- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го забравя [?]
KrAii !!
добре дошла в клуба![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Само времето му е майката !
бул шитПървоначално написано от ApXaHrEJI
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Слушай Милко Калайджиев![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Като не даваш решение не критикувай !Първоначално написано от PurpleDream
При мен това върши работа! Ако имаш по - добри идей ги сподели, за да отговориш на въпроса на темата !
ХАХАХАХА ако това беше решението аз щях да съм му най-голямата фенкаПървоначално написано от FancyGirl
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Нищо не губиш да опиташПървоначално написано от ELFIQ
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Времето и музиката лекуват.)
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Почни да мастурбираш на снимки на делфини, майна... Уат дъ фъъъкккк....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Изисква се време. 99% от случаите да си търсиш гадже веднага след раздяла не е решение на проблема, а даже напротив. Задълбочава се. Дай си време да бъдеш сама. Намери си друго занимание, нещо което да отвлича вниманието ти. Понеже съм в подобна ситуация знам, че бездействането не е решение. Излизай повече и се забавлявай. Не мисли за него.Първоначално написано от hugcheto
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Надали ще можеш да го забравиш,но трябва да бъдеш силна и да знаеш,че ще всичко ще се оправи с времето![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Напълно да го забравиш... не мисляНо е важно да го преживееш
Начините са много глупаво е да изброявам. Успех
![]()
излизаи с приятели,забавляваи се,гледаи сме6ни филми,хобитаПървоначално написано от Snickers
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=307329
Отговора на молбите ти![]()
![]()
Сама трябва да си го поставиш като цел, че искаш да го забравиш. Просто го изключваш и игнорираш отвсякъде. Борбата е най-трудна!
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
мисли в следната посока-щом слухове са ви разделили сте нямали стабилна връзка.А щом сте нямали взаимно доверие и толкова дребно нещо ви е разделило е по-добре да не сте заедно ,за да не се наранявате взаимно...
не го мисли толкова-след време ще срещнеш по-подходящ![]()
хаха много смешно .. оригинален си като турски анцунг !!!Първоначално написано от stupid0boy
И аз съм в подобна ситуация.Не можеш толкова лесно да спреш да мислиш за него-факт.Времето-НЕ лекува. Само ти можеш да се излекуваш, само ти. Започва нова година,сложи ново начало на живота си. Постави си цели.Бори се за нещо. Престани да се самоизмъчваш в мисли за него.Това е такова губене на време,само се задълбочаваш в нещата,които сте правили заедно и колко ти липсват... Няма да ти помогне това!![]()
продължи напред.. ще го преживеешще има моменти, които ще ти напомнят на (може би) хубавите моменти, които сте изживели заедно, но бъди силна
![]()