- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пак за обезкосмяването
еми предстои ми първият пъът.и се притеснявам за окосмяването си там долу хах въпросът ми е как да махна ВСИЧКО защото то е лесно на махнеш с бръсначката ама има едни гадни косми по едни затънтени места направо не знам..козметикът не е вариантлмерси предварително
Самобръсначка.
Крем депилатор.
Кола маска. (боли и то много)
Епилатор.(^)
Други вариянти без външна намеса не се сещам.![]()
OХ! Това е болезнена темаНие момичетата сме много прецакани.. ти Обама стига си я плашил, че боли кола маската щото е най-доброто решение
затънтените места са си затънтени и не се виждат и да не говорим, че там окосмението е много слабо и няма нужда да махаш ранзи неща освен ако не смяташ да правиш и анален секс.. инъче с бръсначка е много лесно, бързо.. с крем депилатор не ти препоръчвам,защото е абсолютно безполезен! Епилатора става само за триъгълника, но мен лично ме е страх т'ва бръмчащото нещо да го доближа да себе си
![]()
С кола маска става бързо и боли за 1-2 секунди.. най-дълготраен разултат ще постигнеш.
Трябва много да четеш обаче, защото на това деликатно място окосмяването може да има различни посоки на разтеж и трябва да сменяш позицията на лентичките да е спрямо посоката на растежа...
^Дърпай си ти там с кола маската.
Аз веднъж съм пробвал и по очевАдни причини няма да повторя. Адски болезнено... Имах чувството, че ще ми отскубне топките.![]()
To т'ва щот си с две леви ръце и не си го направил както трябваПървоначално написано от amk933
Пък и ние момичетата не сме soft като срещуположния пол
![]()
![]()
Не съм си го правил аЗ.Първоначално написано от BePoHuKa
И пак боля. Абе вие сте садисти. И момичетата като ми тичате у лЕво не ми разправяйте, кой софт, кой не.
![]()
ПС: Душооо,![]()
Кой тича у лЕво беПървоначално написано от amk933
Авторе/ке няма да се плашиш! Дърпаш лентата и да не ти пука.. всеки път става по-лесно и по-безболезнено
![]()
\Първоначално написано от BePoHuKa
/ Кат' си отскубнеш топките или срамните устни първия път, то за втория няма да има нищо останало.
НЕ ПОЛЗВАЙ КОЛА МАСКА. Особено, ако ще си го причиняваш сама...Кака Вероника е леко объркана в момента по циклични причини.![]()
Кака Вероника си е съвсем наредНищо няма да ти се отскубне за какво го плашиш човекааа
![]()
-самобръсначка
-крем Депилатор (няма нищо различно от самобръсначката = и двете не са много трайни)
-Кола маска и Епилатор (но има малко болка)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Обръсни се с самобръсначката и не се притеснявай за по закътаните косъмчета. Ако толкова много те притесняват, хвани ножижата и просто ги намали без да ги махаш![]()
Хайде успех с 1вия път, но да знаете КОНДОМА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!!!!!![]()
![]()
със самобръсначка адски бързо растат,епилатора също е варянт(мен не ме болеше)![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ам гладичко най-добреПървоначално написано от positiveNET
крем ,епилатор,маска ,самобрасначка всичко ще свърши работа
![]()
Sleda ot liubovta
Деба майка му да дойда да ти обръсна затънтените места ли?...
Westside rollin' all day, every day
^^ ахахахах![]()
![]()
иначе по темата .. бръсначка му е майката![]()
gumeni r1kavi4ki .. hva6ta6 ii 5 6 kos1m4eta na vednuj![]()
С кола маска става най-добре, болката е само 1-2 секунди след като друпнеш лентата и резултата е най-дълготраен.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Отиди на козметиказ съм ходила и искам да ти кажа,че изобщо не боли .Все пак отиваш при професионалист болката е за 1 секунда и то даже не е болка
,а ако нямаш възможност самобръсначка.. ,защото ако сам си правиш кола маска боли и то доста
Summer (h)
апххаа човек съсипа маПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съсипа я, ве чуек!
Нье,нье-нема такъв смях ва!Въй-въй![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
ммм за интимните части наи добре кола маска мн боли ама след около пет пъти ше си забраила че някога си имала некфи косми![]()
![]()
![]()
![]()
КогАтО лЕбеДъТ умИрА,тОй тАнЦувА пРеД СмЪртТа ,зАщОтО ЗнаЕ ,чЕ УмиРа В имЕтО нА ЛюБоВтА.
Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
![]()
апф..
България над всичко!!
Не може да си префектно гладка като охлюв.Има някои места които не могат да се минат с кола маска или с бръсначка. Ако си толкова на зор всимаш пинсетките и си супер.
![]()
![]()