.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Бе доста време сме били съюзник... бая боеве сме извели... ПСВ, ВСВ... и много работи са направили за нас.Не е въпроса колко години сме били съюзник, а какво сме спечелили.

Е те не са само нашите предци... ако това е истина- за преди 6000 години... тогава е много добре.Наистина и нашите предци са го ползвали, също и римляни, индийци и кой-ли-не Хубав символ!
    Е, надали точно от нас го е взел, сещаш се, избира го за партията си още преди пуча (мисля).Няма значение де.
    Виж, за сина му-знаех.Но не знаех че и царя е бил.Дали има нещо общо с отказа за доставянето на определена пратка на запад?
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Я, аз пък не знаех, че Сакскобургготски е масон. Но не се и учудвам.

Не взима символа от нас като цяло, затворената свастика не е тази, която е известна до ден днешен, но пък е най-старата намирана някога. Но едното идва от другото, сещаш се...
    За определената пратка на запад мисля, че отказва, заради общественото мнение. Поне аз така мисля, имайки в предвид под какъв натиск се намира. Знае ли човек, сигурно има и други фактори.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си