.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: оф...

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^

оф...

преди да напиша това,което имам,искам да се извиня,ако темата не е за тук,но не съм запозната много с този раздел...
    та нека по същество....

Излизам с група хора-компания...е нормално е ...попринцип сме доста човека и дори някой да не се разбира с някой друг,все имаш с кого да комуникираш...чувствах ги много близки...НО на последък сякъш всички са се отдръпнали от мен...това стана,от както бях наказана да не излизам...е добре де,да каже мовек,че понеже не съм излизала с тях 1 седмица и нещо,тва онва....да,ама всички са в мойто даскало и се виждаме всеки ден,тва онва...а сега след като отново започнах да излизам,нещата са различни....Имам чувството,че просто съм излишна,не мога да се впиша,а съм една от първите в тази компания....ох не знам...просто исках ди си излея мъката...

Може би, докато те е нямало, са си говорели някакви неща.
    Male

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    О,в това не се и съмнявам!!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    ОО да! Определено и на мен ми се е случвало това и то не 1 път. Споко! Приятели можеш да си намериш винаги Все пак се опитай да ги накараш да излизате по-честичко. Ако изобщо пък не можеш да се впишеш и осетиш,че не те искат,значи нещо са си говорили в твое отсъствие ,и то сигурно е нещо за теб.. Но както казах - приятели се намират,макар че не са останали много свестни хора... В днешно време всеки гледа да ти направи мръсно..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ОО да! Определено и на мен ми се е случвало това и то не 1 път. Споко! Приятели можеш да си намериш винаги Все пак се опитай да ги накараш да излизате по-честичко. Ако изобщо пък не можеш да се впишеш и осетиш,че не те искат,значи нещо са си говорили в твое отсъствие ,и то сигурно е нещо за теб.. Но както казах - приятели се намират,макар че не са останали много свестни хора... В днешно време всеки гледа да ти направи мръсно..
    +++
    Вече изобщо не се учудвам,да чета такива теми..Наистина в днешно време,всеки иска да ти направи мръсно ..Това е истината..И да,вероятно са си говорели заради тебе..Както каза елито:опитай да излезеш с тях по-честичко..А ако не стане - си намери други приятели + друга група
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    според мен е нормално да се чувстваш така, мисля че в голяма компания е нормално след като не си излизала с тях определено време да не си говорите много, предполагам че те си говорят за неща които са се случили докато те е нямало и ти просто не знаеш как да се включиш в разговора... и на мен ми се е случвало, моя съвет е да общуваш повече с тези с които се познавате по- добре, да ти разкажат какво са правили ау туй онуй :P
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Еми ето и ре6ение трябва само да живне6 смисъл отива6 нали и вика6 силно ко стаа компанияяя и по4ва6 да заговаря6 си4ки и ето отговора

^
    Излизай по-често с тях.Говори с тези, които са ти по-близки от останалите.Ако въобще не можеш да се впишеш и усетиш, че не си желана..това ме навежда на мисълта, че са говорили за теб..Ако пък изобщо нещата не вървят добре..запознай се с други хора, намери нови приятели.Да, знам, че ще е трудничко, защото толкова малко са свястните хора вече..не е истина направо Успех!Дано нещата се оправят
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ами този перидо е повлиял по някакъв начин, сигурно защото не си си говорила редовно с тях. След 3-4 дена излизане може да е по същия начин, а ти през това време общувай с тея, които са ти най-приятни и ги попитай защо така се получава..
    Вафла..

Следващия път като излезете събери ги и ги накарай да иплюят камъчето.Тфа е супер тъпо...за една седмица не може да се отделиш от тях чак до толкова...та това е една тъпа семица.Явно приятелите ти са си приказвали някфи неща,така че не чакай отношението им да стане същото а направо ги питай.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    BurgasS
    Mм аз мога да ти кажа,че истински приятели няма.Никога не съм се опитвала да бъда и такава.Говорела съм им зад гърба,използвала съм без да ми пука.Споделям повече на момче от колкото на момиче.И да знаеш че винаги можеш да си намериш нови така че ако продължават така ги зарежи и продължавай напред!!

Може и ти самата несъзнателно да се дърпаш от тях, защото си предубедена. Просто се дръж естествено и всичко ще се оправи.

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    според мен е нормално да се чувстваш така, мисля че в голяма компания е нормално след като не си излизала с тях определено време да не си говорите много, предполагам че те си говорят за неща които са се случили докато те е нямало и ти просто не знаеш как да се включиш в разговора... и на мен ми се е случвало, моя съвет е да общуваш повече с тези с които се познавате по- добре, да ти разкажат какво са правили ау туй онуй :P
    +1

Извинявам се, че коментарът ми няма да е по темата, но...

Ти правиш забелжки за правопис, а не си погледнала твоя. Ужас. ;/
    Наричай ме идея на полудял отшелник,
    изваял своя свят от полъха на нежност.
    ...
    Раздялата ми с тебе и с мене бе раздяла.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Auby
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    +1
    излезте о6те няколко пъти и ве4е вси4ко 6те както трябва

Голям фен Аватара на dimi93
    Извинявай, но темата ти е адски банална! За 1ви път ли ти се случва? Досега не ти ли се е случвало, че да се поучиш и да знаеш за друг път? Била наказана, неизлизала и онез я заебали! Ми еби им майката и ти ве! Били отдръпнати... не знам си кфо! Оф не можеш ли да решиш сама този свой проблем!? Това изобщо проблем ли е? Извинявай, не ти се карам, но просто това е елементарен проблем! Знаеш ли колко проблеми и то много по-сериозни те очакват!? И тях ще трябва да решиш сама! Не може за сяко нещо да пускаш тема... Научи се да бъдеш силна! Еби им майката и ти или просто земи и са изясни с тях! Щото за компанииките интрижките и лицемерието са най-характерното явление!!!...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    Пред очите ти!
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    +++
    Вече изобщо не се учудвам,да чета такива теми..Наистина в днешно време,всеки иска да ти направи мръсно ..Това е истината..И да,вероятно са си говорели заради тебе..Както каза елито:опитай да излезеш с тях по-честичко..А ако не стане - си намери други приятели + друга група
    ++

Супер фен Аватара на cookie_master
    ОК
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    питай ги,какво е станало през тази седмица ,която те е нямало.. за да можеш и ти да се включваш в техните разговори ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Гадно.Явно, че не са истински приятели

Остави ги,не ги търси даже не им обръщай внимание Щом така са решили да те игнорират техен проблем.В случая ти нищо не губиш един товар на главата ти по-малко
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си