Отговор в тема
 Отговор в тема

Аз съм ВодолейПовечето неща , които пише за зодията ми са верни .
Memento mei, memini tui!
най - яката зодия, за най - яките хора
ЛЪВ

Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
съгласна съмПървоначално написано от guinessgirl

we are rockstars.
Винаги има някакво съвпадение с характеристиките на зодиите и човекът носещ тази зодия.Може да е минимално,но го има.
Аз поне това,което съм чела за моята,доста неща се припокриват.
Например:
Трудно може да я чуете да казва думите „моля те” и „извинявай”. Не иска да се чувства длъжна на никого, но й харесва, когато останалите са зависими от нея.Тя се отнася сериозно към любовта и е човек на страстите си. Но това не винаги се отнася само за секса, нейната стат към животасъществува независимо от какъвто и да било мъж. Това я прави непревземаема за мъжете, които искат да я подчинят и да я направят зависима. Даже когато успеят те не могат да проникнат в тайните дълбини на нейната чувственост.около тях витае някаква мистерия. Въпреки това, това което виждате, е това, което те искат вие да видите.Те искат да знаят, че цялото ви внимание е насочено към тях. Но общо взето трудно може да се спори с човек от тази зодия. Също така не обичат да бъдат доминирани и да бъдат възприемани за даденост.Имате предвид това, че Скорпиона е извънредно ревнив
хаха , и аз съм лъв ;dПървоначално написано от VerryBerry
I am what I am !!!
близнаци. нито чета, нито вярвам в хороскопи.
Аз съм Рак.Не вярвам много на хороскопите.

+ 1Харесвам риби, но са много трудни, със своята свободолюбивост...

In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Козирог съм аз.
Не се интересувам от хороскопи.
You are broken, I can fix you...

пиби съм и повечето неща който съм чела за зодията си са верни,но не им обръщам внимание
И аз на 29Юли съм роденПървоначално написано от VerryBerry

Vin diesel RULZZZZ
аз съм лъв - много сме злобни,арогантни ,отмастителни... абе големи кучки но пък сме секси мацки аз каквото съм прочела за моята зодия е вярно много съм запалена по хороскопи и съм си родена на златна дата 16.08 както Мадона е не съм и фен , но трябва да призная че си е заслужила славата
youloveme
аз съм на 28
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Стелец. Доста неща съм чела за зодията, но не всичко е вярно за мен. До сега съм разбрала, че намирам по нещо добро и в най-лошите хора, не мога да се сърдя или да мразя, абе душица от всякъде. Стрелците се интересуват от хората. Страстни любовници. Бързо се влюбват и привързват.
Някъде бях чела и, че се разбират със Скорпионите, което за мен е вярно. Всичките ми приятели без един до момента са Скорпион.
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
везни съм...повечето неща, които съм чела за зодията си са абсолютно верни, се едно за мен са писани, еее има и некои изключения...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ахахаах ;д значи и аз съм на златна дата 16.08 ;д
I am what I am !!!
Ти пък и ти е трябвало да си лъв,повече щеше да ти ходи на арийската осанкаПървоначално написано от ClockworkOrange

Аз съм скорпион .... Повечето неща (да не кажа всички) които важат за скорпиона са си верни поне при мен
лъвче
има доста вярно от това,което съм чела даже направо всичко
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Лъвица съм
Вярвам в зодиите но слънчевата не е достатъчно. Със сестра ми сме родени на една дата през една година и сме мноооого различни характери. Кръстницата ми е астроложка и ми е правила няколко пъти хороскоп и всичко до сега ми е излизало вярно. Даже винаги като си харесам някое момче й давам да му направи карта и да ми каже пасваме ли си и до сега не е сбъркала
А иначе каквото пише за мойта зодия и за зодията на приятеля ми си е точно така. Типични представители на зодиите си сме
Разбирам се супер с лъв (само жени обаче), риби, телец (пак само жени), водолей, овен.
Най не харесвам девите и везните (жени).