- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Опит за СВЕТОВЕН РЕКОРД за масова ВОДНА ВОЙНА
Тааа.. ето я пак тази тема..
На 5 ЮНИ 2010 г. ще се направи опит за световен рекорд за масова война с водни пистолети и всякакви други водни оръжия Smile Сегашният рекорд е с 2700 души. Мястото на провеждането е пред НДК в София при фонтаните. Срещата е в 15:30, началото е в 16h и ще продължи до 18h.
Желаещите да си носят всичко, което побира вода.. балони, пушки,кофи...кой квото намери.
Събитието може да се проведе и в други градове. Във Facebook има малко повече информация за това.
http://www.facebook.com/event.php?eid=124763757540676
Ще се видим там <3 :P
Mistakes are proof that you are trying.
ДААА,на 5 юни ще се получи една наистина зрелищна война !
Също така и на 1 ЮНИ ще се състои и флашмоб"Игра с водни пистолети на деня на детето":
http://www.facebook.com/event.php?eid=105404942826275
В19:15 пред билетния център на НДК .
Защо не си направите поход до Варна после да участвам и аз![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
разхищение.
Пак ли ти, с твоите флаш мобове?Първоначално написано от Nikneg
Бягахте ли в мола?![]()
доколкото знам флеш моб не е игра с водни пистолети, а изсипване на много хора на едно място за 5 минути и после всички си тръгват по пътя, все 1 нищо не са правили, чел съм за такива масови изсипвания на хора.Първоначално написано от Nikneg
пример - в библиотека пристигат 500 човека и питат за една и съща книга.
или пък на публично място се изсипват 200 човека лягат на земята лежът 3 минути и стават и си тръгват, все едно нищо не е било.
този който го е измислил е оргарнизирал тези работи по интернет а самия той никога не е присъствал![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
ААА Флаш моб е многооо яко събитие !! СУПЕР,там съм !
Иначе go71n това на 1 юни ще е флашмоб с водни пистолети.
А пък на 5 юни щяло да бъде не само в София !
![]()
Просто адски се кефя на идеята на организацията - хората сами да станат eнтусиасти-организатори и сами да си направят кeфа.
Жалко, че на 5 ще го пропусна, понеже съм на рожден денНо пък на 1ви 100% съм там!!!!
Ще бъде яко
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз и на 2-те ще ходя. Обаче от къде ще си пълним вода?![]()
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
сигурно ще отида
само че нямам пистолет![]()
ще ме светнете ли откъде мога да си купя?
в хиполенда сигурно ще има, но искам някъде по-близо и да не е от магазините по 1 лв
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
и аз питам,от къде да си взема пистолет ?
от женския пазар ??![]()
Беше ВЕЛИКООО !!!![]()
Всички бяхме вир вода !!
Разбрах,че през лятото щало да има и други подобни събития и още една ВОЙНА !!!
![]()
![]()
Наистина беше супер готиноПървоначално написано от waimy
![]()
![]()
![]()
Само й се чудя на онази, където беше само по бюстие![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
А за флашмоб "групов секс" чували ли сте?
Събират се едни хора, чукат се като луди кой с кого свари 1 час и всички се разотиват.![]()
Grumpy old madman
E? Колко човека бяхте? Подобрихте ли рекорда?![]()
Доколкото се виждаше от репортажа по новините, бяха малко хора, та едва ли са го подобрили.
Аз лично не бих се включила в такава масова проява, тъй като все някой ще е напълнил пистолета с някаква друга течност, както се е случвало при други такива "водни битки" иии не ме блазни нещо идеята.![]()
Абе стига да не ги пълнят с отрови и киселини - всичко е наред![]()
Тъй като за тая война разбрах един ден след като е станала, ако някой разбере за следваща да ме информира на лично![]()
![]()
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Не дойдохте във Варна...сърдя ви се![]()
В следващата война поканете някой с връзки в пожарната![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead