- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- цяла нощ у половинката?
Е темата е за нощите прекарани у половинката ви..Има ли такива?
На колко сте?И от колко време сте заедно?
Спите ли у гаджето си?
Пускат ли ви ваще...или...ходите без да знаят?Как го приемат родителите ви?Имате ли разногласия...с тях?
Ми има да. 3-4 пъти в седмицата. Ама като се има впредвид, че живее в съседния входИначе .. заедно сме от 2 месеца някъде .. а се познаваме от супер много време
И двамата сме на по 18. Майка ми и баща ми НИКОГА не са ми правили проблем за това нещо. Познават техните, познават и него .. и се разбират перфектно. Така че ... няма проблем
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ми ние ходим от 5 дена,не съм ходила у тях,не сме имали такива вечери,аз съм на 15,той на 18
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
от 2 месеца сам вече сам,но преди с моето момиче сме спали заедно в всички смисали тя беше на 15 аз на 17 и беше много хубаво така че не мислете че секса е няква изкелиферчена курвенска история,да вземем за пример западните държави там средната възраст за първия път е 15 16 г. така че моя савет е правете секс а не война няма значение на каква възраст сте. и го правете с човек който обичате това е най-важното :P
От различни градове сме. Наще го познават и много го харесват и ме пускат често при него. И той идва много често у нас и не ни правят абсолютно никакви проблеми![]()
Аз съм на 17, а той на 19.
Трагедията е пълна...
Да когато ми обръсна едната вежда ..... тфа е най-веселата ми история
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Не съм спала у приятелят ми,спали сме на други места заедно,но не и у тях.
Наще не биха били съгласни да спя у тях,поне на този етап (просто родителите ми приемат малко по-трудно връзката ни или по-скоро мисленето им е консервативно) С приятелят ми сме заедно от година.
![]()
еми като изключим че вече живеем заедно и дефакто всяка вечер спим заедно ...![]()
значи преди майка ми никога не ми е правила проблем че ще съм у тях, защото с нея се разбирам перфектно и доверието ни една към друга е 100%
иначе с приятеля ми сме заедно от 3г. (аз съм на 19, а той на 24)
мм още не съм за жалост![]()
Няма по-хубаво нещо от това да се събудиш до човека когото обичаш![]()
аз избягвам цяла нощ да седя до някое гаже майна, щото мога да си изкарам инфаркт без да искам.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Заедно сме от почти месец и снощи за първи път спах в тях![]()
На 18 съм и нямам проблем с нашите
По принцип снощи мислеха,че съм на друго място,но това е,защото щяхме да ходим на Р.Д.,но се отказахме
Не за първи път оставам да спя в човека,с когото съмДокато бях с предишния оставах кажи-речи всяка събота в продължение на 11 месеца
![]()
А нашите ... Нашите ми имат доверие и няма причина да се притесняват от това![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тук не говорим за секс,а за най-обикновено спане заедно с половинката ниПървоначално написано от NeOo123
:P
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Молби от негова страна да остана да спя при него- бол! Ама хърка! Последният път, когато спахме заедно /от общо 2 пъти за 3 години и половина/, го ръчках "Писане, обърни се. Хъркаш." Тъсмо се унеса, пак се започне. Призори си взех възглавницата, одеалцето и се евакуирах... от трън на глог ->петлите започнаха да пеят.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами заедно сме от 1 мес и нещо ..и един път съм спала у тях (тайно) казах че ще съм в фр щото наще за нищо на света не биха ми позволили да спа у тях и един път той спа у нас когато мама беше нощна апък тати някъде с негови приятели. Аз съм на 15 той на 20
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Преди се е случвало да спя у приятеля ми. Заедно сме от година и в началото беше без родителите ми да знаят, главно защото аз се притеснявах от реакцията им. Но малко по малко тези притеснения изчезнаха и даже сега майка ми казва, че е по-спокойна като оставам вечер при него отколкото като се прибирам с таксита. Но така или иначе вече е без значение, защото живеем заедно. И двамата сме на 19.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На 18 съм, но избягвам да водя гаджета вкъщи когато не съм сама, не се чувствам комфортно когато родителите и гаджето са под един покрив
Искаш да отслабнеш?
http://www.wlc-2009.blogspot.com/ kod 1026
не ти личи че си на 17Първоначално написано от NeOo123
![]()
Сегашния ми приятел спа при мене още на втората ни среща (2 дена след първата когато пак остана у нас цяла нощ но си говорихме а не спахме). От тогава 4 вечери в седмицата спим заедно или у нас или у тях (от различни градове сме). И двамата сме на общежитие така че нямаме проблеми. Сега бях за 1 седмица у родителите му за празниците и беше много хубаво. Вече направо ми е трудно да заспивам без него...
С бившия ми приятел бяхме заедно 2 години и половина но рядко оставаше у нас през нощта. Наще не ми разрешаваха а у тях нямаше къде защото беше в една стая с брат си така че... Но дори да имахме възможност аз не исках защото не можех да заспя с него.. Не че хъркаше или нещо но просто не можех..![]()
Нощите у приятеля ми са когато той дойде в нас или аз в тях да се видим поради причината че сме от различни градове.![]()
Ами понеже сме от различни градове, не можем да спим всяка вечер заедно. Но независимо дали аз съм у тях или тя е в нас, винаги спим заедно, родителите и на двама ни нямат против за каквото и да било. Аз съм почти на 22, тя е на 18.
P.S. Чувството да заспиш и на сутринта да се събудиш до най-скъпия за теб човек е просто невероятно. Сутрин, ако се събудя преди нея, най-обичам да я гледам как спи, защото няма по-сладко нещо от това!:P
много ясно и цяла нощ и го мушкам отзад![]()