Рак осмокрак![]()
водолей, затва се натискат толкоз да ми пият от чучура, познат като извора на животО
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Близнаци и всички глупости дето пишр за нас,поне за мен сса верни .![]()
Непостоянен,бъбрив,любопит ен и интелигентен![]()
Раба с асцендент скорпион.
Всичко ми е вярно. Дори и това с асцендента. В последно време супер много се интересувам от астрология и ми е ужасно любопитно. Една от многото ми мании. Не вярвам точно в хороскопите,а по-скоро в характеристиките на дадена зодия... Разбира се не е казано,че един човек със зодия близнаци да кажем,ще е точно същия,както е описан в зодията си.
Излиза,че с моята зодия нещо не се понасям. Всмис...другите риби не са ми кой знае колко интересни,както съм си интересна аз като зодия хохо х)
Отчаяно искам да срещна скорпион (мъж,понеже жена вече познавам). До колкото знам скорпион и риби се разбират перфектно,а и са ми доста интересни от това,което съм чела. Дори намирам много общи неща между риби и скорпион. Направо на моменти бих казала,че съм скорпион,но само на моменти ^^
Разбирам се иначе с раците и водолейте доста добре.
Яд ме е само,че няма на кой да надувам главата за зодии,асценденти,взаимоотн ошения и т.н :} ^^ x)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз съм овен ама изобщо не вярвам да има някакво значение![]()
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
![]()
![]()
И аз съм водолей, има си доста верни неща за зодията ми, но и аз се интересувам повече от личностните характеристики, отколкото от хороскопи.
Овен![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
за момчета
за момичета
Водолей съм![]()
Козирог съм.Някои неща от който съм се интересувала за зодията ми, са излизали напълно вярно, но не мисля, че в една връзка трябва да определяш човека по зодията, смисъл зависи от характера.Иначе аз се разбирам с Телец, Близнаци, Стрелец, Водолей г/д, Скорпион, Везни г/д, Дева ии това са мисля че.![]()
Хора много , Човеци малко !
+1Първоначално написано от LuxurySk0B
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Риби![]()
чела съм доста неща и повечето са верни![]()
най - добре се разбирам с козирог, а с водолей - изобщо![]()
Аз съм дева, но не вярвам в тея неща за зодийте, бях чел на първата страница, че сме "били маниаци на тема чистота", не се имам за такъв![]()
Едит: като гледам края на юли, август са най - "плодородните" месеци![]()
n00bs
Риби. Всичко е вярно за моята зодия, което съм чела освен, че сме лъжци.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Близнаци
От нещата, които са ми попаднали за зодията, само хубавите са вярни.
Разбираме се с всички (зодии) защото съм голем пич.
Аз също съм дева. До сега не съм чувала, че сме маниаци на тема чистота, но мога да го потвърдя. Мразя да не ми е подредено наоколо.Първоначално написано от yakuza_
За рибите съм чела, че много се сърдят и от личен опит съм съгласна с това.
По-скоро сме обидчиви понеже сме дребнави. Ама бързо ни минава сърденето.Първоначално написано от VALady
От какво се обиждат рибите...АКО
- ги свалите от небето на земята и открито заявите, че екипажът за най-близкия космически полет вече е подбран и вашите Риби не са в списъка;
- обсъждате събития от техния личен живот (ако Рибите са ви помолили за съвет, това е съвсем друга работа);
- присмивате се над техните предчувствия и догадки;
- опитвате се да скриете от тях истината. Рибите презират лъжците, тъй като самите те са много искрени.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
значи не познаваш МОЯ МИЛОСТПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Първоначално написано от ShtrudeL
Аз съм Скорпион,до сега обаче никога не съм общувал с жена Риби.Ако и ти се интересуваш толкова много от зодии,асценденти,взаимоотн ошения пиши.
Лъв..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Телец съм. Едно време много ги четях тия хороскопи и характеристики. 99 да не кажа 100% са ми били верни с оригинала :д
Асцедента ми май беше рак,ама не съм сигурна.
Не понасям лъвове,особено мъже. Дразнят ме и мъже близнациНо пък много ме радват мъже водолей и дева.
Най се разбирам с телците като че ли.. иначе имам лоши спомени и от жени риби.
Абее попринцип по-голямата част от хората,с които съм в добри отношения са или телец или водолей(като изключим майка ми).
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
![]()
![]()
![]()
Аз съм везни.Много хубава зодия!Изобщо везните са готини хора,макар и колебливи.Това е най-романтичната зодия за мен!
Рибок
Всеки ден ми е екзистенциална криза.