- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!
Потребителят ще бъде с бан.
xtra mod by MakeMeLaugh & amk933
Lowe yaa [hh]
Брей по Коледа хората са станали много услужливи (деа)![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ама ти сериозно ли![]()
If I played you like a toy?
Свирки по скайп предлагат ли се, майна?...![]()
![]()
It's too late...
Бате ако давате пари, златни ще сте![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ако ми тряаш щи пиша ;d
Мазохист ли си? Бедна ти е фантазията на какво се подлагаш..![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
аз предпочитам секс по скайпПървоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
![]()
Първоначално написано от soul1199
що не каза по-рано
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
имах друга работа
![]()
![]()
е довечера ще пробваме тогаваПървоначално написано от soul1199
на аватара ми ще си сложа слончета![]()
не,никой не искам да те вижда с тях,те са само мое удоволствиеПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
ти ще си единствения ми абонат тогаваПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
Тва не тряя ли да бъде в СексПървоначално написано от haritov
![]()
Първоначално написано от "haritov
чувствам се специанлнна
![]()
![]()
![]()
такава сиПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
Който има желание ще пише на въпросния скайп. Слагам край на темата, като гледам доста flood има.
изпревари ме![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮