ^^
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Хуйня.
риби - повечето неща се отнасят за мен , но не всичко .. или просто съвпадение? Аз не вярвам .
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Има по нещо вярно по малко от характеристиките на всяка една зодия , не може да се отрече , намират се общи черти между представителите , но това не е определящо.
Макар че си признавам , че често съм предубедена към човека като разбера зодията му. Веднага си изграждам някакви психопрофили и анализирам какво мога да очаквам от него на база само на тази информация![]()
Иначе аз съм скорпион , от моя опит най-добре се разбирам с водолеи , а най-трудно ми е общуването с жена дева , но това пак не е категорично и еднозначно![]()
Лъв съм бе,лъв.![]()
http://i174.photobucket.com/albums/w..._1956/hugs.jpg
Мъжете дева са големи мръснициПървоначално написано от ClockworkOrange
![]()
И свалячиПървоначално написано от Zaharinka
=> факт
до сега всички които някога съм познавала отговарят на това условие![]()
Риба чистофайница съм. И непоправима романтичка /не знам дали е предимство или недостатък/. Характеристиката на зодията ми пасва 1:1, но Аленчето не ми уцелва хороскопите.![]()
![]()
Като чуя мъж Близнаци, ми настръхва коса, вежди, мигли.... абе непоносимост абсолютна, но за сметка на това имам 1 много близка приятелка Близначка и още 2 не чак толкова близки. Разбирам се и с Козирожки- 2 броя приятелки.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дева съм.
Това, което съм чела в хороскопите съвпада на 95% с истината.
Най-добре се разбирам с Риби.
И спря да се върти за миг земята..
Тя Аленчето на никой не ги уцелва.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
СъщотоПървоначално написано от kalpazanka
Само че имам 1 приятелка козирог
Попринцип изобщо не харесвам деви, но по ирония на съдбата, 2 от момичетата, с които съм много често са деви
Странното е, че са една зодия, а са пълна противоположност.Близнаци не понасям много, много. Като цяло се разбирам с повечето зодии.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Близнаци съм.Харесвам си зодията и според мен някои от нещата се верни.
I'm not in love this time,this night...
Аз съм везниРазбирам се с близнаците и с мъжете скорпоини , но пък с момичета скорпиони много не се тарпим ;d също и с телците не се разбирам.Доколкото дали вярвам ..вярвам защото много от нещата за характеристиката на мойта зодия са верни за мен.Чета си хороскопа ако се сетя ,но много често познават.Понякога се чудя дали може всичко да е до психиката,защото примерно ако прочета че през деня няма да имам настроение аз така се настройвам и то така става ама ..незнам пак може да си въобразявам
![]()