.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Любимците на всички

Знаете, всеки клас се разделя на няколко групички
    - зубъри
    - кифли
    - нормални

за момчетата
    - всезнайковци
    - спортисти
    - играчи

Ако не си в групата на кифлите, например, те постоянно те обиждат "Колко са тъпи тия обувки", "Тая е толкова дебела". Много малко хора са смятани за така наречените cool . Те не принадлежат към никоя група, нямат свой кръг. Обикновено са момичета. Постоянно въртящи се около момчетата, за да може да бъдат защитени в нужда.
    Какво бихте посъветвали хората, които искат да са cool?
    Например ако са момичета - да се усмихват често, да дружат с момчетата, и , особено модерно сега стана да имат сутиен 58 D или да си тъпкат бюстието със стереопор, тоалетна хартия и подплънки - така ще си любимец на момчетата, но какво ли е чувството като пипнеш някое момиче да усешаш скърцането на стереопора [/i]

Повече от фен
    Град
    Варна
    Бъди себе си.Свали маските,толкова е глупаво да криеш кой си,прави това което ти харесва,общувай с когото искаш,дори и да те обиждат и тн. си знай,че поне живееш пълноценно,по своите правила.Няма нищо по-хубаво от това!

Град
    страната на мечтите
    Цитирай Първоначално написано от Margoto0
    Бъди себе си.Свали маските,толкова е глупаво да криеш кой си,прави това което ти харесва,общувай с когото искаш,дори и да те обиждат и тн. си знай,че поне живееш пълноценно,по своите правила.Няма нищо по-хубаво от това!
    saglasna makar 4e tova me pravi ot grupi4kata na zubarite
    Прави каквото трябва,да става каквото ще !

и 'кво? щом си зубър, поне недей да го криеш и да се правиш на такава, каквато не си. щом си избрала да имаш бъдеще, за разлика от олигофренчетата, които живеят 'ден за ден', ще търпиш.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    това със стереопора беше брутално ...
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    и 'кво? щом си зубър, поне недей да го криеш и да се правиш на такава, каквато не си. щом си избрала да имаш бъдеще, за разлика от олигофренчетата, които живеят 'ден за ден', ще търпиш.
    Ахахаха, великата логика. Зубърщината е да си учиш уроците наизуст, без да ти влиза нещо в главата. Глупаво е да казваш, че всеки, който изкарва 5-ци и 6-ци е зубър. Детско държание е това. Не е нужно авторката "да търпи". Не е прокажена, единственият й проблем е, че не се вписва в блатото от келеши. И тепърва ще го осъзнава, а след време - и оцени. Не вярвам да е по-голяма от 5-6 клас, а такива изцепки в такава възраст са нормални. Най-важното е да не им позволява да я тъпчат, защото тя не е по-малко човек от тях.

Предлагам да се направи раздел "Мега готините" и там да влизат само хората, които не са кифли/зубрачи/всезнайковци/метъли/чалгари... Така авторката ще може да общува със себеподобни и да опознае други "нормални" хора. Кой е с мен? Ако искате може и СМС да пращаме на номер ******* с текст "Спаси заблудено дете!". Парите ще отидат за добра кауза.
    Male

Ще трябва бая пари да събираме.
    Аз и преди го казах - децата от ДЦГ "Буболече" превземат бавно, но сигурно форума.
    Нормално е детето така да разсъждава, аз бас хващам, че е на 11-12.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от neocide
    да, наистина.

ама не защото си го навират в сутиените, съвсем не заради тва..
    добре, че не си тикат "джорапи" там, защотоооо...
    Една мя приятелка си слага чорапи Голям смях се пада - почти всички я питат = "Не ти ли миришат"

По темата - Това със стереопора ме разби..Иначе това,което си написал/а е почти вярно..
    Бъди себе си..Не съм кифла,но не съм и зубърка..Уча си,но в границите,за да вляза в гимназията = която искам
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Някои Ентелигентен ще даде ли определение на зубрач?
    Male

От кога стана срамно да си умен, да учиш и да се развиваш?!
    Колко жалки хора има по тоя свят боже ..
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Някои Ентелигентен ще даде ли определение на зубрач?
    Аз дадох, по-горе.

То било хубаво да трупаш постове, бе!

То половина от тези, на които и м е лепнато името "зубър", даже не са такива. Просто е измислено от някой, който се има за много готин и се кефи на двойките и тройките към някой, който изкарва добри оценки.

Цитирай Първоначално написано от Luciernaga
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Ахахаха, великата логика. Зубърщината е да си учиш уроците наизуст, без да ти влиза нещо в главата. Глупаво е да казваш, че всеки, който изкарва 5-ци и 6-ци е зубър. Детско държание е това. Не е нужно авторката "да търпи". Не е прокажена, единственият й проблем е, че не се вписва в блатото от келеши. И тепърва ще го осъзнава, а след време - и оцени. Не вярвам да е по-голяма от 5-6 клас, а такива изцепки в такава възраст са нормални. Най-важното е да не им позволява да я тъпчат, защото тя не е по-малко човек от тях.
    тя се мисли за умна, като си учи уроците и след това сигурно си мисли, че всеки, който не си е научил урочето, е под нейното ниво. щом не харесва държанието на 'келешите' 'кифлите' и зубрачите, да си намери компания, в която няма такива индивиди. след като не се вписва в 'блатото от келеши' да си намери хора, които са на 'нейното интелектуално ниво'..

не те знам к'во си ти, ама май и ти спадаш към тези 'специалните', които мислят, че другите са под тяхното ниво.

така ли е?

Не е така. Отново не ми вникваш в мисълта.
    Момичето е малко. Не се вписва в класа си, поне така съдя от написаното. А винаги в 5-6 клас(поне на мен тогава ми беше "кризисния" период, ако мога така да се изразя), хлапетата са като едно стадо и си намират един от класа, с когото да се заяждат.
    Ще се съглася, че авторката се мисли за всезнайка, даже сега, като прочетох наново темата, цялата история изглежда като избиване на злоба. Тя, че ще си намери компания - ще си намери(дали сега или след година-две), въпросът е, че с компания или без, тя ще трябва да прекарва 6-7 часа дневно с тези хора, които й се подиграват и т.н.
    Има две положения:
    1. Авторката си преборва комплексите, породени от някаква злоба към съучениците й и вместо да прави миши работи като сега, оплаквайки се по форумите, показва характер.
    2. Позволява да продължават да я мачкат и си таи злобата в себе си. Което не е хубаво, 'щото същата тая злоба ще се натрупа и авторката ще стане малка злобна госпожица, а такива с лопата да ги ринеш.

Може пък и аз да не обяснявам като хората, в крайна сметка.)

и как по-точно го показва тоя характер?

Като не оставя да й се подиграват. Щом я заядат - заяжда се и тя. Не може като мекотело все да търпи.

хахахахахаха успех :>

Добре бе, то е много лесно така да подхвърляш нещо от време на време, без да се обосноваваш. Интересно ми е какво ще ти е, ако на теб се подиграват и т.н.? Какво ще направиш?

ще им еба майките.

Само аз съм останал с впечатлението, че зубрачите изкарват ниски оценки, колко жалко.
    Male

Напълно съгласна.

И защо винаги искате да разделяте на разни групички ?! Какъв е смисълът ?!!

Град
    София
    ^^ Всеки е с различни интереси и затова се формират въпросните групички .
    Много често тези интереси се разминават рязко - кифлите обсъждат новата прическа на Джей Ло и обувките на приятелката си ,докато така наречените "зубъри " се интересуват от математически уравнения или формули по химия . Просто повечето нямат общ език и това ги отдалечава едни от други . Малко са тези ,които се разбират с всички ...

Смисъл като цяло -никакъв !
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове