Аз съм ВодолейПовечето неща , които пише за зодията ми са верни .
Memento mei, memini tui!
най - яката зодия, за най - яките хора![]()
ЛЪВ![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
съгласна съмПървоначално написано от guinessgirl
![]()
we are rockstars.
Винаги има някакво съвпадение с характеристиките на зодиите и човекът носещ тази зодия.Може да е минимално,но го има.
Аз поне това,което съм чела за моята,доста неща се припокриват.
Например:
Трудно може да я чуете да казва думите „моля те” и „извинявай”. Не иска да се чувства длъжна на никого, но й харесва, когато останалите са зависими от нея.Тя се отнася сериозно към любовта и е човек на страстите си. Но това не винаги се отнася само за секса, нейната стат към животасъществува независимо от какъвто и да било мъж. Това я прави непревземаема за мъжете, които искат да я подчинят и да я направят зависима. Даже когато успеят те не могат да проникнат в тайните дълбини на нейната чувственост.около тях витае някаква мистерия. Въпреки това, това което виждате, е това, което те искат вие да видите.Те искат да знаят, че цялото ви внимание е насочено към тях. Но общо взето трудно може да се спори с човек от тази зодия. Също така не обичат да бъдат доминирани и да бъдат възприемани за даденост.Имате предвид това, че Скорпиона е извънредно ревнив
хаха , и аз съм лъв ;dПървоначално написано от VerryBerry
I am what I am !!!
близнаци. нито чета, нито вярвам в хороскопи.
Аз съм Рак.Не вярвам много на хороскопите.
![]()
+ 1Харесвам риби, но са много трудни, със своята свободолюбивост...![]()
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Козирог съм аз.
Не се интересувам от хороскопи.
You are broken, I can fix you...
пиби съм и повечето неща който съм чела за зодията си са верни,но не им обръщам внимание
И аз на 29Юли съм роденПървоначално написано от VerryBerry
![]()
Vin diesel RULZZZZ
аз съм лъв - много сме злобни,арогантни ,отмастителни... абе големи кучки но пък сме секси мацки аз каквото съм прочела за моята зодия е вярно много съм запалена по хороскопи и съм си родена на златна дата 16.08 както Мадона е не съм и фен , но трябва да призная че си е заслужила славата![]()
youloveme
аз съм на 28![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Стелец. Доста неща съм чела за зодията, но не всичко е вярно за мен. До сега съм разбрала, че намирам по нещо добро и в най-лошите хора, не мога да се сърдя или да мразя, абе душица от всякъде. Стрелците се интересуват от хората. Страстни любовници. Бързо се влюбват и привързват.
Някъде бях чела и, че се разбират със Скорпионите, което за мен е вярно. Всичките ми приятели без един до момента са Скорпион.![]()
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
везни съм...повечето неща, които съм чела за зодията си са абсолютно верни, се едно за мен са писани, еее има и некои изключения...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ахахаах ;д значи и аз съм на златна дата 16.08 ;д
I am what I am !!!
Ти пък и ти е трябвало да си лъв,повече щеше да ти ходи на арийската осанкаПървоначално написано от ClockworkOrange
![]()
Аз съм скорпион .... Повечето неща (да не кажа всички) които важат за скорпиона са си верни поне при мен
лъвче
има доста вярно от това,което съм чела даже направо всичко![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Лъвица съм![]()
Вярвам в зодиите но слънчевата не е достатъчно. Със сестра ми сме родени на една дата през една година и сме мноооого различни характери. Кръстницата ми е астроложка и ми е правила няколко пъти хороскоп и всичко до сега ми е излизало вярно. Даже винаги като си харесам някое момче й давам да му направи карта и да ми каже пасваме ли си и до сега не е сбъркала![]()
А иначе каквото пише за мойта зодия и за зодията на приятеля ми си е точно така. Типични представители на зодиите си сме![]()
Разбирам се супер с лъв (само жени обаче), риби, телец (пак само жени), водолей, овен.
Най не харесвам девите и везните (жени).