- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сперма
Какво да ям и да правя,за да имам повече спрема ?
Круши с боза, Ябълки с кисело мляко, и ако искаш много сперма... Локум с боза![]()
Big cock is here
нямам си идея ,ама за кво вълще ти е още спермаПървоначално написано от kirchag
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Защо ми го причиняватее ;(
Как да не ти го причиняваме като виж какъв въпрос си задал."Какво да ям за да имам повече сперма".Според теб дали има нещо което може да те накара да имаш повече сперма ?Първоначално написано от kirchag
Big cock is here
Първоначално написано от time2rock
![]()
апф..
България над всичко!!
За какво ти е? Ще ставаш донор на сперма или пък ще я продаваш на козметичните компанииАко наистина ти трябва тая сперма отиди питай чичо доктор.
така .... малко смешничко,но ще се въздържа. И това за бозата е при ЦИЦИТЕ. Ама кат и да е. Въпрос за кво ти е толкова много сперма,че искаш още![]()
![]()
. Само от любопиство питам. И друго нещо не си на 12 нали за да задаваш толкова тъп въпрос. Защото еи са ще почнат да пишат глупости. Пък и има ГУГАЛ за тази работа.
ахахахах, това не го бях виждал!Първоначално написано от vaseto0o
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Пий(гълтай) повече сперма и всичко ще е 6+.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Банани,майна,виж каква форма има банана.Аз всеки ден ям поне по 3 банана и направо съм като цистерна![]()
Shokolad, qdki, morski delikatesi povdigat libidoto syotvetno.... "
p.s. sory za kirilicata otnovo v zala sym![]()
Задоволявай се ( в ануса )Пъхай всичко що е предмет
![]()
![]()
Summer (h)
Баси, все едно да питаш "какво да направя за да увелича шанса от нежелана бременност?". Аман от тъпи въпроси![]()
Яж повече шоколад ако не помогне земи си трибестан и ще видиш за кво стаа въпросмойта приятелка я протърквам
![]()
Тука е настанала няква луда веселба, но ако искаш сериозен отговор, предполагам, че ти се струва малко количеството, което изхвърляш. Така че споко, количеството сперма не е показателно за абсолютно нищо - нито за потентността, нито за това колко си добър в леглото, нито показва колко бързо свършваш (или ще свършваш като започнеш да водиш полов живот).
Ма т'ва не е от яйцата, а просто щото децата не са излизали 1 месец от тебе!Първоначално написано от bambino2
Леко ще боли това спремопреливане, ако му набият два шиша в топките.Първоначално написано от Alexandra1993
![]()
![]()