.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

цяла нощ у половинката?

Е темата е за нощите прекарани у половинката ви..Има ли такива?
    На колко сте?И от колко време сте заедно?
    Спите ли у гаджето си?
    Пускат ли ви ваще...или...ходите без да знаят?Как го приемат родителите ви?Имате ли разногласия...с тях?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми има да. 3-4 пъти в седмицата. Ама като се има впредвид, че живее в съседния вход Иначе .. заедно сме от 2 месеца някъде .. а се познаваме от супер много време И двамата сме на по 18. Майка ми и баща ми НИКОГА не са ми правили проблем за това нещо. Познават техните, познават и него .. и се разбират перфектно. Така че ... няма проблем
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ми ние ходим от 5 дена,не съм ходила у тях,не сме имали такива вечери,аз съм на 15,той на 18
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

от 2 месеца сам вече сам,но преди с моето момиче сме спали заедно в всички смисали тя беше на 15 аз на 17 и беше много хубаво така че не мислете че секса е няква изкелиферчена курвенска история ,да вземем за пример западните държави там средната възраст за първия път е 15 16 г. така че моя савет е правете секс а не война няма значение на каква възраст сте. и го правете с човек който обичате това е най-важното :P

Супер фен Аватара на Korrnyy
    От различни градове сме. Наще го познават и много го харесват и ме пускат често при него. И той идва много често у нас и не ни правят абсолютно никакви проблеми Аз съм на 17, а той на 19.
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Да когато ми обръсна едната вежда ..... тфа е най-веселата ми история
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Не съм спала у приятелят ми,спали сме на други места заедно,но не и у тях.
    Наще не биха били съгласни да спя у тях,поне на този етап (просто родителите ми приемат малко по-трудно връзката ни или по-скоро мисленето им е консервативно) С приятелят ми сме заедно от година.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    еми като изключим че вече живеем заедно и дефакто всяка вечер спим заедно ...

значи преди майка ми никога не ми е правила проблем че ще съм у тях, защото с нея се разбирам перфектно и доверието ни една към друга е 100%
    иначе с приятеля ми сме заедно от 3г. (аз съм на 19, а той на 24 )

мм още не съм за жалост

Супер фен
    Няма по-хубаво нещо от това да се събудиш до човека когото обичаш

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз избягвам цяла нощ да седя до някое гаже майна, щото мога да си изкарам инфаркт без да искам.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Заедно сме от почти месец и снощи за първи път спах в тях
    На 18 съм и нямам проблем с нашите
    По принцип снощи мислеха,че съм на друго място,но това е,защото щяхме да ходим на Р.Д.,но се отказахме
    Не за първи път оставам да спя в човека,с когото съм Докато бях с предишния оставах кажи-речи всяка събота в продължение на 11 месеца
    А нашите ... Нашите ми имат доверие и няма причина да се притесняват от това
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от NeOo123
    от 2 месеца сам вече сам,но преди с моето момиче сме спали заедно в всички смисали тя беше на 15 аз на 17 и беше много хубаво така че не мислете че секса е няква изкелиферчена курвенска история ,да вземем за пример западните държави там средната възраст за първия път е 15 16 г. така че моя савет е правете секс а не война няма значение на каква възраст сте. и го правете с човек който обичате това е най-важното :P
    Тук не говорим за секс,а за най-обикновено спане заедно с половинката ни :P
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Молби от негова страна да остана да спя при него- бол! Ама хърка! Последният път, когато спахме заедно /от общо 2 пъти за 3 години и половина/, го ръчках "Писане, обърни се. Хъркаш." Тъсмо се унеса, пак се започне. Призори си взех възглавницата, одеалцето и се евакуирах... от трън на глог ->петлите започнаха да пеят.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    in my world!
    Ами заедно сме от 1 мес и нещо ..и един път съм спала у тях (тайно) казах че ще съм в фр щото наще за нищо на света не биха ми позволили да спа у тях и един път той спа у нас когато мама беше нощна апък тати някъде с негови приятели. Аз съм на 15 той на 20
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Преди се е случвало да спя у приятеля ми. Заедно сме от година и в началото беше без родителите ми да знаят, главно защото аз се притеснявах от реакцията им. Но малко по малко тези притеснения изчезнаха и даже сега майка ми казва, че е по-спокойна като оставам вечер при него отколкото като се прибирам с таксита. Но така или иначе вече е без значение, защото живеем заедно. И двамата сме на 19.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

На 18 съм, но избягвам да водя гаджета вкъщи когато не съм сама, не се чувствам комфортно когато родителите и гаджето са под един покрив
    Искаш да отслабнеш?
    http://www.wlc-2009.blogspot.com/ kod 1026

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ..............

Град
    MoHTaHa
    Вече постоянно спим заедно,или той в нас или аз в тях,нашите нямат нищо против Заедно сме от 3 години; аз съм на 18,а той е на 21

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeOo123
    не ти личи че си на 17

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Сегашния ми приятел спа при мене още на втората ни среща (2 дена след първата когато пак остана у нас цяла нощ но си говорихме а не спахме ). От тогава 4 вечери в седмицата спим заедно или у нас или у тях (от различни градове сме). И двамата сме на общежитие така че нямаме проблеми. Сега бях за 1 седмица у родителите му за празниците и беше много хубаво. Вече направо ми е трудно да заспивам без него...
    С бившия ми приятел бяхме заедно 2 години и половина но рядко оставаше у нас през нощта. Наще не ми разрешаваха а у тях нямаше къде защото беше в една стая с брат си така че... Но дори да имахме възможност аз не исках защото не можех да заспя с него.. Не че хъркаше или нещо но просто не можех..

Нощите у приятеля ми са когато той дойде в нас или аз в тях да се видим поради причината че сме от различни градове.

Град
    Sofia
    Ами понеже сме от различни градове, не можем да спим всяка вечер заедно. Но независимо дали аз съм у тях или тя е в нас, винаги спим заедно, родителите и на двама ни нямат против за каквото и да било. Аз съм почти на 22, тя е на 18.

P.S. Чувството да заспиш и на сутринта да се събудиш до най-скъпия за теб човек е просто невероятно. Сутрин, ако се събудя преди нея, най-обичам да я гледам как спи, защото няма по-сладко нещо от това! :P

Град
    бълХаристан
    много ясно и цяла нощ и го мушкам отзад

Град
    SofiA...
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    много ясно и цяла нощ и го мушкам отзад
    хахахаха грубо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове