- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно бръсненето
Вижте ся, ту партс.Начи аз съм на 15 и казах на наще , че вече имам нужда от бръснене, но тук се намеси баща ми. Каза, че според него е по-добре, не да се бръсна а да идеме до технополис и да видиме или некъв тример или машинка за подстригване. Така. Ходихме и видяхме за 80 лв. една на BaByliss. Има 8 приставки за брада, тяло, уши , нос и т.н. Та да ви питам по-добре ли е да си зема тва или да ставам всяка сутрин и да се бръсна със Жилетка
![]()
![]()
Man United Forever
Брат ми я има..По принцип се бръсва с машинката,а през свободното си време с жилетката..Първоначално написано от cskavd
Така че,ти решавай с кое..Все пак ти ще го използваш
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ми нз, не ми се става всяка сутрин с 10 минути по-рано заради бръсненето с Жилет. И за тва питам, дали с тая машинка има същия ефект, както с самобръсначка. Все пак машинката става и са мишници, тяло, крака и т.н. И мисля и аз да си я взема сега на 31.
Man United Forever
Еми тогава си купи машинката..Първоначално написано от cskavd
А и не знам,но според мен не е същия ефект - както със самобръсначката
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Вземи си машинката. Хем има приставки за доста части на тялото, хем и ще си оформяш брадата след време по-добре. Вариантът с машинката е по-добър от тоя със самобръсначката, защото ти сега си на 15, колко брада може да имаш? Един мустак и по 3-4 косъма от бакенбардите.
Ми така е. И за да махна тоя мъх , който имам, че съм като......Първоначално написано от Luciernaga
![]()
Man United Forever
ммм и аз така мисля, но за мене цената няма значение![]()
Man United Forever
машинката по-добре
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()