- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинските целувки (не искам уроци)
Не знам дали от коледните светлини,или от пеперудките в стомаха ми,но ме обзе романтична вълна... Сещате ли се за онези моменти,в които краката ви се отделят от земята,а цялото ви същество трепери,когато не виждате нищо друго,освен любов превапътена в човешки облик и чувате само ударите на сърцето си,което всеки момент ще изскочи... Много ясно,че се сещате всеки е преживял подобно нещо поне веднъж в живота си по еидн или друг начин. Моля ви,споделете с нас за онези целувки,с които не докосват просто устните,а душата ви.![]()
Весели празници и направете така,че всеки ден да е празник![]()
ъ?
днеска едни сърмички ме накараха да се чувствам на седмото небе.
Аз обичам мусака.
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()
на 07 02 09 когато след като и признах чувствата си тя каза,че ме обича
тогавя бях на седмото небе ех как се обичахме само...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
me 2, ама няма кой да ми направи :/Първоначално написано от TheThinker
Точно вчера отидохме у тях.И двамата бяхме скапани,претрепани и още какво ли не.Много уморени.Първо той заспа,аз дремнах малко.После той си загледа в телевизора,а аз си затворих очите,задрямах,той помисли,че съм заспала и започна да ме гали по лицето.Беше много нежен,беше по-нежен от всякога.Много редки са такива моменти на нежност при него.След това заспах.Когато се събудих,той ме беше гушнал много силно.Погледна ме,ама не знаеше, че съм се събудила.Целуна ме по ухото,а аз от звука не издържах и се засмях.Тогава ме целуна мнооого хубаво.Напуснах планетата Земя за миг.Беше невероятно,направо неописуемо.
Обичам го,по АНГЕЛИТЕ,толкова многоо!!!![]()
![]()
![]()
![]()
a3Първоначално написано от loveUpeps4o
ACϟDC
честно да ти кажа нямам спомен някога да съм се чувствала чак така..![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Излез от тъпите сълзливи комедии,майна,явно не ти се отразяват добре.Кви пеперуди,кви туптения дагоеба![]()
Весела КоледаМисля,че много точно съм описала какво имам впредвид,за това недейте да ми набутвате мусака в темата не вярвам,че сте толкова тъпи. Това не е раздел секс,но ти със здраве си ползвай възелинчето. Не смятам,че приличам на 12-годишно хлапе,което не е наясно с чувствата си,моля превключи "Перла" поне на празниците. От дълго време съм в този форум и все по-рядко влизам,защото вече съм на мнение,че в БГ всичко хубаво пропада,който има и иска да каже нещо по темата да го направи,останалите да не се правят на велики в нет-пространството,стараейки се да компенсират асоциалното си поведение в обществото.Мили модераторчета,защо не си вършите работата и позволявате спама
![]()
Не си меря "Мъжкото достойнсто" с никого,още по-малко с хора,които не притежават такова.Не говориш по темата ми и сега разбирам защо,просто емоционално си пуст,жалко,но то е доказано,че простотията ходи по хоратаПървоначално написано от Hristo
Все пак дано бъркам в преценката си за теб
![]()
мноо лош ситПървоначално написано от Hristo
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
пак се порови в мненията ми и ще разбереш, то е очевидно,че няма какво друго да правиш![]()
недей му обръща вниманиеПървоначално написано от NaNa_SladuRana
аа ако са били лозови.. брат тея действат като наркотикПървоначално написано от w0sh
![]()
еми аз нямам такава целувка.просто не съм се целувала с единственото мом4е което съм оби4ала истински (сега ще си кажете-те не са се целували,пък тя го оби4ала истински... еми историята е много дълга и сложна,но наистина си го оби4ах ).все пак има 1 която може да се с4ита за по специална,но тогава си бях доста пияна ии не можах да я изживея както трябваима и още една всъщност,но тя е с моми4е (не 4е бях влюбена в моми4ето но 4увството си беше....разли4но и хубаво,запомнящо се)
I can't stop myself from loving you <3
Със сосчи... така отгоре и кисело мляко... а аааа Майна убиваш меее.....Първоначално написано от Kajo
It's too late...
Ах тея дето отговарят на сериозни теми с "Обичам мусака" не знам какво друго да им кажа освен да ходят да се гърмят някъде, защото съм от много скоро в този форум и вече се дразня ужасно много от такива...
П.С. По темата ще кажа само, че помня такива мигове, но не желая да ги коментирам. Но такива моменти се случват веднъж в живота, така че не се сърдете на тези, които ги познават само от сапунките![]()
днес майка мисле6е да прави но аз и казах да прай ле6таПървоначално написано от loveUpeps4o
![]()
мм помня няколко такива момента..
поетичен момент н.1:
когато се събрахме за 2ри път,няколко дни преди това се бяхме срещали случайно(поне от моя страна) и беше станало ясно накъде вървят нещата,така че нямаше къде да ида. почувствах се сякаш това ми беше първата целувка,толкова беше нежно и .. нз,прекрасно. продължителни влюбени погледи, срамежливи усмивки, бааавно приближаване, плах допир на устните .. и изблици на страст и нежност 2 в 1. сякаш никога не бяхме се разделяли ..
поетичен момент н.2:
наскоро се сдърпахме ,защото той разбра някои неща от миналото ми и си беше наумил нещо,което не се беше случило. адски ревнив е и приема доста тежко фактите,че съм била и с други преди него.аз се опитвах да го разубедя,но той си знаеше неговото и стана скандал. бяхме навън, пред моя вход, и аз бучах а той се беше обърнал с гръб към мен. зададох му въпроса защо реагира така на минали неща,а отг му беше "защото чувствам нещо към теб,може би? защото те обичам и не искам да си помислям че някой друг е правил с теб същото,което и аз ?!" и се просълзи. естествено и аз се разплаках и последва една велика целувка. почувствах цялата му ревност и болка,както и цялата му любов. не мисля,че ще забравя този момент.
и така ;д
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]